Himoshuipuntie 163-164, 61.4 m2

Takkatupa + 2 alkovia + kk + sauna + ph + parvi

120000.00 €

Velaton myyntihinta 120000.00 €

Kysy lisää:

Petri Heikkilä
050 5966705
petri.heikkila@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Pohjois-Himoksen laella, aivan laskettelurinteen yläaseman vieressä, sijaitsee tämä kodikas hirsirakenteinen loma-asunto! Tuvan korkea huonetila sekä katon rajassa oleva ikkuna tuovat tilaan avaruutta. Vaaleaksi maalatut hirsiseinät tuovat raikkautta ja korostavat valoisuutta. Tuvassa on tilaa sekä oleskelu- että ruokailuryhmälle. Mökin alakerrassa on kaksi makuualkovia, ja lisätilaa nukkumiseen löytyy tilavalta parvelta. Vaaleasta, vuonna 2011 remontoidusta keittiöstä löytyvät kaikki modernin keittiön tarpeet. Keittiöremontin yhteydessä on uusittu myös pesuhuoneen kaapistot. Ulkoilun jälkeen on mukava nauttia oman saunan lämmöstä. Tästä mökistä siirryt suoraan suksilla rinteeseen ja hiihtoladuille, kesällä golfkenttä, Himoksen muut aktiviteetit ja ravintolapalvelut ovat helposti tavoitettavissa. Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi: Petri Heikkilä p. 0505966705.

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

61.4 m2

Kokonaispinta-ala

61.4

Kuvaus

Pohjois-Himoksen laella, aivan laskettelurinteen yläaseman vieressä, sijaitsee tämä kodikas hirsirakenteinen loma-asunto!

Tuvan korkea huonetila sekä katon rajassa oleva ikkuna tuovat tilaan avaruutta. Vaaleaksi maalatut hirsiseinät tuovat raikkautta ja korostavat valoisuutta. Tuvassa on tilaa sekä oleskelu- että ruokailuryhmälle.
Mökin alakerrassa on kaksi makuualkovia, ja lisätilaa nukkumiseen löytyy tilavalta parvelta. Vaaleasta, vuonna 2011 remontoidusta keittiöstä löytyvät kaikki modernin keittiön tarpeet. Keittiöremontin yhteydessä on uusittu myös pesuhuoneen kaapistot.
Ulkoilun jälkeen on mukava nauttia oman saunan lämmöstä.

Tästä mökistä siirryt suoraan suksilla rinteeseen ja hiihtoladuille, kesällä golfkenttä, Himoksen muut aktiviteetit ja ravintolapalvelut ovat helposti tavoitettavissa.

Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi: Petri Heikkilä p. 0505966705.

Kunto

Hyvä

Keittiön varusteet

Varusteina astianpesukone, sähköliesi, mikroaaltouuni, liesituuletin, jää-pakastinkaappi.

Kylpyhuone

Suihku, peilikaappi, allaskaappi, avattava ikkuna, lattialämmitys.

Kattotyyppi

harja/huopa

Lämmitys

sähkö

Rakennusvuosi

1989

Huoneiden lukumäärä

3

Myyntihinta

120000.00

Asuntojen lukumäärä

9

Taloyhtiön nimi

Kiinteistö Oy Honkahimos

Huoltoyhtiö

Jokilaakson Isännöinti Oy

Antenni

Yhteisantenni

Rakennusmateriaali

puu