Hyyppääntie 13, 166.5 m2

3 mh, keittiö, olohuone, rt, tkh, khh, ph, sauna, kph, erill. wc, 3*vh, tekn.

375000.00 €

Velaton myyntihinta 375000.00 €

Kysy lisää:

Mikko Savolainen
050-371 0699
mikko.savolainen@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Tämä vuonna 2012 valmistunut Kannustalon Aurora sijaitsee upealla paikalla Lievestuoreenjärven omarantaisella tontilla! Eteisaula on tilava, ja säilytystilaa löytyy niin korkeista kaapeista kuin vaatehuoneestakin. Yläkerrassa on avoin olohuoneen, keittiön ja ruokailutilan yhdistelmä. Isot ristikkoikkunat tuovat taloon maalaisromanttista tunnelmaa. Keittiön tummat kaapistot tuovat kontrastia vaaleisiin lattia- ja seinäpintoihin, ja säilytystilaa keittiöstä löytyy reilusti. Ruokailutilasta on käynti isolle, katetulle parvekkeelle, jolta voi ihailla kaunista järvimaisemaa ja vehreää pihaa. Pariovet johdattavat olohuoneesta päämakuuhuoneeseen, jonka yhteydessä on tilava vaatehuone. Alakerrasta löytyy kahden makuuhuoneen lisäksi tilava arkiolohuone/takkahuone, josta on käynti takapihan terassille. Alakerrasta löytyvät myös kodinhoito- ja pesutilat. Pesuhuoneessa on kaksi sadesuihkua sekä kaunis tassuamme, jossa kelpaa viettää rentouttavia kylpyhetkiä arjen keskellä. Kodinhoitohuoneessa on panostettu säilytystiloihin sekä arjen helppouteen: sisäänkäynti suoraan ulkoa, kurasyöppö sekä pyykkikuilu sujuvoittavat mukavasti arkea. Talo on kauniin metsämaiseman ympäröimä, joten tilaa ja omaa rauhaa täällä riittää. Tilan koko on kokonaisuudessaan yli 5,5 hehtaaria ja tilasta nyt myytävän osuuden koko on noin 1,7 hehtaaria. Omaa rantaviivaa on noin 70 metriä. Rantaan mahdollista rakentaa erillinen loma-asunto ja rantasauna, rakennusoikeus 170 k-m2. Lähipalvelut sijaitsevat Lievestuoreen keskustassa, noin 20 minuutin ajomatkan päässä. Laukaan keskustan sekä Jyväskylän palvelut sijaitsevat noin puolen tunnin ajomatkan päässä. Tervetuloa tutustumaan tähän kauniiseen ja idylliseen kokonaisuuteen!

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

166.5 m2

Kokonaispinta-ala

230.0

Kuvaus

Tämä vuonna 2012 valmistunut Kannustalon Aurora sijaitsee upealla paikalla Lievestuoreenjärven omarantaisella tontilla!

Eteisaula on tilava, ja säilytystilaa löytyy niin korkeista kaapeista kuin vaatehuoneestakin. Yläkerrassa on avoin olohuoneen, keittiön ja ruokailutilan yhdistelmä. Isot ristikkoikkunat tuovat taloon maalaisromanttista tunnelmaa. Keittiön tummat kaapistot tuovat kontrastia vaaleisiin lattia- ja seinäpintoihin, ja säilytystilaa keittiöstä löytyy reilusti. Ruokailutilasta on käynti isolle, katetulle parvekkeelle, jolta voi ihailla kaunista järvimaisemaa ja vehreää pihaa.
Pariovet johdattavat olohuoneesta päämakuuhuoneeseen, jonka yhteydessä on tilava vaatehuone.

Alakerrasta löytyy kahden makuuhuoneen lisäksi tilava arkiolohuone/takkahuone, josta on käynti takapihan terassille. Alakerrasta löytyvät myös kodinhoito- ja pesutilat. Pesuhuoneessa on kaksi sadesuihkua sekä kaunis tassuamme, jossa kelpaa viettää rentouttavia kylpyhetkiä arjen keskellä. Kodinhoitohuoneessa on panostettu säilytystiloihin sekä arjen helppouteen: sisäänkäynti suoraan ulkoa, kurasyöppö sekä pyykkikuilu sujuvoittavat mukavasti arkea.

Talo on kauniin metsämaiseman ympäröimä, joten tilaa ja omaa rauhaa täällä riittää.
Tilan koko on kokonaisuudessaan yli 5,5 hehtaaria ja tilasta nyt myytävän osuuden koko on noin 1,7 hehtaaria. Omaa rantaviivaa on noin 70 metriä. Rantaan mahdollista rakentaa erillinen loma-asunto ja rantasauna, rakennusoikeus 170 k-m2.

Lähipalvelut sijaitsevat Lievestuoreen keskustassa, noin 20 minuutin ajomatkan päässä.
Laukaan keskustan sekä Jyväskylän palvelut sijaitsevat noin puolen tunnin ajomatkan päässä.

Tervetuloa tutustumaan tähän kauniiseen ja idylliseen kokonaisuuteen!

Kunto

Hyvä

Lisätiedot

Pintamateriaalit: lattiat laminaatti/laatta, seinät maali/tapetti.

Muuta kauppaan kuuluvaa: varaava takka, jätesäiliö.

Keittiön varusteet

Jääkaappi, pakastekaappi, induktioliesitaso, erillisuuni, liesikupu, astianpesukone, integroitu mikroaaltouuni.

Kylpyhuone

Yläkerrassa kylpyhuone, jossa wc-istuin, suihkukaappi, pesuallas, allaslaatikosto, peilikaappi, pyykkikuilu.
Alakerrassa pesuhuone, jossa kaksi sadesuihkua sekä tassuamme.

Kaavatiedot

Laukaan kunta

Kattotyyppi

Harjakatto/peltikate

Lämmitys

Maalämpö, lisälämmönlähteenä varaava takka.

Rakennusvuosi

2012

Huoneiden lukumäärä

5

Myyntihinta

375000.00

Kerros

2

Rakennusmateriaali

Puu