Ota yhteyttä välittäjään

Iso-poro 62, 3100 m²

51 000 €

Kuvittele itsesi keskelle rauhallista luontoa, missä ainoa ääni on laineiden liplatus rannalla. Tämä mahdollisuus odottaa sinua Jyväskylän Iso-Porossa, missä myynnissä on saunamökki omalla tontilla ja omalla rannalla. Vaikka mökki kaipaakin kohennusta, sen sijainti ja potentiaali tekevät siitä ainutlaatuisen löydön.

Tontin koko on 3100 m², tarjoten runsaasti tilaa niin rentoutumiselle kuin vapaa-ajan aktiviteeteillekin. Mökki sijaitsee aivan järven rannalla, josta avautuvat henkeäsalpaavat näkymät. Oma ranta takaa yksityisyyden ja rauhan, ja se on täydellinen paikka nauttia Suomen kesästä.

Rakennus itsessään on puusta rakennettu saunamökki, jossa on perinteinen puulämmitteinen kiuas. Vaikka mökki onkin kunnoltaan välttävä, se tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden remontoida juuri sellainen lomakoti, josta olet aina unelmoinut.

Iso-Poron alue Jyväskylässä on tunnettu kauniista luonnostaan ja rauhallisesta tunnelmastaan. Alue tarjoaa loistavat puitteet niin kalastukseen, veneilyyn kuin patikointiinkin, ja se onkin täydellinen kohde kaikille luonnon ystäville.

Tämä saunamökki ja sen upea sijainti tarjoavat ainutlaatuisen tilaisuuden omistaa pala suomalaista järvimaisemaa. Vaikka mökki kaipaa ehostusta, sen potentiaali ja sijainti tekevät siitä ihanteellisen paikan luoda oma piilopaikka arjen kiireiltä.

Ota yhteyttä: juha.niska@savolin.fi

Kohteen perustiedot

Kohdenumero

80360540

Huoneiden lukumäärä

1

Kerros

1

Vapautuu

Heti

Tontti

Oma

Hinnat ja kustannukset

Velaton hinta

51 000 €

Kohteen muut tiedot

Asunnon kunto

Välttävä

Viemäri

ei

Vesihuollon kuvaus

ei

Tilat ja materiaalit

Kattotyyppi

Pulpettikatto

Rakennusmateriaali

Puu

Kohdettä välittää

Kysy lisätietoja kohteesta täyttämällä alla oleva lomake.

Hidden
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.