Jokivarrentie 3 A, 174.5 m2

5h, keittiö, khh, kh, s, 2* erill. wc, 2*vh, ak, var.

375000.00 €

Velaton myyntihinta 375000.00 €

Kysy lisää:

Jere Savolin
050 546 1043
jere.savolin@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Omakotitalo rauhallisella sijainnilla Pirttimäessä! Porrastetusti yhdessä tasossa olevassa omakotitalossa on avarat huoneet, ja runsas huoneluku mahdollistaa erilaiset huonejärjestelyt. Kahdessa makuuhuoneista on vaatehuone, jonka lisäksi toisessa makuuhuoneessa on vielä oma erillinen wc. Kaksi muuta huonetta toimivat hyvin niin makuu-, leikki- kuin työhuoneina. Tilava olohuone nousee muutaman rapun verran porrastetusti korkeammalle tasanteelle. Olohuoneen sivustalla on varaava takka, jonka lämmöstä pääsee nauttimaan etenkin syksyn hämärtävinä iltoina. Avaran pohjaratkaisun ansiosta seurustelu keittiön, ruokailutilan ja olohuoneen välillä sujuu mutkattomasti. Kodinhoitohuoneeseen on käynti myös suoraan ulkoa, joten aktiivisen perheen ulkovarusteiden puhtaanapito on helppoa. Takapihalla olevassa grillikodassa pääsee nauttimaan loimuavasta nuotiosta joko vain ihastellen tai esimerkiksi ruoanlaiton merkeissä. Omalla takapihalla on myös hyvin tilaa leikkeihin. Ulkoilusta nauttivalle sijainti on mitä mainioin: tien päässä sijaitsevalle rantaraitille pääsee kätevästi, lähikaupat ja leikkipuistot ovat myös lähellä. Kuokkalan lähipalvelut sijaitsevat lähellä. Jyväskylän ydinkeskustaan on matkaa noin 4 kilometriä. Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi: Ossi Louhivaara p. 050 3665193

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

174.5 m2

Kokonaispinta-ala

188.5

Kuvaus

Omakotitalo rauhallisella sijainnilla Pirttimäessä!

Porrastetusti yhdessä tasossa olevassa omakotitalossa on avarat huoneet, ja runsas huoneluku mahdollistaa erilaiset huonejärjestelyt. Kahdessa makuuhuoneista on vaatehuone, jonka lisäksi toisessa makuuhuoneessa on vielä oma erillinen wc. Kaksi muuta huonetta toimivat hyvin niin makuu-, leikki- kuin työhuoneina. Tilava olohuone nousee muutaman rapun verran porrastetusti korkeammalle tasanteelle. Olohuoneen sivustalla on varaava takka, jonka lämmöstä pääsee nauttimaan etenkin syksyn hämärtävinä iltoina. Avaran pohjaratkaisun ansiosta seurustelu keittiön, ruokailutilan ja olohuoneen välillä sujuu mutkattomasti.

Kodinhoitohuoneeseen on käynti myös suoraan ulkoa, joten aktiivisen perheen ulkovarusteiden puhtaanapito on helppoa. Takapihalla olevassa grillikodassa pääsee nauttimaan loimuavasta nuotiosta joko vain ihastellen tai esimerkiksi ruoanlaiton merkeissä. Omalla takapihalla on myös hyvin tilaa leikkeihin.

Ulkoilusta nauttivalle sijainti on mitä mainioin: tien päässä sijaitsevalle rantaraitille pääsee kätevästi, lähikaupat ja leikkipuistot ovat myös lähellä. Kuokkalan lähipalvelut sijaitsevat lähellä. Jyväskylän ydinkeskustaan on matkaa noin 4 kilometriä.

Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi: Ossi Louhivaara p. 050 3665193

Kunto

Tyydyttävä

Lisätiedot

Lattiat parketti/laatta/muovimatto. Seinät tapettia.
Kiinteistöllä tehdyt remontit: Katto puhdistettu ja myrkytetty, keittiö remontoitu 2014, kodinhoitohuoneen kaapistot uusittu 2014.

Keittiön varusteet

Remontoitu 2014, jossa varusteina jääkaappi (Festivo), pakastekaappi (Festivo), erillisuuni ja -liesitaso, liesituuletin, integroitu astianpesukone.

Kylpyhuone

Tilava pesuhuone, jossa suihku.

Kaavatilanne

Asemakaava

Kaavatiedot

Jyväskylän kaupunki

Kattotyyppi

Harjakatto / tiili

Lämmitys

Sähköinen lattialämmitys, varaava takka.

Rakennusvuosi

1998

Huoneiden lukumäärä

5

Myyntihinta

375000.00

Kerros

1

Rakennusmateriaali

Puu / tiili