Ota yhteyttä välittäjään

Hiekkaharjuntie 31, 103 m²

Olohuone, keittiö, 3mh, vh, kph, s, khh, wc, var, ak

365 000 €

Tässä hyvä vaihtoehto asunnon rakentamista harkitsevalle. Mahdollisuus säästää rahaa, aikaa ja hermoja.

Huoletonta asumista vuosiksi eteenpäin juuri valmistuneessa omakotitalossa. Tämä koti on sisustettu modernin vaaleilla sävyillä ja laadukkailla kalusteilla pienetkin yksityiskohdat huomioon ottaen. OMA 1103 m² tontti rajoittuu virkistysalueeseen/harvaan metsään, jonka näkee olohuoneen isoista ikkunoista. Myös piha on muuttovalmis.

Talossa on takapihan puolella iso vilvoittelu- ja oleskeluterassi, jossa saa omassa rauhassa nauttia kodin lämmöstä. Etupihalla puolestaan on varaston lisäksi autokatos ja pihasta löytyy tilaa useammallekin autolle. Lämmitysmuotona toimii erittäin energiatehokas poistoilmalämpöpumppu, joka on lämmitysmuotona kustannustehokkain tämän kokoiseen taloon. Lisäksi vesikiertoinen lattialämmitys jakaa lämmön tasaisesti koko taloon. Ilmanvaihto on varustettu erinomaisen hyötysuhteen omaavalla lämmöntalteenotolla sekä olohuoneessa on takkavaraus.

Muuttovalmiin kodin ja pihan lisäksi kohteeseen on toteutettu valmiiksi myös kevyt piharakennus sekä roskakatos. Tästä saat täysin uuden ihanan kodin itsellesi – toivottavasti Villa Säde sopii juuri sinulle.

NOSTOT:
– Täysin uusi moderni koti 10 vuoden runkotakuulla
– Oma tontti
– Hyvänkokoinen terassi
– Erittäin energiatehokas poistoilmalämpöpumppu viilennystoiminnolla (tämä on yhtä tehokas lämmitysmuoto kuin maalämpö tämän kokoiseen taloon)
– Takkavaraus –> eli lattialaatassa on vahvennos olohuoneessa, korvausilmaputki on vedetty valmiiksi terassin alle, katolla on kulkusillat takan piipun asennukseen asennettu sekä yläpohjassa huomioitu kohta piipulle.
– Talon eristeet ja ilmatiiveys ovat viimeisimpien määräysten mukaiset eli huippuluokkaa (jos verrataan esim. hirsitalon seinän u-arvoon tätä, niin tässä kohteessa se on parempi)
– Alueelle rakentuva leikkipuisto- ja kuntoilualue lähistöllä.

Kysy lisää ja sovi oma esittelyaikasi:

Jere Savolin 0505461043 jere.savolin@savolin.fi
Ossi Louhivaara 0503665193 ossi.louhivaara@savolin.fi

Kohteen perustiedot

Kohdenumero

54213

Huone-erittely

Olohuone, keittiö, 3mh, vh, kph, s, khh, wc, var, ak

Huoneiden lukumäärä

4

Asuinpinta-ala m2

103 m²

Kokonaispinta-ala

123 m²

Rakennusvuosi

2022

Vapautuu

Heti

Tontti

Oma

Hinnat ja kustannukset

Velaton hinta

365 000 €

Kiinteistövero

514.72 € / vuosi

Kohteen muut tiedot

Asunnon kunto

Uusi

Sauna

Lauteet ovat leveät sävynään vanilija. Kiuas on Harvian Cilindro PC90EE erillisellä ohjauspaneelilla. Saunan ja kylpyhuoneen välissä on kirkas kokolasiseinä. Huomiona myös tässä kodissa on Cariitti Linear led-nauhat saunan lauteiden selkänojissa.

Lämmitysjärjestelmän kuvaus

Poistoilmalämpöpumppu

Ilmanvaihto

Koneellinen LTO

Energialuokka

B2018

Viemäri

Kunnan

Vesihuollon kuvaus

Kunnan

Tilat ja materiaalit

Kattotyyppi

Harjakatto

Keittiön kuvaus

Charmian kaunis vaalea keittiö, jossa sävyinä on tammi ja valkoinen. Allas ja hana ovat puolestaan mustat. Gramin valkoiset kodinkoneet; jääkaappi, pakastin, induktiotaso, integroitu astianpesukone ja kiertoilmauuni.

Kylpyhuoneen kuvaus

Valoisa ja moderni kylpyhuone, jossa saunan ja kylpyhuoneen katto on valkoiseksi käsiteltyä kuusipaneelia (sävy vanilija). Suihkuhana on Oras Optima 7149 suihkusetillä. Kylpyhuoneessa on myös wc-istuin. Lattialaatta on tummaa 10×10 laattaa ja seinissä on vaaleahko/beige 45×45 seinälaatta. Suihkuseinänä on mustakehyksinen Domestic Frame.

Olohuoneen kuvaus

Tilavassa ja avoimessa olohuoneessa seinät on maalattu valkoisiksi. Lattia on laminaattia. Olohuoneen ja keittiön välistä pääsee tilavalle terassille. Huoneen kohokohtana on isot ikkunat suojaisalle takapihalle.

Makuuhuoneiden kuvaus

Talossa on kolme makuuhuonetta. Lattioissa on laminaattia. Seinät on maalattu valkoisiksi, värisävyllä Paperi. Ison makuuhuoneen yhteydessä on vaatehuone kalusteineen(huom. liukuovi mustalla lasikehysovella) ja toisessa pienessä makuuhuoneessa on myös valmis säilytyskokonaisuus vaatteille ja pientarvikkeille.

Rakennusmateriaali

Puu

Kohdettä välittää:

Ossi Louhivaara

Kiinteistönvälittäjä LKV, KiLAT

050 366 5193 Ota yhteyttä välittäjään

Kohdettä välittää:

Ossi Louhivaara

Kiinteistönvälittäjä LKV, KiLAT

050 366 5193 Ota yhteyttä välittäjään

Haluan lisätietoja tästä kohteesta

Kohdettä välittää:

Ossi Louhivaara

Kiinteistönvälittäjä LKV, KiLAT

050 366 5193 Ota yhteyttä välittäjään

Kysy lisätietoja kohteesta täyttämällä alla oleva lomake.

Hidden
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.