Isokuja 10, 178.0 m2

oh, 4mh,k,kh,sauna,wc x 3, aula, kellari/varastotiloja

189000.00 €

Velaton myyntihinta 189000.00 €

Kysy lisää:

Tero Tourunen
0400 967 564
tero.tourunen@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Kodikkaalla Isokujan raitilla tilava keltainen omakotitalo. Mukavalla sijainnilla Kuokkalanpellolla 1950-luvulla valmistunut ja 80-luvulla laajennettu omakotitalo kolmessa kerroksessa. Sama suku on asustellut siististi talon kuntoa ylläpitäen aina 60-luvulta lähtien. Talon sisääntulokerroksessa on keittiö jota on päivitetty muutama vuosi sitten. Lisäksi kerroksessa on olohuone ja kaksi tilavaa makuuhuonetta. Jokaisessa kerroksessa on wc ja keskikerroksen wc:ssä on myös suihkutilat. Yläkerrassa on tilavat makuuhuoneet talon molemmissa päissä ja keskelle jää mukavasti aula jonka käyttötarve voi olla mitä vain perheen tarpeista riippuen. Aulasta on käynti parvekkeelle jossa on kiva keinun paikka ja näkymä pihamaan ylle. Alakerran kellaritilat aputiloineen ovat perinteiset 50-luvun tyylin rakennettu, sauna ja pesutilat ovat valmistuneet kellariin 1970-luvun aikana. Hieman kellarikerros kaipailee päivittämistä tähän päivään. Isokujan tontti on ihastuttava 1571 neliön puutarhapiha. Satoa tuottavat hedelmäpuut sekä marjapensaat ja tilaa on myös kasvimaalle. Nikkarointi ja säilytystilaa on pihan autotallissa ja varastorakennuksessa. Iltamakkaralle säältä suojaan ja hyttysiä pakoon pääsee tunnelmalliseen grillikotaan. Kun toiveissa on tilava talo mukavalla sijainnilla voisi Isokuja olla etsimäsi. Jonkun verran kunnostamista talo kaipailee mutta mm. katto on uusittu ja pinnat ovat hyvinkin asuttavassa kunnossa josta on hyvä muokata taloa hieman enemmän oman näköisemmäksi. Sovi kanssani yksityinen esittelysi Liisa Kulmala 040 968 3531 liisa.kulmala@savolin.fi IG liisakulmalalkv

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

178.0 m2

Kuvaus

Kodikkaalla Isokujan raitilla tilava keltainen omakotitalo.

Mukavalla sijainnilla Kuokkalanpellolla 1950-luvulla valmistunut ja 80-luvulla laajennettu omakotitalo kolmessa kerroksessa. Sama suku on asustellut siististi talon kuntoa ylläpitäen aina 60-luvulta lähtien.

Talon sisääntulokerroksessa on keittiö jota on päivitetty muutama vuosi sitten. Lisäksi kerroksessa on olohuone ja kaksi tilavaa makuuhuonetta. Jokaisessa kerroksessa on wc ja keskikerroksen wc:ssä on myös suihkutilat.

Yläkerrassa on tilavat makuuhuoneet talon molemmissa päissä ja keskelle jää mukavasti aula jonka käyttötarve voi olla mitä vain perheen tarpeista riippuen. Aulasta on käynti parvekkeelle jossa on kiva keinun paikka ja näkymä pihamaan ylle.

Alakerran kellaritilat aputiloineen ovat perinteiset 50-luvun tyylin rakennettu, sauna ja pesutilat ovat valmistuneet kellariin 1970-luvun aikana. Hieman kellarikerros kaipailee päivittämistä tähän päivään.

Isokujan tontti on ihastuttava 1571 neliön puutarhapiha. Satoa tuottavat hedelmäpuut sekä marjapensaat ja tilaa on myös kasvimaalle. Nikkarointi ja säilytystilaa on pihan autotallissa ja varastorakennuksessa. Iltamakkaralle säältä suojaan ja hyttysiä pakoon pääsee tunnelmalliseen grillikotaan.

Kun toiveissa on tilava talo mukavalla sijainnilla voisi Isokuja olla etsimäsi. Jonkun verran kunnostamista talo kaipailee mutta mm. katto on uusittu ja pinnat ovat hyvinkin asuttavassa kunnossa josta on hyvä muokata taloa hieman enemmän oman näköisemmäksi.

Sovi kanssani yksityinen esittelysi

Liisa Kulmala
040 968 3531
liisa.kulmala@savolin.fi

IG liisakulmalalkv

Kunto

Tyydyttävä

Keittiön varusteet

Jääkaappi, pakastekaappi, sähköliesi, liesituuletin, astianpesukone.
Lattia-/seinäpinnoitteet: puulattia, seinät maali/tapetti.

Kylpyhuone

Kylpyhuoneessa suihku sekä pesukoneliitäntä, lattiat ja seinä laattaa

Kaavatilanne

Asemakaava

Kaavatiedot

Jyväskylän kaupunki

Kattotyyppi

harjakatto, peltikate uusittu vuonna 2013 (alla vanha huopakate)

Lämmitys

Sähkö, ilmalämpöpumppu, sähköpatterilämmitys, sähköinen lattialämmitys (pesuhuone ja sauna), uuni/takka.

Rakennusvuosi

1950

Huoneiden lukumäärä

5

Myyntihinta

189000.00

Kerros

3

Rakennusmateriaali

puu