Ilmarisenkatu 16-18, 39.0 m2

2 huonetta, keittokomero, kylpyhuone

89865.47 €

Velaton myyntihinta 99000.00 €

Kysy lisää:

Mikko Savolainen
050-371 0699
mikko.savolainen@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Hyväpohjainen, perussiisti hissitalon huoneisto loistavalla sijainnilla Jyväskylän keskustassa! Eteinen on tilava, avonaulakossa on tilaa ulkovaatteiden säilytykseen. Olohuone on valoisa ja tilava, korkeissa kaapeissa on hyvin säilytystilaa. Keittokomero on kauniin vaalea, ja ikkunasta tuleva luonnonvalo saa tilan tuntumaan avarammalta. Makuuhuone on omassa rauhassaan toisessa päässä asuntoa. Kylpyhuone on saneerattu modernein sävyin vuonna 2012. Taloyhtiössä menossa kaavamuutos, jossa haetaan lisärakennusoikeutta tontille ja siten nostetaan taloyhtiön varallisuutta. Kysy lisää välittäjältä. Erinomainen kohde omaan tai sijoituskäyttöön. Ammattikorkeakoulu ja yliopisto ovat lähellä, liikuntamahdollisuuksia tarjoavat muun muassa Viitaniemen liikuntapuisto, Tuomiojärven uimaranta sekä Tourujoen luontopolku. Keskustan kauppakeskukset ja ravintolat sekä matkakeskus kivenheiton päässä. Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi: Mikko Savolainen p. 050 371 0699.

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

39.0 m2

Kokonaispinta-ala

39.0

Kuvaus

Hyväpohjainen, perussiisti hissitalon huoneisto loistavalla sijainnilla Jyväskylän keskustassa!

Eteinen on tilava, avonaulakossa on tilaa ulkovaatteiden säilytykseen. Olohuone on valoisa ja tilava, korkeissa kaapeissa on hyvin säilytystilaa. Keittokomero on kauniin vaalea, ja ikkunasta tuleva luonnonvalo saa tilan tuntumaan avarammalta. Makuuhuone on omassa rauhassaan toisessa päässä asuntoa. Kylpyhuone on saneerattu modernein sävyin vuonna 2012.

Taloyhtiössä menossa kaavamuutos, jossa haetaan lisärakennusoikeutta tontille ja siten nostetaan taloyhtiön varallisuutta. Kysy lisää välittäjältä.
Erinomainen kohde omaan tai sijoituskäyttöön.

Ammattikorkeakoulu ja yliopisto ovat lähellä, liikuntamahdollisuuksia tarjoavat muun muassa Viitaniemen liikuntapuisto, Tuomiojärven uimaranta sekä Tourujoen luontopolku. Keskustan kauppakeskukset ja ravintolat sekä matkakeskus kivenheiton päässä.

Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi: Mikko Savolainen p. 050 371 0699.

Kunto

Hyvä

Lisätiedot

Lattiat kylpyhuonetta lukuun ottamatta laminaattia, seinät maalattu. Taloyhtiöllä menossa kaavamuutoshanke, jossa taloyhtiön tontille haetaan lisärakentamista. Yhtiön saamaa taloudellista hyötyä ei vielä ole tiedossa.

Keittiön varusteet

Vaaleat kaapistot, varusteina jääkaappi, sähköliesi, liesikupu.

Kylpyhuone

Kylpyhuone saneerattu v. 2012. Suihku, wc-istuin, peilikaappi, allas. Taloyhtiö asentanut pesuhuoneeseen käyttövesipatterit.

Kaavatilanne

Asemakaava

Kaavatiedot

Jyväskylän kaupunki

Kattotyyppi

Harjakatto/peltikate

Lämmitys

Kaukolämpö

Rakennusvuosi

1965

Huoneiden lukumäärä

2

Myyntihinta

89865.47

Asuntojen lukumäärä

A 4

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Jyväskylän Ilmarisenkatu 16-18

Huoltoyhtiö

Lari Kortelainen Is.tsto Esa Kortelainen Oy

Antenni

Kaapeli-tv

Kerros

1/4

Rakennusmateriaali

Tiili/betoni