Ilomäentie 200, 70.0 m2

3 huonetta, keittiö, kph, pkh, sauna, parvi, autokatos, työhuone, piharakennukset

198000.00 €

Velaton myyntihinta 198000.00 €

Kysy lisää:

Jere Savolin
050 546 1043
jere.savolin@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Ympärivuotiseen käyttöön soveltuva pyöröhirsinen, sähköistetty loma-asunto järven rannalla! Loma-asunto on rakennettu alun perin vuosina 1995-1997 ja laajennusosa on tehty vuonna 2004. Tupa ja moderni keittiö ovat mukavasti yhtenäistä tilaa. Tupaa lämmittää vuolukivitakka. Makuutilaa löytyy makuuhuoneesta, lisää nukkumatilaa on parvella. Laajennusosassa on tilava olohuone sekä laatoitettu kylpyhuone. Pihapiirissä on lisäksi vuonna 2006 rakennettu hirsirakenteinen talousrakennus, jossa on 19,5 m2:n työhuone ja varastotilaa. Työhuone on käsitöitä harrastavan unelma: täältä löytyy muun muassa savenpolttouuni. Talousrakennuksen yhteydessä on autokatos kahdelle autolle. Kodassa on mukava ruokailla ja kokata huonommallakin säällä, ja aitassa on lisää nukkumatilaa. Katetun terassin jatkona on tilava, valokatettu terassi, jolla on mukava rentoutua katsellen järvimaisemaa. Loivasti rantaan päin viettävä, valoisa tontti, josta aukeaa järvinäköala etelä-länsi -suuntaan. Omaa rantaviivaa on yli 100 metriä. Pitkältä laiturilta on mukava pulahtaa uimaan esimerkiksi saunomisen lomassa. Matkaa Jyväskylän keskustaan noin 20 kilometriä ja Palokan liikekeskuksille noin 15 kilometriä. Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi: Reijo Savolin p. 0500640678.

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

70.0 m2

Kokonaispinta-ala

111.0

Kuvaus

Ympärivuotiseen käyttöön soveltuva pyöröhirsinen, sähköistetty loma-asunto järven rannalla!

Loma-asunto on rakennettu alun perin vuosina 1995-1997 ja laajennusosa on tehty vuonna 2004. Tupa ja moderni keittiö ovat mukavasti yhtenäistä tilaa. Tupaa lämmittää vuolukivitakka. Makuutilaa löytyy makuuhuoneesta, lisää nukkumatilaa on parvella. Laajennusosassa on tilava olohuone sekä laatoitettu kylpyhuone.
Pihapiirissä on lisäksi vuonna 2006 rakennettu hirsirakenteinen talousrakennus, jossa on 19,5 m2:n työhuone ja varastotilaa. Työhuone on käsitöitä harrastavan unelma: täältä löytyy muun muassa savenpolttouuni.
Talousrakennuksen yhteydessä on autokatos kahdelle autolle. Kodassa on mukava ruokailla ja kokata huonommallakin säällä, ja aitassa on lisää nukkumatilaa.
Katetun terassin jatkona on tilava, valokatettu terassi, jolla on mukava rentoutua katsellen järvimaisemaa.

Loivasti rantaan päin viettävä, valoisa tontti, josta aukeaa järvinäköala etelä-länsi -suuntaan. Omaa rantaviivaa on yli 100 metriä. Pitkältä laiturilta on mukava pulahtaa uimaan esimerkiksi saunomisen lomassa.
Matkaa Jyväskylän keskustaan noin 20 kilometriä ja Palokan liikekeskuksille noin 15 kilometriä.

Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi: Reijo Savolin p. 0500640678.

Kunto

Tyydyttävä

Lisätiedot

Pintamateriaalit: lattiat laatta/lauta, seinät hirsi/kaakeli.

Muuta kauppaan kuuluvaa: kiinteät valaisimet, sälekaihtimet/rullaverhot, verhotangot, naulakko, takka, lämminvesivaraaja (uusittu 2017, 300 l), jätesäiliö, pihavarusteet, istutukset.

Keittiön varusteet

Jää-viileäkaappi, pakastin, keraaminen sähköliesi, astianpesukone (45 cm).

Kylpyhuone

Kylpyhuoneessa suihku, wc-istuin, pesuallas, allaskaapisto, pesukoneliitäntä, lattialämmitys.

Kaavatilanne

Yleiskaava

Kaavatiedot

Jyväskylän kaupunki

Kattotyyppi

Harjakatto/peltikate

Lämmitys

Sähkölämmitys (sähköpatterit/sähköinen lattialämmitys)

Rakennusvuosi

1995

Huoneiden lukumäärä

3

Myyntihinta

198000.00

Kerros

1

Rakennusmateriaali

Pyöröhirsi