Hevoshaka 36 B, 103.0 m2

4 huonetta, keittiö, khh, kph, sauna, erill. wc, terassi

247189.91 €

Velaton myyntihinta 249000.00 €

Kysy lisää:

Mikko Savolainen
050-371 0699
mikko.savolainen@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Valoisa ja kaunis, yksitasoinen paritalohuoneisto rivitaloyhtiössä rauhalliselta ja lapsiperheiden suosimalta Kaijanlammen pientaloalueelta. Iso olohuone ja keittiö ovat yhtenäistä tilaa, joten perheen yhdessäolo on vaivatonta myös ruoanlaiton lomassa. Niemeke jakaa keittiön mukavasti omaksi tilakseen, ja ruokailuryhmälle jää myös hyvin tilaa. Isot ikkunat tuovat avaruutta ja valoa, olohuoneesta on myös käynti takapihan katetulle terassille. Terassilla sekä suojaisalla, puistoalueeseen rajoittuvalla takapihalla on kiva viettää aikaa lämpimämmillä säillä. Kolme hyvänkokoista makuuhuonetta. Kylpyhuoneen värimaailma luo rentouttavan tunnelman, ja saunan lasiseinät tekevät tilasta yhtenäisen. Erillinen wc sujuvoittaa arkea. Kodinhoitotilassa on reilusti säilytystilaa. Sisäänkäynnin vieressä on lämmin varastotila esimerkiksi ulkoilu- ja harrastusvälineiden säilytykseen. Lämmitysmuotona toimii edullinen ja ekologinen maalämpö vesikiertoisella lattialämmityksellä. Autokatospaikka myydään omana osakkeenaan, vh. 6.500,00 euroa. Keljonkankaan monipuoliset palvelut, koulut ja päiväkodit, puistot ja liikuntamahdollisuudet ovat lähellä.

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

103.0 m2

Kokonaispinta-ala

103.0

Kuvaus

Valoisa ja kaunis, yksitasoinen paritalohuoneisto rivitaloyhtiössä rauhalliselta ja lapsiperheiden suosimalta Kaijanlammen pientaloalueelta.

Iso olohuone ja keittiö ovat yhtenäistä tilaa, joten perheen yhdessäolo on vaivatonta myös ruoanlaiton lomassa. Niemeke jakaa keittiön mukavasti omaksi tilakseen, ja ruokailuryhmälle jää myös hyvin tilaa. Isot ikkunat tuovat avaruutta ja valoa, olohuoneesta on myös käynti takapihan katetulle terassille. Terassilla sekä suojaisalla, puistoalueeseen rajoittuvalla takapihalla on kiva viettää aikaa lämpimämmillä säillä.

Kolme hyvänkokoista makuuhuonetta. Kylpyhuoneen värimaailma luo rentouttavan tunnelman, ja saunan lasiseinät tekevät tilasta yhtenäisen. Erillinen wc sujuvoittaa arkea. Kodinhoitotilassa on reilusti säilytystilaa.

Sisäänkäynnin vieressä on lämmin varastotila esimerkiksi ulkoilu- ja harrastusvälineiden säilytykseen. Lämmitysmuotona toimii edullinen ja ekologinen maalämpö vesikiertoisella lattialämmityksellä. Autokatospaikka myydään omana osakkeenaan, vh. 6.500,00 euroa.
Keljonkankaan monipuoliset palvelut, koulut ja päiväkodit, puistot ja liikuntamahdollisuudet ovat lähellä.

Kunto

Hyvä

Lisätiedot

Pintamateriaalit: lattiat laminaatti/laatta, seinät maali/tapetti.

Keittiön varusteet

Jääkaappi, pakastekaappi, induktioliesitaso ja erillisuuni, liesituuletin, astianpesukone.

Kylpyhuone

Kylpyhuoneessa sadesuihku, wc-istuin, pesuallas, bideesuihku, peilikaappi.

Kaavatilanne

Asemakaava

Kaavatiedot

Jyväskylän kaupunki

Kattotyyppi

Harjakatto/peltikate

Lämmitys

Maalämpö

Rakennusvuosi

2017

Huoneiden lukumäärä

4

Myyntihinta

247189.91

Asuntojen lukumäärä

B 1

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Jyväskylän Hevoshaka 36

Huoltoyhtiö

Ei isännöitsijää: as oy:n hallitus vastaa asunto-osakeyhtiölain mukaisesti

Antenni

Kaapeli-tv

Kerros

1/1

Rakennusmateriaali

Puu