Huikontie 4, 40.0 m2

Tupa, keittokomero, mh, makuualkovi + rantasauna + liiteri + aittarakennus

115000.00 €

Velaton myyntihinta 115000.00 €

Kysy lisää:

Nina Tawast
050 5736 106
nina.tawast@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Hopeasaari on melkeinpäkin saari, jonne pääsee pitkin maakaistaletta kiemurtelevaa tietä, aivan perille saakka. Lounaaseen ja länteen kaartuva niemi tarjoaa pitkän rantaviivan ja laineiden loisketta mökkeilystä nauttivalle. Saarella sijaitsee tällä hetkellä pieni, puurakenteinen mökkitupa, jonka sydämenä toimii punatiilinen avotakka. Pikkuinen rantasauna on rakennettu aivan rantaan ja sieltä aukeavat näkymät yli Saarisen. Saunassa lämpiää lempeä puukiuas. Sylillisen puita saunaan kantaa omasta liiteristä. Illan tullen voi nukahtaa mökin alkoviin tai makuuaittaan. Sähköt on. Juomaveden saa kantovetenä. Pihan kaivossa on pumppu, jolla on helppo nostaa vettä kukkien ja istutusten kasteluun. Toivakan keskustan kaupat palvelevat mökkeilijää vain noin 2 kilometrin päässä. Varaa oma esittelyaikasi: Nina Tawast / Kiinteistönvälitys LKV Savolin Oy nina.tawast@savolin.fi 0505736106

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

40.0 m2

Kokonaispinta-ala

40.0

Kuvaus

Hopeasaari on melkeinpäkin saari, jonne pääsee pitkin maakaistaletta kiemurtelevaa tietä, aivan perille saakka. Lounaaseen ja länteen kaartuva niemi tarjoaa pitkän rantaviivan ja laineiden loisketta mökkeilystä nauttivalle.

Saarella sijaitsee tällä hetkellä pieni, puurakenteinen mökkitupa, jonka sydämenä toimii punatiilinen avotakka. Pikkuinen rantasauna on rakennettu aivan rantaan ja sieltä aukeavat näkymät yli Saarisen. Saunassa lämpiää lempeä puukiuas. Sylillisen puita saunaan kantaa omasta liiteristä. Illan tullen voi nukahtaa mökin alkoviin tai makuuaittaan.

Sähköt on. Juomaveden saa kantovetenä. Pihan kaivossa on pumppu, jolla on helppo nostaa vettä kukkien ja istutusten kasteluun.

Toivakan keskustan kaupat palvelevat mökkeilijää vain noin 2 kilometrin päässä.

Varaa oma esittelyaikasi:

Nina Tawast / Kiinteistönvälitys LKV Savolin Oy
nina.tawast@savolin.fi
0505736106

Kaavatilanne

Yleiskaava

Kaavatiedot

Toivakan kunta / Minna Siltala puh. 040 683 4600

Kattotyyppi

Harjakatto, peltikate

Lämmitys

Sähkölämmitys, sähköpatterit (päärakennuksessa + aittarakennuksessa)

Rakennusvuosi

1960

Huoneiden lukumäärä

2

Myyntihinta

115000.00

Kerros

1

Rakennusmateriaali

Puu