Hollihaantie 1 A, 62.5 m2

2h,k,kh,s,wc,vh

147000.00 €

Velaton myyntihinta 147000.00 €

Kysy lisää:

Liisa Kulmala
0409683531
liisa.kulmala@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Mainiolla sijainnilla Mannilassa tilava rivitalo kaksio. Särmää tähän kivaan kotiin tuo olohuoneen porrastus ja korkea huonetila. Olohuoneen yhteydessä olevaa keittiötä on päivitetty vuonna 2011. Kylpyhuone on uudistettu vuosituhannen vaihteessa ja asunnosta löytyy tietenkin sauna. Makuuhuone on hyvän kokoinen ja säilytystilaa on vaatehuoneessa. Yksi tämän asunnon parhaista puolista on myös iso takapiha. Kunnes lähestyvä talvi on taas selätetty niin onko parempaa kuin iskeä sormet multaan ja viritellä kesäkeittiöt suojaisalle takapihalle. Asunto Oy Hollihaantupa on vuonna 1989 valmistunut kuuden asunnon rivitaloyhtiö. Rakennus on siistikuntoinen ja sitä on pidetty huolto- ja kunnostustöin huolta. Mannila on syystäkin suosittu alue Palokkajärven ja Tuomiojärven välissä. Hollihaantieltä on lyhyehkö matka Tuomiojärven rantamaisemiin. Palokan keskuksen palvelut ovat noin 2 kilometrin päässä. Tämä koti on heti vapaa joten asuntohaavet voivat toteutua nopeastikin! Esittelyt ja lisätiedot Liisa Kulmala 040 968 3531 liisa.kulmala@savolin.fi IG liisakulmalalkv

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

62.5 m2

Kokonaispinta-ala

62.5

Kuvaus

Mainiolla sijainnilla Mannilassa tilava rivitalo kaksio.

Särmää tähän kivaan kotiin tuo olohuoneen porrastus ja korkea huonetila. Olohuoneen yhteydessä olevaa keittiötä on päivitetty vuonna 2011. Kylpyhuone on uudistettu vuosituhannen vaihteessa ja asunnosta löytyy tietenkin sauna. Makuuhuone on hyvän kokoinen ja säilytystilaa on vaatehuoneessa.

Yksi tämän asunnon parhaista puolista on myös iso takapiha. Kunnes lähestyvä talvi on taas selätetty niin onko parempaa kuin iskeä sormet multaan ja viritellä kesäkeittiöt suojaisalle takapihalle.

Asunto Oy Hollihaantupa on vuonna 1989 valmistunut kuuden asunnon rivitaloyhtiö. Rakennus on siistikuntoinen ja sitä on pidetty huolto- ja kunnostustöin huolta.

Mannila on syystäkin suosittu alue Palokkajärven ja Tuomiojärven välissä. Hollihaantieltä on lyhyehkö matka Tuomiojärven rantamaisemiin. Palokan keskuksen palvelut ovat noin 2 kilometrin päässä.

Tämä koti on heti vapaa joten asuntohaavet voivat toteutua nopeastikin!

Esittelyt ja lisätiedot

Liisa Kulmala
040 968 3531
liisa.kulmala@savolin.fi

IG liisakulmalalkv

Kunto

Hyvä

Keittiön varusteet

jääkaappi/pakastin, liesi, liesituuletin sekä astianpesukone. Lattia vinyylikorkkia, seinät maalattu. Keittiön lattia, laatoitus, kaapinovet ja kodinkoneet uusittu vuonna 2011.

Kylpyhuone

Kylpyhuone remontoitu vuonna 1999. Varusteina suihku, pk-liintäntä.

Kattotyyppi

harja/tiili

Lämmitys

sähkölämmitys

Rakennusvuosi

1989

Huoneiden lukumäärä

2

Myyntihinta

147000.00

Asuntojen lukumäärä

A 3

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Hollihaantupa

Huoltoyhtiö

Aaro Laitinen Noste Isännointi Oy

Kerros

1/1

Rakennusmateriaali

tiili/puu