Hirveläntie 117, 128.0 m2

4 mh+oh+k+khh+ph+s+ 2 * wc

229000.00 €

Velaton myyntihinta 229000.00 €

Kysy lisää:

Jere Savolin
050 546 1043
jere.savolin@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Vuonna 2008 valmistunut reilunkokoinen Kontion lamellihirsihuvila rauhallisella paikalla Laukaassa, Mataroisen rannalla! Tässä vapaa-ajanasunnossa on tilaa viihtyä isommallakin porukalla. Alakerrassa on keittiön, olohuoneen ja pesutilojen lisäksi kaksi makuuhuonetta ja parvella yksi makuuhuone, lisää makuutiloja saa parvelle helposti. Olohuone on avara korkean huonetilan ja isojen ikkunoiden ansiosta, jykevä vuolukivitakka tuo kodikasta tunnelmaa isoon tilaan. Asuminen on täällä huoletonta, sillä huvila on sähkölämmitteinen ja käyttövesi tulee omasta porakaivosta. Keittiö on moderni, varusteina muun muassa erillisuuni, keraaminen erillisliesitaso sekä integroitu astianpesukone. Kodinhoitohuoneessa on tilaa pyykkihuollolle. Rannassa on erillinen saunamökki, jossa on tupa ja sauna. Laukaan palvelut ovat lähietäisyydellä ja Jyväskylään on vain noin 30 minuutin ajomatka.

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

128.0 m2

Kokonaispinta-ala

143.0

Kuvaus

Vuonna 2008 valmistunut reilunkokoinen Kontion lamellihirsihuvila rauhallisella paikalla Laukaassa, Mataroisen rannalla!

Tässä vapaa-ajanasunnossa on tilaa viihtyä isommallakin porukalla. Alakerrassa on keittiön, olohuoneen ja pesutilojen lisäksi kaksi makuuhuonetta ja parvella yksi makuuhuone, lisää makuutiloja saa parvelle helposti.
Olohuone on avara korkean huonetilan ja isojen ikkunoiden ansiosta, jykevä vuolukivitakka tuo kodikasta tunnelmaa isoon tilaan.
Asuminen on täällä huoletonta, sillä huvila on sähkölämmitteinen ja käyttövesi tulee omasta porakaivosta. Keittiö on moderni, varusteina muun muassa erillisuuni, keraaminen erillisliesitaso sekä integroitu astianpesukone. Kodinhoitohuoneessa on tilaa pyykkihuollolle.

Rannassa on erillinen saunamökki, jossa on tupa ja sauna.
Laukaan palvelut ovat lähietäisyydellä ja Jyväskylään on vain noin 30 minuutin ajomatka.

Kunto

Hyvä

Lisätiedot

Oma porakaivo ja jätevesille umpisäiliö

Keittiön varusteet

Vaalean sävyinen keittiö kivitasoilla missä reilusti kaappi- ja työskentelytilaa. Jääkaappipakastin, erillisuuni ja keraaminen liesitaso, integroitu astianpesukone, liesituuletin.

Kylpyhuone

Laatoitettu vaalea kylpyhuone jossa lattialämmitys

Kaavatilanne

Ranta-asemakaava

Kaavatiedot

Laukaan kunta

Kattotyyppi

Harja/huopakate

Lämmitys

Sähkölämmitys

Rakennusvuosi

2008

Huoneiden lukumäärä

5

Myyntihinta

229000.00

Kerros

1 1/2

Rakennusmateriaali

Lamellihirsi