Erotteluntie 5 B 4, 93.0 m2

3-4 huonetta, avokeittiö, sauna, ph/wc, khh, wc, parveke, terassi

131770.00 €

Velaton myyntihinta 271270.00 €

Kysy lisää:

Nina Tawast
050 5736 106
nina.tawast@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

ENNAKKOMARKKINOINNISSA Hupelin rantamaisemiin, omalle tontilleen, kauniiseen rinteeseen ja komeiden honkien katveeseen on suunnitteilla 12 asunnon rivitaloyhtiö Asunto Oy Jyväskylän Honkarinne. Asuntoja on tarjolla 53 neliön kaksioista aina 96,5 neliön perheasuntoihin. Kohteen rakentaa Garantia Rakennus Oy. Toimivat ja harkitut pohjaratkaisut, laadukkaat materiaalit ja moderni kiinteistötekniikka hemmottelevat tulevia asukkaita. Yhtiö on maalämpöinen ja huoneistoissa jalkojen alla lämmittää lempeä, vesikiertoinen lattialämmitys. Raikkaasta ilmasta huolehtii huoneistokohtainen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla. Huoneistokohtaiset, hulppean kokoiset parvekkeet ja terassit lasikaiteilla jatkavat olohuonetta, joka tuntuu jatkuvan aivan kuin luontoon ja Päijänteen rantaan saakka. Puustellin kiintokalusteet, Idon vesikalusteet ja Hansgrohen hanat viimeistelevät kokonaisuuden. Sisustusoppaasta voit valikoida veloituksetta mieleisesi maalisävyt, lattiat ovat jalan alla miellyttävää vinyylilankkua. Myös lisätyöt ovat mahdollisia: kysy parvekkeiden lasituksesta lisää! Asunnot ovat myös varusteltu takkavarauksin. Lisäsäilytystilaa kodin irtaimelle löytyy huoneistokohtaisista, lämpimistä varastoista. Luonnonläheisellä alueella kotiin pääset niin omalla veneellä kuin autollakin. Autolla matkaa Honkarinteelle on Jyväskylän keskustasta vain n. 10 minuutin ajomatka. Veneelle hankittavissa paikka yhteislaiturista omina osakkeinaan hintaan 3.000 EUR. Autopaikat on hankittavissa omina osakkeinaan hintaan 8.000 EUR (katos) ja 3.000 EUR (tolpallinen pihapaikka). Tule varaamaan omaksi!

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

93.0 m2

Kokonaispinta-ala

93.0

Kuvaus

ENNAKKOMARKKINOINNISSA

Hupelin rantamaisemiin, omalle tontilleen, kauniiseen rinteeseen ja komeiden honkien katveeseen on suunnitteilla 12 asunnon rivitaloyhtiö Asunto Oy Jyväskylän Honkarinne. Asuntoja on tarjolla 53 neliön kaksioista aina 96,5 neliön perheasuntoihin. Kohteen rakentaa Garantia Rakennus Oy.

Toimivat ja harkitut pohjaratkaisut, laadukkaat materiaalit ja moderni kiinteistötekniikka hemmottelevat tulevia asukkaita. Yhtiö on maalämpöinen ja huoneistoissa jalkojen alla lämmittää lempeä, vesikiertoinen lattialämmitys. Raikkaasta ilmasta huolehtii huoneistokohtainen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla. Huoneistokohtaiset, hulppean kokoiset parvekkeet ja terassit lasikaiteilla jatkavat olohuonetta, joka tuntuu jatkuvan aivan kuin luontoon ja Päijänteen rantaan saakka. Puustellin kiintokalusteet, Idon vesikalusteet ja Hansgrohen hanat viimeistelevät kokonaisuuden. Sisustusoppaasta voit valikoida veloituksetta mieleisesi maalisävyt, lattiat ovat jalan alla miellyttävää vinyylilankkua. Myös lisätyöt ovat mahdollisia: kysy parvekkeiden lasituksesta lisää! Asunnot ovat myös varusteltu takkavarauksin. Lisäsäilytystilaa kodin irtaimelle löytyy huoneistokohtaisista, lämpimistä varastoista.

Luonnonläheisellä alueella kotiin pääset niin omalla veneellä kuin autollakin. Autolla matkaa Honkarinteelle on Jyväskylän keskustasta vain n. 10 minuutin ajomatka. Veneelle hankittavissa paikka yhteislaiturista omina osakkeinaan hintaan 3.000 EUR. Autopaikat on hankittavissa omina osakkeinaan hintaan 8.000 EUR (katos) ja 3.000 EUR (tolpallinen pihapaikka).

Tule varaamaan omaksi!

Kunto

Erinomainen

Lisätiedot

Laadukkaat pintamateriaalit: pyydä kohteen sisustusopas välittäjältä!

Lattiat: vinyylilankku, seinät maali / halutessa tapetti. Märkätilat: laatta.

Kiintokalusteet: Puustelli, vesikalusteet: Ido, hanat ja suihkusetit: Hansgrohe.

Keittiön varusteet

Keittiö: Puustelli, kodinkoneet: AEG / Electrolux.

Kylpyhuone

Vesikalusteet: Ido, hanat ja suihkusetit: Hansgrohe.

Kaavatiedot

Jyväskylän kaupunki

Lämmitys

Maalämpö

Rakennusvuosi

2021

Huoneiden lukumäärä

4

Myyntihinta

131770.00

Asuntojen lukumäärä

B 4

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Jyväskylän Honkarinne

Rakennusmateriaali

Betonilaatta, puuelementti, paneeliverhous.