Ota yhteyttä välittäjään

Kaltiokuja 3, 122.5 m²

4h, k, takkah., kph/khh, s, wc, vh, varasto, autokatos, terassi

172 000 €

Paritalohuoneisto päättyvän kadun varrella!

Valkolassa, Keljon kattavien palveluiden läheisyydessä etsii uusia asukkaitaan tämä As Oy -muotoinen paritalo. Tässä on kokonaisuus, joka tarjoaa mahdollisuuksia moneen. Isompi, 122,5m² asuinhuoneisto rakentuu kolmesta makuuhuoneesta, suuresta olohuone – keittiöstä, takkahuoneesta ja pesutiloista. Pienemmässä huoneistossa on 73m² ja tällä hetkellä se soveltuu esimerkiksi varastotilaksi.

Asuinhuoneisto on remontoitu kattavasti vuosina 2013-2014. Kauniit vaaleat pintamateriaalit kestävät aikaa ja luovat harmonisen kokonaisuuden. Kolme reilun kokoista makuuhuonetta löytyvät heti eteisestä. Toiminnallinen keittiö johdattaa valoisaan olohuoneeseen, jossa suuret ikkunat avaavat maiseman vehreälle pihamaalle. Olohuoneessa lämmityskustannuksia maltillistaa ilmalämpöpumppu.

Isossa kylpyhuoneessa on oma kodinhoitonurkkaus ja tämän kodin toinen wc. Saunan löylyistä huolehtii Harvian laadukas kiuas ja jälkilöylyille on kiva rentoutua takkatulen ääreen. Takkahuoneesta on käynti takapihalle, jossa kiva patio luo hyvät puitteet grillailulle ja kesäpäivien vietolle.

Piha-alue on pääosin nurmella ja vehreän pihan suojissa on paljon tilaa leikkiä ja pelata. Omenapuut tuottavat runsaasti satoa ja puutarhan hoidosta kiinnostuneille on valmiita istutuksia huollettavaksi. Kahden auton katoksen yhteydessä on varastotilaa ja kolmannellekin autolle löytyy pihasta oma paikka.

Kaltiokujalta on erinomaiset yhteydet valtaväylille ja paikallisliikenteen bussipysäkki on muutaman sadan metrin päässä.

Kohdetta välittää:
Jere Savolin
jere.savolin@savolin.fi
050 546 1043

Kohteen perustiedot

Hinnat ja kustannukset

Kohteen muut tiedot

Tilat ja materiaalit

Kattotyyppi

Harjakatto

Keittiön kuvaus

Kaapistot tammea

Rakennusmateriaali

Puu ja tiili

Kohdettä välittää:

Jere Savolin

LKV, KED

050 546 1043 Ota yhteyttä välittäjään

Kohdettä välittää:

Jere Savolin

LKV, KED

050 546 1043 Ota yhteyttä välittäjään

Haluan lisätietoja tästä kohteesta

Kohdettä välittää:

Jere Savolin

LKV, KED

050 546 1043 Ota yhteyttä välittäjään

Kysy lisätietoja kohteesta täyttämällä alla oleva lomake.

Hidden
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.