Ilveskuja 10 B, 74.0 m2

3h, keittiö, pesuhuone, sauna, vh, erillinen wc, parveke, terassi

139000.00 €

Velaton myyntihinta 139000.00 €

Kysy lisää:

Jere Savolin
050 546 1043
jere.savolin@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Rivitalokolmio hyvällä sijainnilla! Tässä toimivapohjaisessa kodissa on sopivasti väljyyttä, säilytystilaa ja hintalaatusuhde on erinomainen. Sisääntulokerroksessa on erillinen wc, keittiö, makuuhuone, vaatehuone joka ylettyy rappusten alle ja olohuone josta käynti katetulle terassille. Toisesta kerroksesta löytyy parvekkeellinen makuuhuone, kylpyhuone ja sauna. Katettu terassi on etelän suuntaan jossa saat nauttia auringosta koko päivän. Asunnosta on pidetty hyvää huolta. Asuntoon on muun muassa asennettu ilmalämpöpumppu vuonna 2018, keittiön pintaremontti on tehty vuonna 2014, pesuhuone- ja saunaremontti vuonna 2013 sekä takapiha/terassin uusiminen alkuperäisen kokoiseksi vuonna 2011. Ilveskuja 10 on sopivan etäisyyden päässä Vaajakoskentieltä, joten tieltä melu ei tähän asuntoon tule. Halssila on asuinalueena erittäin viihtyisä, rauhallinen ja monen kuntoliikkujan mieleen. Vierestä pääset nauttimaan kattavista poluista, pururadoista ja talveksi ne on ajettu hiihtoa varten Vaajakoskelle saakka. Nyt kannattaa olla ripeä, joten varaa oma esittelyaikasi: Jere Savolin p. 0505461043

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

74.0 m2

Kokonaispinta-ala

74.0

Kuvaus

Rivitalokolmio hyvällä sijainnilla!

Tässä toimivapohjaisessa kodissa on sopivasti väljyyttä, säilytystilaa ja hintalaatusuhde on erinomainen. Sisääntulokerroksessa on erillinen wc, keittiö, makuuhuone, vaatehuone joka ylettyy rappusten alle ja olohuone josta käynti katetulle terassille. Toisesta kerroksesta löytyy parvekkeellinen makuuhuone, kylpyhuone ja sauna. Katettu terassi on etelän suuntaan jossa saat nauttia auringosta koko päivän.

Asunnosta on pidetty hyvää huolta. Asuntoon on muun muassa asennettu ilmalämpöpumppu vuonna 2018, keittiön pintaremontti on tehty vuonna 2014, pesuhuone- ja saunaremontti vuonna 2013 sekä takapiha/terassin uusiminen alkuperäisen kokoiseksi vuonna 2011.

Ilveskuja 10 on sopivan etäisyyden päässä Vaajakoskentieltä, joten tieltä melu ei tähän asuntoon tule. Halssila on asuinalueena erittäin viihtyisä, rauhallinen ja monen kuntoliikkujan mieleen. Vierestä pääset nauttimaan kattavista poluista, pururadoista ja talveksi ne on ajettu hiihtoa varten Vaajakoskelle saakka.

Nyt kannattaa olla ripeä, joten varaa oma esittelyaikasi: Jere Savolin p. 0505461043

Lisätiedot

Ilmalämpöpumppu on asennettu asuntoon vuonna 2018.

Keittiön varusteet

Jääkaappi/pakastin, astianpesukone, sähköliesi, liesituuletin, uuni. Keittiössä tehty pintaremontti 2014. Lattia laatoitettu.

Kylpyhuone

Suihku, lasinen suihkuseinä, peilikaappi, allaskaappi, wc-istuin. Pesuhuone remontoitu 2013.

Kaavatilanne

Asemakaava

Kaavatiedot

Jyväskylän kaupunki

Kattotyyppi

Harjakatto/peltikate

Lämmitys

Suorasähkölämmitys

Rakennusvuosi

1988

Huoneiden lukumäärä

3

Myyntihinta

139000.00

Asuntojen lukumäärä

B 10

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Ilveskymppi

Huoltoyhtiö

Karoliina Kokko Realia Isännöinti Jyväskylä

Antenni

Kaapeli-tv

Kerros

1-2

Rakennusmateriaali

Betoni/puu