Gummeruksenkatu 11 A, 51.5 m2

2 huonetta, keittiö, kph, vh, lasit. parveke

98760.00 €

Velaton myyntihinta 129000.00 €

Kysy lisää:

Liisa Kulmala
0409683531
liisa.kulmala@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Valoisa ylimmän kerroksen kaksio Kirkkopuiston läheisyydessä. Siistikuntoinen heti vapaa koti kivalla läpitalon pohjaratkaisulla. Mukava vaihtoehto niin sijoitusasunnoksi kuin omaksi keskustan kodiksikin. Siistikuntoiset pinnat, keittiössä kaappitilaa sekä paikka ruokapöydälle. Kylpyhuone remonotoitu linjasaneerauksen yhteydessä. Olohuoneesta käynti lasitetulle parvekkeelle sisäpihan puolella. Asunto Oy Jyväskylän Gummeruksenkatu 11 yhtiössä on tehty paljon mittavia remontteja, mm. käyttövesi- ja viemäriputkien uusinta, sähköjen uusinta, hissin päivittäminen sekä parvekkeiden kunnostus ja ikkunoiden ja parvekeovien uusinta. Gummeruksenkatu on kiva sijainniltaan yläkaupungin suulla. Kirkkopuisto ja Harju ovat vieressä, kuten myös keskustan palvelut mutta kuitenkin asunnon ylin kerros takaa rauhallisen sopen kotoilulle. Lisätiedot ja esittelyt Liisa Kulmala 040 9683 531 liisa.kulmala@savolin.fi IG liisakulmalalkv

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

51.5 m2

Kokonaispinta-ala

51.5

Kuvaus

Valoisa ylimmän kerroksen kaksio Kirkkopuiston läheisyydessä.

Siistikuntoinen heti vapaa koti kivalla läpitalon pohjaratkaisulla. Mukava vaihtoehto niin sijoitusasunnoksi kuin omaksi keskustan kodiksikin. Siistikuntoiset pinnat, keittiössä kaappitilaa sekä paikka ruokapöydälle. Kylpyhuone remonotoitu linjasaneerauksen yhteydessä. Olohuoneesta käynti lasitetulle parvekkeelle sisäpihan puolella.

Asunto Oy Jyväskylän Gummeruksenkatu 11 yhtiössä on tehty paljon mittavia remontteja, mm. käyttövesi- ja viemäriputkien uusinta, sähköjen uusinta, hissin päivittäminen sekä parvekkeiden kunnostus ja ikkunoiden ja parvekeovien uusinta.

Gummeruksenkatu on kiva sijainniltaan yläkaupungin suulla. Kirkkopuisto ja Harju ovat vieressä, kuten myös keskustan palvelut mutta kuitenkin asunnon ylin kerros takaa rauhallisen sopen kotoilulle.

Lisätiedot ja esittelyt

Liisa Kulmala
040 9683 531
liisa.kulmala@savolin.fi

IG liisakulmalalkv

Kunto

Tyydyttävä

Lisätiedot

Heti vapaa

Keittiön varusteet

Tavanomainen keittiö, kalusteiden lisäksi paljon taso-/laskutilaa.
Keittiössä sähköliesi,liesituuletin,ja kiinteät valaisimet

Kylpyhuone

Kylpyhuoneessa suihkukaappi, peilikaappi, kiinteät valaisimet ja pesukone liitäntä.
Laatta lattia ja seinät.

Kattotyyppi

Harjakatto/peltikate

Lämmitys

Kaukolämpö

Rakennusvuosi

1961

Huoneiden lukumäärä

2

Myyntihinta

98760.00

Asuntojen lukumäärä

A 15

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Gummeruksenkatu 11 B

Huoltoyhtiö

Jarmo Paloniemi Jyväskylän Kiinteistöpalvelu Oy

Antenni

Kaapeli-tv

Kerros

4./4

Rakennusmateriaali

Betoni, tiili