Jokivarrentie 9 D, 109.0 m2

4-5 huonetta, keittiö, khh, ph, sauna, erill. wc, var, ak

307000.00 €

Velaton myyntihinta 307000.00 €

Kysy lisää:

Jere Savolin
050 546 1043
jere.savolin@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Kaunis ja moderni, vuonna 2012 valmistunut paritalohuoneisto neljän asunnon asunto-osakeyhtiössä Äijälänsalmen rantamaisemissa! Olohuonetta on avarrettu, jotta ruokailuun ja rennompaan oleskeluun on jäänyt mahdollisimman paljon tilaa. Keittiö on yhtenäistä tilaa oleskelutilan kanssa. Takapihan katetulla terassilla voi viettää kesäisempiä ruokailuhetkiä. Kodissa on kolme makuuhuonetta, ja lisäksi olohuoneesta saa erotettua tarvittaessa neljännen makuuhuoneen. Laatoitetusta eteisestä on kätevästi käynti kodinhoito- ja pesutiloihin, ja eteiskäytävällä on reilusti säilytystilaa korkeissa liukuovikaapeissa. Käyttöullakko maksimoi säilytystilat. Taloyhtiön ollessa uudehko, ei suurempia remontteja ole suunnitteilla. Asunnolle kuuluu piha-sekä autokatospaikka sisäänkäynnin vieressä. Talo sijaitsee päättyvän tien päässä, joten läpikulkuliikennettäkään ei ole. Ulkoilusta nauttivalle sijainti on mitä mainioin: 150 metrin päässä sijaitsevalle rantaraitille pääsee kätevästi tien päästä, ja lähikaupat ja leikkipuistot ovat myös lähellä. Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi: Jere Savolin p. 0505461043

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

109.0 m2

Kokonaispinta-ala

109.0

Kuvaus

Kaunis ja moderni, vuonna 2012 valmistunut paritalohuoneisto neljän asunnon asunto-osakeyhtiössä Äijälänsalmen rantamaisemissa!

Olohuonetta on avarrettu, jotta ruokailuun ja rennompaan oleskeluun on jäänyt mahdollisimman paljon tilaa. Keittiö on yhtenäistä tilaa oleskelutilan kanssa. Takapihan katetulla terassilla voi viettää kesäisempiä ruokailuhetkiä.
Kodissa on kolme makuuhuonetta, ja lisäksi olohuoneesta saa erotettua tarvittaessa neljännen makuuhuoneen.
Laatoitetusta eteisestä on kätevästi käynti kodinhoito- ja pesutiloihin, ja eteiskäytävällä on reilusti säilytystilaa korkeissa liukuovikaapeissa. Käyttöullakko maksimoi säilytystilat.

Taloyhtiön ollessa uudehko, ei suurempia remontteja ole suunnitteilla. Asunnolle kuuluu piha-sekä autokatospaikka sisäänkäynnin vieressä. Talo sijaitsee päättyvän tien päässä, joten läpikulkuliikennettäkään ei ole.
Ulkoilusta nauttivalle sijainti on mitä mainioin: 150 metrin päässä sijaitsevalle rantaraitille pääsee kätevästi tien päästä, ja lähikaupat ja leikkipuistot ovat myös lähellä.

Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi:
Jere Savolin p. 0505461043

Kunto

Hyvä

Lisätiedot

Pintamateriaalit: lattiat laminaatti/laatta, seinät maali/kivi.

Keittiön varusteet

Jääkaappi, pakastinkaappi, erillisliesitaso ja -uuni, liesituuletin, kalusteisiin integroitu astianpesukone.

Kylpyhuone

Kylpyhuoneessa kaksi sadesuihkua.

Kaavatilanne

Asemakaava

Kaavatiedot

Jyväskylän kaupunki

Kattotyyppi

Harjakatto/betonikate

Lämmitys

Kaukolämpö

Rakennusvuosi

2012

Huoneiden lukumäärä

5

Myyntihinta

307000.00

Asuntojen lukumäärä

D

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Jyväskylän Jokivarrentie

Huoltoyhtiö

Ari Vaskelainen APV Isännöintipalvelu Ky

Antenni

Kaapeli-tv

Kerros

1/1

Rakennusmateriaali

Puu