Holkkitie 24, 95.0 m2

3 huonetta, keittiö, khh, pesuhuone, sauna, erill.wc, varasto, autokatos

225000.00 €

Velaton myyntihinta 225000.00 €

Kysy lisää:

Petri Heikkilä
050 5966705
petri.heikkila@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Sääksvuoren pientaloalueella vuonna 2009 valmistunut kolmen huoneen omakotitalo reiluilla asuinneliöillä, kauniilla pihalla ja käytännöllisellä pohjaratkaisulla on loistava pienehkön perheen tarpeisiin! Avara ja valoisa eteinen hyvillä säilytystiloilla, makuuhuoneissa myös tilavat ja käytännölliset liukuovikaapistot. Keittiö on moderniin makuun vaalea, säilytys- ja työskentelytilaa on reilusti. Keittiö yhdistyy olohuoneeseen, joten perheen ja vieraiden kanssa on helppo seurustella myös ruoanlaiton lomassa. Olohuoneessa on kaunis, valkoinen osittain kaakeloitu takka, joka tuo lämpöä ja kodikkuutta sisustukseen. Hyvin suunniteltu, kaunis nurmetettu takapiha isolla terassilla. Grillikatoksessa kesän herkuista nauttii pitkälle syksyyn, lisäksi pihassa leikkimökki/varastotila. Autokatokselta on laatoitettu kulkuväylä talon vierustaa pitkin takapihalle, joten kulkuväylät ja nurmialueet on helppo pitää siisteinä. Sääkvuoressa ulkoilulle on mainiot puitteet, sillä lähellä ovat muun muassa Sääksjärven uimaranta sekä Sääksvuoren leikkipuisto, Keljonkankaan alakoulun läheisyydessä muun muassa frisbeegolf-rata, juoksurata, ulkoilureitit laavuineen, valaistu pururata. Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi: Petri Heikkilä p. 050 596 6705.

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

95.0 m2

Kokonaispinta-ala

119.0

Kuvaus

Sääksvuoren pientaloalueella vuonna 2009 valmistunut kolmen huoneen omakotitalo reiluilla asuinneliöillä, kauniilla pihalla ja käytännöllisellä pohjaratkaisulla on loistava pienehkön perheen tarpeisiin!

Avara ja valoisa eteinen hyvillä säilytystiloilla, makuuhuoneissa myös tilavat ja käytännölliset liukuovikaapistot. Keittiö on moderniin makuun vaalea, säilytys- ja työskentelytilaa on reilusti. Keittiö yhdistyy olohuoneeseen, joten perheen ja vieraiden kanssa on helppo seurustella myös ruoanlaiton lomassa.
Olohuoneessa on kaunis, valkoinen osittain kaakeloitu takka, joka tuo lämpöä ja kodikkuutta sisustukseen.

Hyvin suunniteltu, kaunis nurmetettu takapiha isolla terassilla. Grillikatoksessa kesän herkuista nauttii pitkälle syksyyn, lisäksi pihassa leikkimökki/varastotila. Autokatokselta on laatoitettu kulkuväylä talon vierustaa pitkin takapihalle, joten kulkuväylät ja nurmialueet on helppo pitää siisteinä.

Sääkvuoressa ulkoilulle on mainiot puitteet, sillä lähellä ovat muun muassa Sääksjärven uimaranta sekä Sääksvuoren leikkipuisto, Keljonkankaan alakoulun läheisyydessä muun muassa frisbeegolf-rata, juoksurata, ulkoilureitit laavuineen, valaistu pururata.

Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi:
Petri Heikkilä p. 050 596 6705.

Kunto

Hyvä

Lisätiedot

Pihassa leikkimökki/varasto sekä grillikatos/kesäkeittiö.

Keittiön varusteet

Vaaleasävyinen keittiö jossa rosteriset kodinkoneet. Varusteet: jääkaappi, pakastin, erillisuuni, induktiotaso, astianpesukone

Kylpyhuone

Kylpyhuone laatoitettu, kaksi suihkua.
Saunassa led-valot, sähkökiukaan takana tehosteena kiviseinä.
Erillinen laatoitettu wc, kylpyhuoneessa toinen wc-istuin.

Kaavatilanne

Asemakaava

Kaavatiedot

Jyväskylän kaupunki

Kattotyyppi

Harjakatto/tiilikate

Lämmitys

Sähköllä lämpiävä vesikiertoinen lattialämmitys, lisäksi varaava takka ja ilmalämpöpumppu.

Rakennusvuosi

2009

Huoneiden lukumäärä

3

Myyntihinta

225000.00

Lattia

Lattiat: laminaatti/laattaa.
Seinät: maalattu/tapetoitu.

Kerros

1

Rakennusmateriaali

Puu