Hämeenkatu 5 F, 25.5 m2

1 huone, avokeittiö, kylpyhuone, ranskal. parveke

43032.09 €

Velaton myyntihinta 124000.00 €

Kysy lisää:

Nina Tawast
050 5736 106
nina.tawast@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Uusi uljas Aallonportin asuinkortteli sijaitsee Jyväskylän yliopiston Seminaarinmäen, ydinkeskustan ja Jyväsjärven kupeessa. Kortteliin kohonneet talot ovat saaneet nimensä Alvar Aallon ja hänen lähipiirinsä mukaan. Esteettisesti ja rakennusteknisesti nykypäivää edustava As Oy Jyväskylän Hanni kätkee sisäänsä valoisan ja pohjaratkaisultaan toimivan asunnon. Koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihto LTO:lla ja vesikiertoinen lattialämmitys ovat täysin tätä päivää. Asukkaan arkea ilahduttavat mm. upeat yhteispihat, asuinrakennuksen magneettiavaimella toimiva kulku, lämpimät varastotilat niin kodin irtaimelle kuin pyörillekin sekä Elisan laajakaista. Koko korttelia palveleva yhteissauna sijaitsee C-talon ylimmässä kerroksessa. Autopaikat ovat sijoitettu pihakannen alapuoliseen autohalliin. Autohallipaikat ovat ostettavissa erikseen – kysäise rohkeasti paikoista lisää! Sijainti on kutkuttavan hyvä – niin ydinkeskustan syke kaikkine palveluineen kuin yliopiston Mattilanniemen, Ylistönmäen ja Seminaarinmäenkin kampukset ovat kaikki ulottuvilla. Kulttuurihistoriallinen Älylän ympäristö museoineen ja puistoineen sekä viereinen Jyväsjärvi uimarantoineen, rantaraitteineen ja harrastusmahdollisuuksineen luo asumiselle ja elämiselle viihtyisät puitteet ympäri vuoden. Nyt kannattaa olla nopea – varaa esittelyaikasi niin lähdetään katsomaan! Tämän asunnon valmistumista ei tarvitse erikseen odotella vaan koti on heti ostettavissa omaksi. Koti on valmiiksi vuokrattu toistaiseksi voimassaolevalla vuokrasopimuksella, 550EUR/kk suuruisella vuokralla. Lisätiedot ja esittelyt: Nina Tawast / Kiinteistönvälitys LKV Savolin Oy 0505736106 — Onko oma kotisi vielä myymättä? Soita tai laita viestiä, niin sovitaan tapaaminen. Saat hinta-arvion, myyntisuunnitelman ja välitystarjouksen helposti samalla tapaamisella. Lämpimästi tervetuloa asiakkaaksemme! Nina Tawast Kiinteistönvälitys LKV Savolin Oy 050 5736106

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

25.5 m2

Kokonaispinta-ala

25.5

Kuvaus

Uusi uljas Aallonportin asuinkortteli sijaitsee Jyväskylän yliopiston Seminaarinmäen, ydinkeskustan ja Jyväsjärven kupeessa. Kortteliin kohonneet talot ovat saaneet nimensä Alvar Aallon ja hänen lähipiirinsä mukaan.

Esteettisesti ja rakennusteknisesti nykypäivää edustava As Oy Jyväskylän Hanni kätkee sisäänsä valoisan ja pohjaratkaisultaan toimivan asunnon. Koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihto LTO:lla ja vesikiertoinen lattialämmitys ovat täysin tätä päivää. Asukkaan arkea ilahduttavat mm. upeat yhteispihat, asuinrakennuksen magneettiavaimella toimiva kulku, lämpimät varastotilat niin kodin irtaimelle kuin pyörillekin sekä Elisan laajakaista.

Koko korttelia palveleva yhteissauna sijaitsee C-talon ylimmässä kerroksessa. Autopaikat ovat sijoitettu pihakannen alapuoliseen autohalliin. Autohallipaikat ovat ostettavissa erikseen – kysäise rohkeasti paikoista lisää!

Sijainti on kutkuttavan hyvä – niin ydinkeskustan syke kaikkine palveluineen kuin yliopiston Mattilanniemen, Ylistönmäen ja Seminaarinmäenkin kampukset ovat kaikki ulottuvilla. Kulttuurihistoriallinen Älylän ympäristö museoineen ja puistoineen sekä viereinen Jyväsjärvi uimarantoineen, rantaraitteineen ja harrastusmahdollisuuksineen luo asumiselle ja elämiselle viihtyisät puitteet ympäri vuoden.

Nyt kannattaa olla nopea – varaa esittelyaikasi niin lähdetään katsomaan! Tämän asunnon valmistumista ei tarvitse erikseen odotella vaan koti on heti ostettavissa omaksi. Koti on valmiiksi vuokrattu toistaiseksi voimassaolevalla vuokrasopimuksella, 550EUR/kk suuruisella vuokralla.

Lisätiedot ja esittelyt:
Nina Tawast / Kiinteistönvälitys LKV Savolin Oy
0505736106


Onko oma kotisi vielä myymättä? Soita tai laita viestiä, niin sovitaan tapaaminen. Saat hinta-arvion, myyntisuunnitelman ja välitystarjouksen helposti samalla tapaamisella. Lämpimästi tervetuloa asiakkaaksemme!

Nina Tawast
Kiinteistönvälitys LKV Savolin Oy
050 5736106

Kunto

Hyvä

Lisätiedot

Asunnossa panostettu säilytysratkaisuihin: eteisessä lisätty alkuperäissuunnitelmasta poiketen säilytystilaa koko seinän mittaiseen peililiukuovikaapistoon. Lisäsäilytystilaa huoneistokohtaisessa, lämpimässä häkkivarastossa.

Keittiön varusteet

Moderni avokeittiö. Varusteet: jääkaappi-pakastin, keraaminen liesi, liesituuletin, astianpesukone, allas, varaus mikrolle. Välitila: laatta. Ovet: korkeakiiltovalkoinen mdf. Tasot: suorareunainen laminaatti.

Kylpyhuone

Tilava kylpyhuone, jossa kaunis laatoitus. Varusteet: allaskaappi, peilikaappi, suihkuseinä, suihku, wc, bidee, pyykkikaappi, tilavaraus pesukoneelle ja kuivausrummulle. Materiaalit: laatta, katto paneloitu.

Kaavatiedot

Jyväskylän kaupunki

Kattotyyppi

Harjakatto /peltikate

Lämmitys

Kaukolämpö

Rakennusvuosi

2018

Huoneiden lukumäärä

1

Myyntihinta

43032.09

Asuntojen lukumäärä

F 22

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Jyväskylän Hanni

Huoltoyhtiö

Hanna Reponen Jyväskylän Yrityskonsultit Isännöinti Oy

Antenni

Kaapeli-tv

Kerros

3/4

Rakennusmateriaali

Betoni