Jalamansalmi 270, 57.5 m2

2 makuuhuonetta, tupakeittiö, pesuhuone, sauna, wc, kuisti, autotalli, rantasauna

149000.00 €

Velaton myyntihinta 149000.00 €

Kysy lisää:

Jere Savolin
050 546 1043
jere.savolin@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Vuonna 2011 käyttöönotettu, ympärivuotiseen käyttöön soveltuva omakotitalo/loma-asunto puhtaan Keitelejärven rannalla, luonnonkauniissa mäntymaastossa! Päärakennuksessa on kaksi tilavaa makuuhuonetta, tupakeittiö sekä pesutilat ja sauna. Keittiöstä löytyvät kaikki modernin keittiön varusteeet: sähköliesi, jääkaappi/pakastin ja astianpesukone. Tuvassa on tilaa isolle ruokailu- sekä oleskeluryhmälle. Lämpöä tupaan tuo leivinuuni. Pesuhuoneessa on tilaa myös pyykkihuollolle. Tontilla on myös 14 m2:n autotalli-/varastorakennus, nukkuma-aitta, puuvaja sekä 22 m2:n rantasauna ja palju. Rantasaunan katetulla terassilla voi kesäiltaa jatkaa myöhään yöhön seurustelun ja grillailun merkeissä, ja rantasaunan tuvassa on lisää tilaa majoittujille. Omalta laiturilta on mukava pulahtaa uimaan saunomisen lomassa, hiekkapohjainen uimaranta sopii loistavasti pienempienkin lasten vesileikkeihin. Rinnetontti itä-koillissuuntaan. Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi: Jere Savolin p. 0505461043 tai Tero Tourunen p. 0400967564.

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

57.5 m2

Kokonaispinta-ala

67.5

Kuvaus

Vuonna 2011 käyttöönotettu, ympärivuotiseen käyttöön soveltuva omakotitalo/loma-asunto puhtaan Keitelejärven rannalla, luonnonkauniissa mäntymaastossa!

Päärakennuksessa on kaksi tilavaa makuuhuonetta, tupakeittiö sekä pesutilat ja sauna. Keittiöstä löytyvät kaikki modernin keittiön varusteeet: sähköliesi, jääkaappi/pakastin ja astianpesukone. Tuvassa on tilaa isolle ruokailu- sekä oleskeluryhmälle. Lämpöä tupaan tuo leivinuuni. Pesuhuoneessa on tilaa myös pyykkihuollolle.

Tontilla on myös 14 m2:n autotalli-/varastorakennus, nukkuma-aitta, puuvaja sekä 22 m2:n rantasauna ja palju. Rantasaunan katetulla terassilla voi kesäiltaa jatkaa myöhään yöhön seurustelun ja grillailun merkeissä, ja rantasaunan tuvassa on lisää tilaa majoittujille.
Omalta laiturilta on mukava pulahtaa uimaan saunomisen lomassa, hiekkapohjainen uimaranta sopii loistavasti pienempienkin lasten vesileikkeihin.
Rinnetontti itä-koillissuuntaan.

Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi:
Jere Savolin p. 0505461043 tai Tero Tourunen p. 0400967564.

Kunto

Hyvä

Lisätiedot

Pintamateriaalit: lattiat laminaattia/laattaa, seinät maali/kaakeli.

Keittiön varusteet

Jääkaappi/pakastin, sähköliesi, liesituuletin, astianpesukone, leivinuuni, laminaattityötasot.

Kylpyhuone

Pesuhuoneessa suihku, pesuallas, peilikaappi ja pesukoneliitäntä. Wc on erotettu oman oven taakse.

Kaavatilanne

Yleiskaava

Kaavatiedot

Viitasaaren kaupunki

Kattotyyppi

Harjakatto/peltikate

Lämmitys

Sähkölämmitys (sähköinen lattialämmitys), puu (leivinuuni), rantasaunan tuvassa kamina.

Rakennusvuosi

2011

Huoneiden lukumäärä

3

Myyntihinta

149000.00

Kerros

1

Rakennusmateriaali

Puu