Hollitaipaleentie 15 D, 64.0 m2

2 h, k, wc, kph, vh, varasto, käyttöullakko

163000.00 €

Velaton myyntihinta 163000.00 €

Kysy lisää:

Jere Savolin
050 546 1043
jere.savolin@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Kaunis, vuosien varrella remontoitu rivitalokoti Mannilan halutulta, lapsiperheiden suosimalta pientaloalueelta. Keittiö on tilava, ja yhdistyy mukavasti ruokailutilan kautta olohuoneeseen. Olohuoneesta on käynti takapihan suojaisalle, valokatetulle terassille, jolla viihtyy infrapunalämmittimen ansiosta viileämmälläkin säällä. Nurmialuettakin riittää. Osa käyttöullakosta on muutettu lämpimäksi tilaksi, johon saa kätevästi sijoitettua esimerkiksi työpisteen tai harrastehuoneen. Hyvät pesu- ja kodinhoitotilat, joissa vaalea puu yhdistettynä valkoiseen ja harmaaseen tekee ilmeestä modernin. Lapsia ilahduttaa lähes oman takapihan jatkeena olevat leikkipuistot, ja Mannilan "alapuistossa" on keinujen ja kiipeilytelineiden lisäksi aktiviteetteja skeittirampeista jalkapallokenttään. Kesähelteellä uimassa voi käydä Tuomiojärven rannassa. Mankolan koulu (luokat 1-9) ja Mannilan päiväkoti ovat melkeinpä vieressä, ja Palokan kauppakeskukset kattavine palveluineen muutaman minuutin ajomatkan päässä. Myös bussiyhteydet Palokan ja keskustan suuntaan ovat hyvät. Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi: Ossi Louhivaara p. 0503665193 tai Jere Savolin p. 0505461043

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

64.0 m2

Kokonaispinta-ala

82.0

Kuvaus

Kaunis, vuosien varrella remontoitu rivitalokoti Mannilan halutulta, lapsiperheiden suosimalta pientaloalueelta.

Keittiö on tilava, ja yhdistyy mukavasti ruokailutilan kautta olohuoneeseen. Olohuoneesta on käynti takapihan suojaisalle, valokatetulle terassille, jolla viihtyy infrapunalämmittimen ansiosta viileämmälläkin säällä. Nurmialuettakin riittää. Osa käyttöullakosta on muutettu lämpimäksi tilaksi, johon saa kätevästi sijoitettua esimerkiksi työpisteen tai harrastehuoneen.
Hyvät pesu- ja kodinhoitotilat, joissa vaalea puu yhdistettynä valkoiseen ja harmaaseen tekee ilmeestä modernin.

Lapsia ilahduttaa lähes oman takapihan jatkeena olevat leikkipuistot, ja Mannilan "alapuistossa" on keinujen ja kiipeilytelineiden lisäksi aktiviteetteja skeittirampeista jalkapallokenttään. Kesähelteellä uimassa voi käydä Tuomiojärven rannassa.
Mankolan koulu (luokat 1-9) ja Mannilan päiväkoti ovat melkeinpä vieressä, ja Palokan kauppakeskukset kattavine palveluineen muutaman minuutin ajomatkan päässä. Myös bussiyhteydet Palokan ja keskustan suuntaan ovat hyvät.

Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi:
Ossi Louhivaara p. 0503665193 tai Jere Savolin p. 0505461043

Lisätiedot

Pintamateriaalit: lattia laminaatti/märkätilat laatta, seinät maali/tapetti. Saunan ja kylpyhuoneen pinnat uusittu vuonna 2015, wc:n vuonna 2010. Olohuoneen pintoja maalattu vuonna 2020. Alakerran lattiat ja lattialistat uusittu vuonna 2020. Lämminvesivaraaja asennettu vuonna 2015 kylpyhuoneremontin yhteydessä. Ilmalämpöpumppu (Bosch) vuonna 2019.

Sähkönkulutus (sis. lämmitys- ja taloussähkön kulutus) ollut noin 10 000-11 000 kWh:a vuodessa.

Keittiön varusteet

Jääkaappi, pakastekaappi, keraaminen liesitaso, erillisuuni, liesituuletin, astianpesukone. Keittiö ja kodinkoneet uusittu vuonna 2010 (Miele -kodinkoneet).

Kylpyhuone

Sadesuihku (Oras), lasinen suihkuseinä, sauna, pesukoneliitäntä, kaapisto.

Kaavatilanne

Asemakaava

Kaavatiedot

Jyväskylän kaupunki

Kattotyyppi

Harjakatto/peltikate

Lämmitys

Asuntokohtainen suora sähkö

Rakennusvuosi

1988

Huoneiden lukumäärä

2

Myyntihinta

163000.00

Asuntojen lukumäärä

15 D 4

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Jyväskylän Hollitaipaleentie

Huoltoyhtiö

Pekka Raitala

Antenni

Kaapeli-tv

Kerros

1/1

Rakennusmateriaali

Puu/kivi