Isokatu 12 D, 114.0 m2

4 huonetta,keittiö,khh,ph,sauna,2*wc,2*vh,var,p,autokatos

250000.00 €

Velaton myyntihinta 250000.00 €

Kysy lisää:

Jere Savolin
050-546 1043
jere.savolin@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Hyvällä sijainnilla rivitalon päätyhuoneisto puistoon rajoittuvalla omalla tontilla. Huoneisto on valoisa ja hiukan tavallisesta poikkeavan pohjaratkaisun, portaikon suurien ikkunoiden ja kerrosten välisen valokuilun ansiosta mukavasti erilainen. Olohuoneessa reilun kokoinen varaava takka/leivinuuni. Yläkerran isossa makuuhuoneessa tilava vaatehuone ja käynti parvekkeelle. Takapiha avautuu lounaan suuntaan joten aurinko paistaa pihalle lähes koko päivän ja katettu terassi antaa suojaa sateen sattuessa. Autoa voi säilyttää huoneiston edessä olevassa autokatoksesssa ja myös toiselle autolle löytyy pihasta lämpöpistokepaikka. Polkupyörat ja lastenrattaat saa suojaan lämpöiseen varastoon sisäänkäynnin viereen. Lisäksi taloyhtiölla on erillinen varastorakennus jossa jokaiselle huoneistolle oma varastotila.

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

114.0 m2

Kokonaispinta-ala

114.0

Kuvaus

Hyvällä sijainnilla rivitalon päätyhuoneisto puistoon rajoittuvalla omalla tontilla. Huoneisto on valoisa ja hiukan tavallisesta poikkeavan pohjaratkaisun, portaikon suurien ikkunoiden ja kerrosten välisen valokuilun ansiosta mukavasti erilainen. Olohuoneessa reilun kokoinen varaava takka/leivinuuni. Yläkerran isossa makuuhuoneessa tilava vaatehuone ja käynti parvekkeelle.

Takapiha avautuu lounaan suuntaan joten aurinko paistaa pihalle lähes koko päivän ja katettu terassi antaa suojaa sateen sattuessa.
Autoa voi säilyttää huoneiston edessä olevassa autokatoksesssa ja myös toiselle autolle löytyy pihasta lämpöpistokepaikka. Polkupyörat ja lastenrattaat saa suojaan lämpöiseen varastoon sisäänkäynnin viereen. Lisäksi taloyhtiölla on erillinen varastorakennus jossa jokaiselle huoneistolle oma varastotila.

Kunto

Hyvä

Lisätiedot

Huoneistossa suoritettu kosteusmittaus 19.9.2018

Keittiön varusteet

Vaalean sävyinen keittiö jossa varustuksena: jääkaappi, pakastin, sähköliesi ja astianpesukone.

Kylpyhuone

Alakerran wc-tilassa suihkukaappi, peilikaapisto ja allaskaappi. Kylpyhuoneen yhteydessä toinen wc omassa suojaisessa tilassa. Ikkunallinen laatoitettu kylpyhuone.

Kaavatilanne

Asemakaava

Kaavatiedot

Jyväskylän kaupunki

Kattotyyppi

Harjakatto/tiilikate

Lämmitys

Suora sähkölämmitys

Rakennusvuosi

2001

Huoneiden lukumäärä

4

Myyntihinta

250000.00

Asuntojen lukumäärä

D

Taloyhtiön nimi

As Oy Jyväskylän Kuokkannurmi

Huoltoyhtiö

Pia Marttinen

Lattia

Seinät maalatut/tapetoidut. Lattiat parkettia ja laattaa.

Antenni

Kaapeli-tv

Kerros

1/2

Rakennusmateriaali

Tiili/puu