Kangaslammentie 8 B, 50.5 m2

2 huonetta, keittokomero, kylpyhuone, vaatehuone, parveke

21255.56 €

Velaton myyntihinta 40000.00 €

Kysy lisää:

Kim Särkkä
050 3073811
kim.sarkka@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Valoisa ja siistikuntoinen alimman kerroksen kaksio! Haitariovi erottaa keittokomeron eteiskäytävästä. Keittokomero on kompakti, mutta ikkuna tekee tilasta valoisamman ja avaramman. Olohuone on tilava, ja ikkunoista on näkymät taloyhtiön piha-alueen kautta Kangaslammelle. Lampi ympäristöineen tarjoaa mukavat ulkoilumaisemat ja -reitit. Makuuhuoneesta on käynti lasitetulle parvekkeelle, jolta voi myös ihailla siintävää lampimaisemaa. Makuuhuoneen yhteydessä on myös tilava vaatehuone. Huhtasuon lähipalvelut, kuten terveysasema, lähikauppa ja kirjasto lyhyen matkan päässä. Huhtasuon yhtenäiskoulu (1.-9. lk) sekä päiväkoti noin kilometrin päässä. Kangaslammen toimintapuisto tarjoaa monenlaisia aktiviteetteja kaikenikäisille. Viereiseltä Suluntieltä on hyvät julkisen liikenteen yhteydet muun muassa Seppälän liikekeskuksille sekä Jyväskylän keskustaan. Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi: Mikko Savolainen p. 0503710699.

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

50.5 m2

Kokonaispinta-ala

50.5

Kuvaus

Valoisa ja siistikuntoinen alimman kerroksen kaksio!

Haitariovi erottaa keittokomeron eteiskäytävästä. Keittokomero on kompakti, mutta ikkuna tekee tilasta valoisamman ja avaramman.
Olohuone on tilava, ja ikkunoista on näkymät taloyhtiön piha-alueen kautta Kangaslammelle. Lampi ympäristöineen tarjoaa mukavat ulkoilumaisemat ja -reitit. Makuuhuoneesta on käynti lasitetulle parvekkeelle, jolta voi myös ihailla siintävää lampimaisemaa. Makuuhuoneen yhteydessä on myös tilava vaatehuone.

Huhtasuon lähipalvelut, kuten terveysasema, lähikauppa ja kirjasto lyhyen matkan päässä. Huhtasuon yhtenäiskoulu (1.-9. lk) sekä päiväkoti noin kilometrin päässä.
Kangaslammen toimintapuisto tarjoaa monenlaisia aktiviteetteja kaikenikäisille.
Viereiseltä Suluntieltä on hyvät julkisen liikenteen yhteydet muun muassa Seppälän liikekeskuksille sekä Jyväskylän keskustaan.

Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi: Mikko Savolainen p. 0503710699.

Kunto

Tyydyttävä

Keittiön varusteet

Jääkaappi/pakastin, sähköliesi, valkoiset kaapistot.

Kylpyhuone

Suihku, wc-istuin, pesuallas, pesukoneliitäntä.

Kattotyyppi

Huopakate/tasakatto

Lämmitys

Kaukolämpö

Rakennusvuosi

1975

Huoneiden lukumäärä

2

Myyntihinta

21255.56

Asuntojen lukumäärä

B 10

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Taimistonmaja

Huoltoyhtiö

Harri Koukka Sulun Kiinteistönhoito Oy

Antenni

Kaapeli-tv

Kerros

1/3

Rakennusmateriaali

Betoni