Haukkamäenkuja 5 A, 76.0 m2

3 huonetta, keittiö, kylpyhuone, sauna, wc,terassi

205000.00 €

Velaton myyntihinta 205000.00 €

Kysy lisää:

Nina Tawast
0505736106
nina.tawast@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Mainiolta paikalta, kysytystä Palokan Haukkamäestä, on vapautumassa viihtyisä, moderni rivitalokoti! Toimivapohjaisessa päätyasunnossa makuuhuoneet sijaitsevat yhtiön sisäpihan puolella. Avara olohuoneen, keittiön ja ruokailutilan yhdistelmä aukeaa rinteen puolelle takapihan suuntaan. Kodin erillinen WC ja tilava saunan ja kylpyhuoneen yhdistelmä tuovat helppoutta arkeen. Rakennusvaiheessa kotiin on tehty useita tyylikkäitä viimeistelyitä ja panostuksia asumisviihtyvyyteen: mm. keittiöön on valittu tyylikkäät tasot ja kaapinovet vetimineen, toiseen makuuhuoneeseen lisätty kaapistoa koko päätyseinän matkalle sekä kylpyhuone viimeistelty kauniin laatoituksin. Helteillä viilennystä tuo oma, Toshiban ilmalämpöpumppu. Kodista löytyy myös takkavaraus. Tilavasta päätyasunnosta aukeavat näkymät yhtiön rauhallisten etu- ja takapihojen suuntaan. Terassin ja takapihan alue on viimeistelty laatoituksin ja istutuksin. Palokan kattavat palvelut, lenkkipolut ja päiväkoti ovat kaikki lyhyen matkan päässä. Kaupan yhteydessä ostettavissa oma autokatospaikka, joka myydään omina osakkeinaan hintaan 5.500 EUR. Lisäksi pihassa vapaana omina osakkeinaan autopaikkoja, joista lisätiedot tiedusteltavissa rakennuttajalta. Tämä koti on täysin muuttovalmis – ota rohkeasti yhteyttä niin mennään katsomaan! Esittelyt ja lisätiedot: Nina Tawast LKV Savolin Oy 050 5736106 — Onko oma kotisi vielä myymättä? Soita tai laita viestiä, niin sovitaan tapaaminen. Saat hinta-arvion, myyntisuunnitelman ja välitystarjouksen helposti samalla tapaamisella. Lämpimästi tervetuloa asiakkaaksemme! Nina Tawast LKV Savolin Oy 050 5736106

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

76.0 m2

Kokonaispinta-ala

76.0

Kuvaus

Mainiolta paikalta, kysytystä Palokan Haukkamäestä, on vapautumassa viihtyisä, moderni rivitalokoti!

Toimivapohjaisessa päätyasunnossa makuuhuoneet sijaitsevat yhtiön sisäpihan puolella. Avara olohuoneen, keittiön ja ruokailutilan yhdistelmä aukeaa rinteen puolelle takapihan suuntaan. Kodin erillinen WC ja tilava saunan ja kylpyhuoneen yhdistelmä tuovat helppoutta arkeen. Rakennusvaiheessa kotiin on tehty useita tyylikkäitä viimeistelyitä ja panostuksia asumisviihtyvyyteen: mm. keittiöön on valittu tyylikkäät tasot ja kaapinovet vetimineen, toiseen makuuhuoneeseen lisätty kaapistoa koko päätyseinän matkalle sekä kylpyhuone viimeistelty kauniin laatoituksin. Helteillä viilennystä tuo oma, Toshiban ilmalämpöpumppu. Kodista löytyy myös takkavaraus.

Tilavasta päätyasunnosta aukeavat näkymät yhtiön rauhallisten etu- ja takapihojen suuntaan. Terassin ja takapihan alue on viimeistelty laatoituksin ja istutuksin.

Palokan kattavat palvelut, lenkkipolut ja päiväkoti ovat kaikki lyhyen matkan päässä.

Kaupan yhteydessä ostettavissa oma autokatospaikka, joka myydään omina osakkeinaan hintaan 5.500 EUR. Lisäksi pihassa vapaana omina osakkeinaan autopaikkoja, joista lisätiedot tiedusteltavissa rakennuttajalta.

Tämä koti on täysin muuttovalmis – ota rohkeasti yhteyttä niin mennään katsomaan!

Esittelyt ja lisätiedot:

Nina Tawast
LKV Savolin Oy
050 5736106


Onko oma kotisi vielä myymättä? Soita tai laita viestiä, niin sovitaan tapaaminen. Saat hinta-arvion, myyntisuunnitelman ja välitystarjouksen helposti samalla tapaamisella. Lämpimästi tervetuloa asiakkaaksemme!

Nina Tawast
LKV Savolin Oy
050 5736106

Kunto

Hyvä

Lisätiedot

Pintamateriaalit: Lattia: 2-sauvainen Trioflor-valkotammilattia kaikissa muissa huoneissa paitsi tuulikaapissa ja kosteissa tiloissa. Tuulikaapissa Pukkilan Freedom Antracite-laatta ja kosteissa tiloissa Alba black -laatta.
Seinät: pääosin maali, makuuhuoneissa maali+tapetti. Kosteissa tiloissa laatta, wc:ssä laatta ja maali.
Säilytystilat: Kaapistot ja huoneistokohtainen varasto.

Keittiön varusteet

Avara, tilava keittiö, joka on yhtenäistä tilaa olohuoneen kanssa. L-mallisessa keittiössä täyskorkeat jääkaappi ja pakastin, ergonomiselle korkeudelle asennetut astianpesukone, uuni ja mikrovaraus, moderni välitilan laatoitus, tyylikkäät rakennusvaiheessa valitut kaapinovet, allas ja tasot. Paljon lasku- ja kaapistotilaa. Keittiöstä kauniit näkymät yli asuinalueen.

Kylpyhuone

Erillinen WC, jossa mm. allaskaappi vetolaatikoin sekä kaappitilaa.

Saunan yhteydessä oma kylpyhuone, jossa sadesuihku, kaunis tehostelaatta, kaapistotilaa ja pesutornivaraus.

Kaavatiedot

Jyväskylän kaupunki

Kattotyyppi

Harjakatto

Lämmitys

Vesikiertoinen lattialämmitys, joka lämmitetään asuntokohtaisilla varaajilla.

Rakennusvuosi

2015

Huoneiden lukumäärä

3

Myyntihinta

205000.00

Asuntojen lukumäärä

A1

Taloyhtiön nimi

As Oy Jyväskylän Nuolihaukka

Huoltoyhtiö

Panu Hulkkonen Hulkkonen Consulting Oy

Kerros

1/1

Rakennusmateriaali

tiili/puu