Isännöitsijäntie 12, 102.0 m2

oh+3mh+keittiö+erill wc x2+khh+ph+sauna+varasto+autokatos

279000.00 €

Velaton myyntihinta 279000.00 €

Kysy lisää:

Kim Särkkä
050 3073811
kim.sarkka@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Uusi, juuri valmistunut moderni kiinteistömuotoinen paritalo hyvien kulkuyhteyksien ja palveluiden äärellä Jyskässä! Laadukkaat materiaalit ja huolellinen viimeistely kautta talon. Iso keittiön, olohuoneen ja ruokailutilan yhdistelmä tekee tilasta avaran ja käytännöllisen. Keittiön takana olevan makuuhuoneen kautta on käynti terassille ja omalle takapihalle. Kolme hyvänkokoista makuuhuonetta hyvillä säilytystiloilla. Kodinhoitohuoneessa on hyvin tilaa pyykkihuollolle sekä toinen erillinen wc. Pesuhuoneessa on kaksi sadesuihkua, tyylikkäässä ikkunallisessa saunassa on käytetty haapaa ja Harvian sähkökiuas on etäkäynnistettävissä kodinhoitohuoneesta. Autokatokseen saa yhden auton ja toisen auton saat oman puolikkaan edustalle. Autokatoksen yhteydessä on lämmin varastotila. Kiinteistö jaetaan hallinnanjakosopimuksella, joten kummankin asunnon asukkaat vastaavat omista sähkö- ja vesikustannuksistaan sekä pihanhoidosta. Lämmitysmuotona edullinen ja ekologinen maalämpö, jonka kustannukset jaetaan puoliksi. Tekninen tila sijaitsee huoneistojen varastojen välissä. Oma tontti, jonka pihalle on kylvetty nurmikko. Jyskä ja sen lähistö on kasvanut todella monipuolisesti viime vuosina palveluineen, kouluineen ja päiväkoteineen, lähistöltä löytyy myös erittäin hyvät ulkoilumahdollisuudet kaikenlaisiin tarpeisiin. Soita ja sovi itsellesi sopiva esittelyaika: Kim Särkkä 0503073811 Kim.Sarkka@Savolin.fi Haluamme Kiinteistönvälitys LKV Savolinilla toimia vastuullisesti ja omalta osaltamme ehkäistä koronaviruksen leviämistä. Tästä syystä olemme toistaiseksi luopuneet myynnissä olevien kohteiden yleisesittelyistä. Kohteisiimme pääset tutustumaan edelleen tuttuun tapaan sopimalla kanssamme yksityisen esittelyajan.

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

102.0 m2

Kuvaus

Uusi, juuri valmistunut moderni kiinteistömuotoinen paritalo hyvien kulkuyhteyksien ja palveluiden äärellä Jyskässä! Laadukkaat materiaalit ja huolellinen viimeistely kautta talon.

Iso keittiön, olohuoneen ja ruokailutilan yhdistelmä tekee tilasta avaran ja käytännöllisen. Keittiön takana olevan makuuhuoneen kautta on käynti terassille ja omalle takapihalle. Kolme hyvänkokoista makuuhuonetta hyvillä säilytystiloilla. Kodinhoitohuoneessa on hyvin tilaa pyykkihuollolle sekä toinen erillinen wc. Pesuhuoneessa on kaksi sadesuihkua, tyylikkäässä ikkunallisessa saunassa on käytetty haapaa ja Harvian sähkökiuas on etäkäynnistettävissä kodinhoitohuoneesta. Autokatokseen saa yhden auton ja toisen auton saat oman puolikkaan edustalle. Autokatoksen yhteydessä on lämmin varastotila.

Kiinteistö jaetaan hallinnanjakosopimuksella, joten kummankin asunnon asukkaat vastaavat omista sähkö- ja vesikustannuksistaan sekä pihanhoidosta. Lämmitysmuotona edullinen ja ekologinen maalämpö, jonka kustannukset jaetaan puoliksi. Tekninen tila sijaitsee huoneistojen varastojen välissä. Oma tontti, jonka pihalle on kylvetty nurmikko.

Jyskä ja sen lähistö on kasvanut todella monipuolisesti viime vuosina palveluineen, kouluineen ja päiväkoteineen, lähistöltä löytyy myös erittäin hyvät ulkoilumahdollisuudet kaikenlaisiin tarpeisiin.

Soita ja sovi itsellesi sopiva esittelyaika:

Kim Särkkä
0503073811
Kim.Sarkka@Savolin.fi

Haluamme Kiinteistönvälitys LKV Savolinilla toimia vastuullisesti ja omalta osaltamme ehkäistä koronaviruksen leviämistä. Tästä syystä olemme toistaiseksi luopuneet myynnissä olevien kohteiden yleisesittelyistä. Kohteisiimme pääset tutustumaan edelleen tuttuun tapaan sopimalla kanssamme yksityisen esittelyajan.

Kunto

Erinomainen

Lisätiedot

Kauppaan kuuluvat: keskuspölynimuri, kiinteät valaisimet ja sälekaihtimet.
Asumiskuluja ei ole tiedossa vielä, kun kohde on asumaton.

Keittiön varusteet

Avarassa ja valoissa Puustellin keittiössä panostettu viihtyvyyteen ja käytännöllisyyteen.
Varusteina keittiössä: jääkaappi, pakastinkaappi, mikroaaltouuni, erillisuuni, induktioliesi, liesituuletin, astianpesukone ja viinikaappi tuomassa ylellisyyden tuntua.

Kylpyhuone

Pesuhuoneessa on käytetty tyylikkäitä ja ajattomia materiaaleja.
Kaksi sadesuihkua ja niiden vieressä tasot pesutarvikkeille.

Kaavatilanne

Yleiskaava

Kaavatiedot

Jyväskylän kaupunki

Kattotyyppi

Harja/pelti

Lämmitys

Maalämpö vesikiertoisella lattialämmityksellä

Rakennusvuosi

2020

Huoneiden lukumäärä

4

Myyntihinta

279000.00

Kerros

1

Rakennusmateriaali

Puu