Isokönkä 8, 190.0 m2

6-7 h, keittiö, sauna, pesuhuone, khh, 3xwc, varasto

359000.00 €

Velaton myyntihinta 359000.00 €

Kysy lisää:

Nina Tawast
0505736106
nina.tawast@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Rauhallisella paikalla Kuokkalanpellolla, vuonna 1992 valmistunut iso omakotitalo! Kaksikerroksisessa talossa on peräti kuusi makuuhuonetta, joten tilaa on isommallekin perheelle, ja sisäpihalla oleva asuinsiipi mahdollistaa myös yritystoiminnan tai kahden sukupolven asumisen. Alakerrassa on kaksi makuuhuonetta, keittiö ja iso oleskelutila sekä kodinhoito- ja pesutilat. Olohuoneen korkea, kalteva katto antaa huoneelle kauniin ilmeen, ja olohuoneen keskipisteenä on kaunis valkoinen takka. Keittiössä reilusti säilytys- ja laskutilaa sekä hyvin tilaa aamiaispöydälle. Olohuoneessa tilaa oleskella, ruokailla ja seurustella isommallakin porukalla. Yläkerrassa sijaitsee kolme hyvänkokoista makuuhuonetta, aula, parveke ja pesutilat. Etupiha ja suojaisa sisäpiha sekä kulkuväylät talon vierustalta takapihalle on laatoitettu. Takapiha on kaunis ja vehreä, katetulla terassilla on mukava viettää aikaa huonommallakin säällä. Taloa on remontoitu kattavasti vuosien varrella ja pinnat ovat hyvässä kunnossa. Talo on kuntotarkastettu 2.7.2019. Tästä idyllinen, iso omakotitalo kauniilla tontilla reiluilla asuinneliöillä! Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi: Lisätiedot: Mikko Savolainen p. 050 371 0699 tai Jere Savolin p. 050 546 1043.

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

190.0 m2

Kokonaispinta-ala

259.0

Kuvaus

Rauhallisella paikalla Kuokkalanpellolla, vuonna 1992 valmistunut iso omakotitalo!
Kaksikerroksisessa talossa on peräti kuusi makuuhuonetta, joten tilaa on isommallekin perheelle, ja sisäpihalla oleva asuinsiipi mahdollistaa myös yritystoiminnan tai kahden sukupolven asumisen.

Alakerrassa on kaksi makuuhuonetta, keittiö ja iso oleskelutila sekä kodinhoito- ja pesutilat. Olohuoneen korkea, kalteva katto antaa huoneelle kauniin ilmeen, ja olohuoneen keskipisteenä on kaunis valkoinen takka. Keittiössä reilusti säilytys- ja laskutilaa sekä hyvin tilaa aamiaispöydälle. Olohuoneessa tilaa oleskella, ruokailla ja seurustella isommallakin porukalla.
Yläkerrassa sijaitsee kolme hyvänkokoista makuuhuonetta, aula, parveke ja pesutilat.

Etupiha ja suojaisa sisäpiha sekä kulkuväylät talon vierustalta takapihalle on laatoitettu. Takapiha on kaunis ja vehreä, katetulla terassilla on mukava viettää aikaa huonommallakin säällä. Taloa on remontoitu kattavasti vuosien varrella ja pinnat ovat hyvässä kunnossa. Talo on kuntotarkastettu 2.7.2019.

Tästä idyllinen, iso omakotitalo kauniilla tontilla reiluilla asuinneliöillä!
Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi:
Lisätiedot: Mikko Savolainen p. 050 371 0699 tai Jere Savolin p. 050 546 1043.

Kunto

Hyvä

Lisätiedot

Talossa tehty paljon vuosien varrella kunnostuksia mm. salaojat, katon huolto yms.

Hälytysjärjestelmä. Kaapeli-tv. Keskuspölynimuri.
Pintamateriaalit: Kosteat tilat laatoitettu. Lattiat parkettia / olohuone ohutpuuta. Seinäpinnat maalatut / tapetoidut. Makuuhuoneiden parketit asennettu 1999. Asuintilojen pintoja uusittu vuosien varrella mm. vuonna 2016 / 2018 makuuhuoneiden maalauksia ja tapetointia.

Keittiön varusteet

Vaaleasävyinen keittiö remontoitu 2005. Varusteina jääkaappi, pakastin, erillisuuni, liesitaso, integroitu astianpesukone, mikro ja viinikylmiö / -kaappi.

Kylpyhuone

Alakerrassa kosteat tilat remontoitu kokonaan 2002. Ph (lattialämmitys sähköllä), sauna , tilava khh, erillinen wc x 2. Yläkerrassa erillinen wc ja suihkutila.

Kaavatilanne

Asemakaava

Kaavatiedot

Jyväskylän kaupunki

Kattotyyppi

Harjakatto/tiilikate

Lämmitys

Öljylämmitys, vesikiertoinen lattialämmitys, ilmalämpöpumppu, varaava takka

Rakennusvuosi

1992

Huoneiden lukumäärä

6

Myyntihinta

359000.00

Kerros

2

Rakennusmateriaali

Puu