Harjukatu 12, 61.0 m2

2h+kt+kph+s+parveke

215000.00 €

Velaton myyntihinta 215000.00 €

Kysy lisää:

Petri Heikkilä
050 5966 705
petri.heikkila@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Upealla sijainnilla ydinkeskustassa uutta vastaava, modernin hissitalon valoisa ja vaaleasävyinen, hyvän pohjaratkaisun omaava huoneisto. Tavanomaisesta poikkeava uniikki pohjaratkaisu, avokeittiö, ruokailutila ja olohuone yhtä avaraa valoisaa tilaa, josta on käynti tilavalle lasitetulle parvekkeelle. Iso lasitettu parveke taloyhtiön rauhalliselle sisäpihalle. Mukavan kokoisen makuuhuoneen yhteydessä hyvin säilytystilaa ja paikka työpisteelle. Toimivan kylpyhuonetilan päässä on myös oma sauna. Asunto Oy Jyväskylän Harjukartano on vuonna 2014 valmistunut taloyhtiö ja se sijaitsee omalla tontillaan. Talotekniikka on nykyaikainen, asumiskustanukset edulliset (2,3 eur/m2) ja myös äänieristys sekä esteettömyys on huomioitu nykyvaatimusten mukaisesti. Tässä on tarjolla huoletonta asumista vuosiksi eteenpäin. Helppoa, vaivatonta, turvallista asumista kävelyetäisyydellä kaikista keskustan palveluista. Mikäli tarvitset kuitenkin autoa, niin lämpimään autohalliin pääset hissillä suoraan kotiovelta, autohallipaikka omina osakkeinaan myydään erikseen hintaan 25.000 euroa. Kysy lisää tai varaa oma esittelyaikasi: Petri Heikkilä 0505966705

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

61.0 m2

Kokonaispinta-ala

61.0

Kuvaus

Upealla sijainnilla ydinkeskustassa uutta vastaava, modernin hissitalon valoisa ja vaaleasävyinen, hyvän pohjaratkaisun omaava huoneisto.

Tavanomaisesta poikkeava uniikki pohjaratkaisu, avokeittiö, ruokailutila ja olohuone yhtä avaraa valoisaa tilaa, josta on käynti tilavalle lasitetulle parvekkeelle. Iso lasitettu parveke taloyhtiön rauhalliselle sisäpihalle. Mukavan kokoisen makuuhuoneen yhteydessä hyvin säilytystilaa ja paikka työpisteelle. Toimivan kylpyhuonetilan päässä on myös oma sauna.

Asunto Oy Jyväskylän Harjukartano on vuonna 2014 valmistunut taloyhtiö ja se sijaitsee omalla tontillaan. Talotekniikka on nykyaikainen, asumiskustanukset edulliset (2,3 eur/m2) ja myös äänieristys sekä esteettömyys on huomioitu nykyvaatimusten mukaisesti. Tässä on tarjolla huoletonta asumista vuosiksi eteenpäin.

Helppoa, vaivatonta, turvallista asumista kävelyetäisyydellä kaikista keskustan palveluista. Mikäli tarvitset kuitenkin autoa, niin lämpimään autohalliin pääset hissillä suoraan kotiovelta, autohallipaikka omina osakkeinaan myydään erikseen hintaan 25.000 euroa.

Kysy lisää tai varaa oma esittelyaikasi: Petri Heikkilä 0505966705

Kunto

Hyvä

Lisätiedot

Huoneistoon asennettu jäähdytyslaite 5/2015

Keittiön varusteet

Vaalean sävyiset keittiökaapistot, laminaattitasot, astianpesukone, liesituuletin, keraaminen liesi, erillisuuni, jää-pakastinkaappi

Kylpyhuone

Laattaseinä, laattalattia, lattialämmitys, peilikaappi, allaskaappi, pesukonevalmius, suihkuseinä, suihku

Kaavatilanne

Asemakaava

Kaavatiedot

Jyväskylän kaupunki

Kattotyyppi

Pulpetti/kumibitumikate

Lämmitys

Kaukolämpö

Rakennusvuosi

2014

Huoneiden lukumäärä

2

Myyntihinta

215000.00

Asuntojen lukumäärä

9

Taloyhtiön nimi

As Oy Jyväskylän Harjukartano

Huoltoyhtiö

Karoliina Kokko Realia Isännöinti Oy

Antenni

Kaapeli-tv

Kerros

2/6

Rakennusmateriaali

Betoni