Herapohjantie 195 B, 57.0 m2

3 huonetta, keittiö, wc, sauna

195000.00 €

Velaton myyntihinta 195000.00 €

Kysy lisää:

Petri Heikkilä
050 5966 705
petri.heikkila@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Ympärivuotiseen käyttöön soveltuva loma-asunto Putkilahdessa Ylisjärven rannalla. Kiinteistöllä on vuonna 2012 valmistunut mukavuuksilla varustettu hirsirakenteinen päämökki ja erillinen käsinveistetyistä hirsistä vuonna 2000 valmistunut saunamökki.Pihapiirissä lisäksi huvimaja, nukkuma-aitta ja rakoliiteri. Huolellisesti hoidettu kokonaisuus, jossa valmiit puitteet mukavaan mökkeilyyn. Lapsiystävällinen loivasti syvenevä ranta ilta-auringon puolella. Omaa rantaviivaa noin 40 metriä. Helppohoitoinen piha-alue jossa kulkuväylät kestopuuta. Jyväskylään hyvät ja nopeat yhteydet maita pitkin. Ylisjärvestä on yhteys Päijänteeseen eli vesireittejäkin on mahdollista käyttää.

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

57.0 m2

Kokonaispinta-ala

73.5

Kuvaus

Ympärivuotiseen käyttöön soveltuva loma-asunto Putkilahdessa Ylisjärven rannalla.

Kiinteistöllä on vuonna 2012 valmistunut mukavuuksilla varustettu hirsirakenteinen päämökki ja erillinen käsinveistetyistä hirsistä vuonna 2000 valmistunut saunamökki.Pihapiirissä lisäksi huvimaja, nukkuma-aitta ja rakoliiteri. Huolellisesti hoidettu kokonaisuus, jossa valmiit puitteet mukavaan mökkeilyyn.

Lapsiystävällinen loivasti syvenevä ranta ilta-auringon puolella. Omaa rantaviivaa noin 40 metriä. Helppohoitoinen piha-alue jossa kulkuväylät kestopuuta.

Jyväskylään hyvät ja nopeat yhteydet maita pitkin. Ylisjärvestä on yhteys Päijänteeseen eli vesireittejäkin on mahdollista käyttää.

Kunto

Hyvä

Keittiön varusteet

Paljon kaappitilaa, vesipiste, jääkaappi

Kylpyhuone

Polttava sähköllä toimiva kuivakäymälä

Kaavatilanne

Yleiskaava

Kaavatiedot

Jyväskylän kaupunki

Kattotyyppi

harja

Lämmitys

sähkö, varaava takka

Rakennusvuosi

2012

Huoneiden lukumäärä

3

Myyntihinta

195000.00

Kerros

2

Rakennusmateriaali

puu