Himosrannantie 40 B, 98.0 m2

Tupakeittiö + 2 x mh + s + ph + 2 x wc + parvi + varasto + ak + khh

329000.00 €

Velaton myyntihinta 329000.00 €

Kysy lisää:

Petri Heikkilä
050 5966705
petri.heikkila@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Kysytyn Himoksen lomakeskuksen lähettyviltä, jylhänä kohoavaa Pohjois-Himoksen rinnettä vastapäätä, on vapautunut ostettavaksi ainutlaatuinen, omarantainen lomamökki! Suoraan etelään aukeavalta, aurinkoiselta terassilta aukeavat esteettömät näkymät Patalahden vesistön ylitse aina Pohjois-Himokselle saakka. Mökillä on omaa rantaviivaa n. 20 metriä ja oma laituri. Ranta on hiekkapohjainen. Kumpuilevalla rinnetontilla on mm. istutuksia ja pensaita, portaat johdattavat rantaan. Helppohoitoinen etupiha on kivetty ja asfaltoitu. Sisäänkäynnin välittömässä yhteydessä on oma autokatos. Suurikokoiset, korkeat ikkunat tuovat kauniisti valoa mökkiin sisälle. Keskikerroksessa kodin sydämenä toimii tupakeittiö-olohuone -yhdistelmä varaavine takkoineen ja korkeine huonekorkeuksineen. Olohuoneesta on käynti koko mökin levyiselle, hulppealle terassille. Keskikerroksessa on lisäksi yksi makuuhuone, joka on erotettavissa omaan rauhaansa paljeovella sekä erillinen wc. Alakerrassa on tilava päämakuuhuone, kodinhoitotila, varastotilaa harrastusvälineille sekä erillinen wc. Ikkunallisesta saunasta avautuvat maisemat suoraan järvelle ja saunan jälkeen pääsee vilvottelemaan alakerran suojaisalle terassille. Kierreportaikko johdattaa yläkerrassa sijaitsevalle parvelle, jossa on mukavasti tilaa lisävuoteille, leikkimiseen ja pelailuun. Lempeät kesäillat, golf-turnaukset, patikointi, pyöräily, melonta ja kalastus odottavat! Talvella rinteet hemmottelevat pidennetyistä lasketteluviikonlopuista nauttivia. Mökki sijaitsee omassa rauhassaan, silti kaiken äärellä – Himoksen laaja aktiviteetti- ja tapahtumakirjo palvelee muutaman kilometrin päässä. Rentoutumisen äärelle on hyvät ja nopeat kulkuyhteydet esimerkiksi Jyväskylästä ja Tampereelta. Voisiko tämä olla sinun lempipaikkasi? Tervetuloa yksityisesittelyyn! Yhteydenotot ja lisätiedustelut: LKV Savolin Oy, Nina Tawast 050 5736 106 / Petri Heikkilä 050 5966 705.

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

98.0 m2

Kokonaispinta-ala

98.0

Kuvaus

Kysytyn Himoksen lomakeskuksen lähettyviltä, jylhänä kohoavaa Pohjois-Himoksen rinnettä vastapäätä, on vapautunut ostettavaksi ainutlaatuinen, omarantainen lomamökki!

Suoraan etelään aukeavalta, aurinkoiselta terassilta aukeavat esteettömät näkymät Patalahden vesistön ylitse aina Pohjois-Himokselle saakka. Mökillä on omaa rantaviivaa n. 20 metriä ja oma laituri. Ranta on hiekkapohjainen. Kumpuilevalla rinnetontilla on mm. istutuksia ja pensaita, portaat johdattavat rantaan. Helppohoitoinen etupiha on kivetty ja asfaltoitu. Sisäänkäynnin välittömässä yhteydessä on oma autokatos.

Suurikokoiset, korkeat ikkunat tuovat kauniisti valoa mökkiin sisälle. Keskikerroksessa kodin sydämenä toimii tupakeittiö-olohuone -yhdistelmä varaavine takkoineen ja korkeine huonekorkeuksineen. Olohuoneesta on käynti koko mökin levyiselle, hulppealle terassille. Keskikerroksessa on lisäksi yksi makuuhuone, joka on erotettavissa omaan rauhaansa paljeovella sekä erillinen wc.

Alakerrassa on tilava päämakuuhuone, kodinhoitotila, varastotilaa harrastusvälineille sekä erillinen wc. Ikkunallisesta saunasta avautuvat maisemat suoraan järvelle ja saunan jälkeen pääsee vilvottelemaan alakerran suojaisalle terassille.

Kierreportaikko johdattaa yläkerrassa sijaitsevalle parvelle, jossa on mukavasti tilaa lisävuoteille, leikkimiseen ja pelailuun.

Lempeät kesäillat, golf-turnaukset, patikointi, pyöräily, melonta ja kalastus odottavat! Talvella rinteet hemmottelevat pidennetyistä lasketteluviikonlopuista nauttivia. Mökki sijaitsee omassa rauhassaan, silti kaiken äärellä – Himoksen laaja aktiviteetti- ja tapahtumakirjo palvelee muutaman kilometrin päässä.

Rentoutumisen äärelle on hyvät ja nopeat kulkuyhteydet esimerkiksi Jyväskylästä ja Tampereelta. Voisiko tämä olla sinun lempipaikkasi?

Tervetuloa yksityisesittelyyn! Yhteydenotot ja lisätiedustelut:
LKV Savolin Oy, Nina Tawast 050 5736 106 / Petri Heikkilä 050 5966 705.

Kunto

Hyvä

Lisätiedot

Kauppaan kuuluu: ilmalämpöpumppu, kiinteät valaisimet, pimennysverhot. Irtaimen kuulumisesta kauppaan voi neuvotella erikseen.

Keittiön varusteet

Vaaleasävyinen tupakeittiö, avointa tilaa olohuoneen kanssa. Varustus: Erillisuuni ja liesitaso, jääkaappi, liesituuletin, allas, mikrovaraus.

Kylpyhuone

Kaksi erillistä wc:tä. Alakerta: wc-istuin, allaskaappi, peilikaappi. Yläkerta: seinämallinen wc-istuin, allaskaappi, peilikaappi.

Kaavatilanne

Asemakaava

Kaavatiedot

Jämsän kaupunki

Lämmitys

sähkö

Huoneiden lukumäärä

3

Myyntihinta

329000.00

Asuntojen lukumäärä

B

Taloyhtiön nimi

Kiinteistö Oy Pihlajaranta

Antenni

Yhteisantenni

Kerros

1-2/2