Kangaslammentie 6 as, 31.5 m2

1 huone, keittokomero, kylpyhuone

34000.00 €

Velaton myyntihinta 34000.00 €

Kysy lisää:

Nina Tawast
050 5736 106
nina.tawast@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Kangaslammentiellä heti vapaana valoisa yksiö hissillisessä talossa! Tilavassa huoneessa on makuualkovi ja huoneesta on käynti parvekkeelle. Parvekkeelta aukeavat näkymät yhtiön sisäpihalle ja kangasmaastoon lounaaseen. Vaaleasävyinen keittiö on remontoitu v. 2016. Säilytystilaa tavaroille on vaatehuoneessa sekä kaapistoissa. Asunto sijaitsee lähellä modernia toimintapuistoa, uimarantaa ja lenkkipolkuja. Mm. lähellä sijaitseva Kangaslampi ympäristöineen tarjoaa mukavat ulkoilumaisemat ja -reitit. Huhtasuon yhtenäiskoulu, kirjasto, terveysasema ja kaupat ovat kävelymatkan päässä. Seppälän ja Seppälänkankaan monipuolisiin palveluihin on lyhyt pyöräily-/kävelymatka. Viereiseltä Suluntieltä myös hyvät liikenneyhteydet keskustaan. Sovi oma esittelyaikasi!

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

31.5 m2

Kokonaispinta-ala

31.5

Kuvaus

Kangaslammentiellä heti vapaana valoisa yksiö hissillisessä talossa!

Tilavassa huoneessa on makuualkovi ja huoneesta on käynti parvekkeelle. Parvekkeelta aukeavat näkymät yhtiön sisäpihalle ja kangasmaastoon lounaaseen. Vaaleasävyinen keittiö on remontoitu v. 2016. Säilytystilaa tavaroille on vaatehuoneessa sekä kaapistoissa.

Asunto sijaitsee lähellä modernia toimintapuistoa, uimarantaa ja lenkkipolkuja. Mm. lähellä sijaitseva Kangaslampi ympäristöineen tarjoaa mukavat ulkoilumaisemat ja -reitit. Huhtasuon yhtenäiskoulu, kirjasto, terveysasema ja kaupat ovat kävelymatkan päässä. Seppälän ja Seppälänkankaan monipuolisiin palveluihin on lyhyt pyöräily-/kävelymatka. Viereiseltä Suluntieltä myös hyvät liikenneyhteydet keskustaan.

Sovi oma esittelyaikasi!

Keittiön varusteet

Valoisa, ikkunallinen keittokomero, jossa tilaa pienelle pöydälle. Varusteet: kaapistot, jääkaappipakastin, allas, liesi, liesikupu, varaus mikrolle, kiinteä valaisin.

Kylpyhuone

Varusteet: allas, peili, hana/suihkusekoittaja, amme, wc-istuin, seinäpatteri, kiinteä valaisin, pesukoneliitäntä.

Kaavatilanne

Asemakaava

Kaavatiedot

kartta.jkl.fi tai välittäjältä

Kattotyyppi

Tasakatto/huopakate

Lämmitys

Kaukolämpö/koneellinen poistoilma

Rakennusvuosi

1976

Huoneiden lukumäärä

1

Myyntihinta

34000.00

Asuntojen lukumäärä

as 3

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Taimistontorni

Huoltoyhtiö

Eija Koukka Sulun Kiinteistönhoito Oy

Antenni

Kaapeli-tv

Kerros

1/7

Rakennusmateriaali

Betoni