Ilmarisenkatu 16-18, 54.5 m2

2 huonetta, keittiö, kph, lasit. parveke

93631.92 €

Velaton myyntihinta 107000.00 €

Kysy lisää:

Nina Tawast
050 5736 106
nina.tawast@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Hyväpohjainen, perussiisti hissitalon kaksio loistavalla sijainnilla Ilmarisenkadulla. Asunto soveltuu erinomaisesti niin omaan käyttöön kuin sijoitukseenkin. 3. kerroksen asunnon tilavasta olohuoneesta ja lasitetulta parvekkeelta avautuvat näkymät yhtiön takapihan suuntaan. Makuuhuone ja keittiö avautuvat etupihan puolelle. Kylpyhuone on remontoitu toimivaksi ja moderniksi. Keskeisen sijainnin ansiosta mm. mmattikorkeakoulu ja yliopisto ovat lähellä. Liikuntamahdollisuuksia tarjoavat muun muassa Viitaniemen liikuntapuisto, Tuomiojärven uimaranta sekä Tourujokilaakso. Keskustan kahvilat, ravintolat ja kaupat sekä matkakeskus sijaitsevat kivenheiton päässä. Ilmarisenkatu 16:ssa on toteutettu kaavamuutos, jonka tavoitteena on mahdollistaa asumispainotteista täydennysrakentamista. Kaavamuutoksessa haettiin lisärakennusoikeus tontille, joka toteutuessaan mahdollistaa taloyhtiön varallisuuden kasvun. Kaava on kuulutettu voimaan 18.12.2020. Taloyhtiö on valtuuttanut ylimääräisessä yhtiökokouksessa hallituksen neuvottelemaan maankäyttösopimuksesta ja allekirjoittamaan yhtiön kannalta parhaan mahdollisen maankäyttösopimuksen. Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi: Nina Tawast Kiinteistönvälitys LKV Savolin Oy 0505736106 nina.tawast@savolin.fi

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

54.5 m2

Kokonaispinta-ala

54.5

Kuvaus

Hyväpohjainen, perussiisti hissitalon kaksio loistavalla sijainnilla Ilmarisenkadulla. Asunto soveltuu erinomaisesti niin omaan käyttöön kuin sijoitukseenkin.

3. kerroksen asunnon tilavasta olohuoneesta ja lasitetulta parvekkeelta avautuvat näkymät yhtiön takapihan suuntaan. Makuuhuone ja keittiö avautuvat etupihan puolelle. Kylpyhuone on remontoitu toimivaksi ja moderniksi.

Keskeisen sijainnin ansiosta mm. mmattikorkeakoulu ja yliopisto ovat lähellä. Liikuntamahdollisuuksia tarjoavat muun muassa Viitaniemen liikuntapuisto, Tuomiojärven uimaranta sekä Tourujokilaakso. Keskustan kahvilat, ravintolat ja kaupat sekä matkakeskus sijaitsevat kivenheiton päässä.

Ilmarisenkatu 16:ssa on toteutettu kaavamuutos, jonka tavoitteena on mahdollistaa asumispainotteista täydennysrakentamista. Kaavamuutoksessa haettiin lisärakennusoikeus tontille, joka toteutuessaan mahdollistaa taloyhtiön varallisuuden kasvun. Kaava on kuulutettu voimaan 18.12.2020. Taloyhtiö on valtuuttanut ylimääräisessä yhtiökokouksessa hallituksen neuvottelemaan maankäyttösopimuksesta ja allekirjoittamaan yhtiön kannalta parhaan mahdollisen maankäyttösopimuksen.

Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi:

Nina Tawast
Kiinteistönvälitys LKV Savolin Oy
0505736106
nina.tawast@savolin.fi

Kunto

Hyvä

Lisätiedot

Ilmarisenkatu 16:ssa on käynnissä täydennysrakennushanke. Vuosivuokra kerrostalolle isännöitsijältä 20.4.2021 saatujen tietojen mukaan 68.690,00 EUR/vuosi, vuokrasopimus 50+20 vuotta. Vuokraa on peritty 1.3.2021 alkaen. Vuokran suuruus vahvistamaton, vahvistetaan yhtiökokouksessa 2021.

Keittiön varusteet

Tilava, I-mallinen keittiö, josta ikkuna yhtiön sisäpihan suuntaan. Varusteet: kaapistot, jenkkimallinen jääpakastinkaappi, sähköliesi, liesituuletin, allas, kiinteät valaisimet.

Kylpyhuone

Moderni kylpyhuone, jossa varusteina: suihku, kääntyvät suihkuseinät, peilikaappi valaisimella, allas, pyyhekuivain, wc-istuin, bidee, pesukoneliitäntä, pyyhekoukut, kiinteät alasvalot. Seinät ja lattia laattaa, katto paneelia.

Kaavatilanne

Asemakaava

Kaavatiedot

Asemakaavan muutos: lisätiedot https://www3.jkl.fi/kaavoitus/kaava.php/id/1034

Kattotyyppi

Harjakatto/peltikate

Lämmitys

Kaukolämpö

Rakennusvuosi

1965

Huoneiden lukumäärä

2

Myyntihinta

93631.92

Asuntojen lukumäärä

B 20

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Jyväskylän Ilmarisenkatu 16-18

Huoltoyhtiö

Lari Kortelainen Is.tsto Esa Kortelainen Oy

Antenni

Kaapeli-tv

Kerros

3/4

Rakennusmateriaali

Tiili/betoni