Harakkaranta 1 as., 103.0 m2

4 mh, olohuone, keittiö, rt, 2*kph/wc, sauna, parveke, terassi, autokatos, var

289000.00 €

Velaton myyntihinta 289000.00 €

Kysy lisää:

Mikko Savolainen
050-371 0699
mikko.savolainen@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Upealla paikalla järvimaisemissa, Samulinniemessä, sijaitsee tämä vuonna 2007 valmistunut kaksikerroksinen, rivitalon päätyasunto! Huoneiston kolmeen suuntaan olevat ikkunat tuovat valoa ja tekevät huoneistosta avaramman tuntuisen. Olohuone on auki ylös, joten avaruutta alakertaan tuo myös korkea huonetila ja portaikon lasikaiteet. Olohuoneesta on käynti takapihan terassille. Keittiö on kaunis ja vaalea, ja säilytystilaa on hyvin, ruokailutilaan mahtuu isompikin ruokailuryhmä. Alakerrassa on yhdistetty kylpyhuone ja kodinhoitotila, omasta ikkunallisesta saunasta voi myös ihailla järvimaisemaa, yläkerrassa on pienempi kylpyhuone. Asunnossa on yläkerrassa 3 makuuhuonetta ja yksi mh / työhuone alakerrassa. Yläkerran yhdestä makuuhuoneesta on myös käynti parvekkeelle, josta voi ihailla vuodenaikojen mukaan vaihtuvaa maisemaa. Pihaanajo on asfaltoitu ja kävelytie laatoitettu, sisäänkäynnin yhteydessä on asunnon oma autokatos ja varastotila. Ulkoilusta nauttivalle sijainti on mitä mainioin: Kuokkalan pienvenesatama näkyy ikkunoista ja Jyväsjärven kiertävälle rantaraitille pääsee helposti ja nopeasti. Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi: Mikko Savolainen p. 050 371 0699 tai Tero Tourunen 0400 967 564.

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

103.0 m2

Kokonaispinta-ala

103.0

Kuvaus

Upealla paikalla järvimaisemissa, Samulinniemessä, sijaitsee tämä vuonna 2007 valmistunut kaksikerroksinen, rivitalon päätyasunto!

Huoneiston kolmeen suuntaan olevat ikkunat tuovat valoa ja tekevät huoneistosta avaramman tuntuisen. Olohuone on auki ylös, joten avaruutta alakertaan tuo myös korkea huonetila ja portaikon lasikaiteet. Olohuoneesta on käynti takapihan terassille. Keittiö on kaunis ja vaalea, ja säilytystilaa on hyvin, ruokailutilaan mahtuu isompikin ruokailuryhmä.

Alakerrassa on yhdistetty kylpyhuone ja kodinhoitotila, omasta ikkunallisesta saunasta voi myös ihailla järvimaisemaa, yläkerrassa on pienempi kylpyhuone.
Asunnossa on yläkerrassa 3 makuuhuonetta ja yksi mh / työhuone alakerrassa. Yläkerran yhdestä makuuhuoneesta on myös käynti parvekkeelle, josta voi ihailla vuodenaikojen mukaan vaihtuvaa maisemaa.

Pihaanajo on asfaltoitu ja kävelytie laatoitettu, sisäänkäynnin yhteydessä on asunnon oma autokatos ja varastotila.

Ulkoilusta nauttivalle sijainti on mitä mainioin: Kuokkalan pienvenesatama näkyy ikkunoista ja Jyväsjärven kiertävälle rantaraitille pääsee helposti ja nopeasti.

Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi: Mikko Savolainen p. 050 371 0699 tai Tero Tourunen 0400 967 564.

Kunto

Hyvä

Keittiön varusteet

Varusteina: erillisuuni ja -liesitaso, liesituuletin, astianpesukone, jääkaappi, pakastekaappi.

Kylpyhuone

Alakerrassa on tilava kylpyhuone, johon on yhdistetty kodinhoitotilat. Varusteina: suihku, wc-istuin, allaskaapit, peilikaappi, pesukoneliitäntä ja paikka pesutornille, säilytyskaapit ja työtaso.
Yläkerrassa erillinen wc, jossa suihku, peilikaappi ja allaskaappi.

Kaavatilanne

Asemakaava

Kaavatiedot

Jyväskylän kaupunki

Kattotyyppi

Pulpettikatto/peltikate

Lämmitys

Kaukolämpö, vesikiertoinen lattialämmitys

Rakennusvuosi

2007

Huoneiden lukumäärä

5

Myyntihinta

289000.00

Asuntojen lukumäärä

as. 1

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Jyväskylän Kartanopuisto

Huoltoyhtiö

Vesa Airaksinen

Antenni

Kaapeli-tv

Kerros

1-2/2

Rakennusmateriaali

Puu