Emännäntie 31 B, 43.5 m2

Olohuone, makuuhuone, keittokomero, kylpyhuone, lasit. parveke.

77920.25 €

Velaton myyntihinta 79000.00 €

Kysy lisää:

Kim Särkkä
050 3073811
kim.sarkka@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Tässäpä ostettavaksi kivankokoinen ja remontoitu kaksio v. 2018 perinteisen putkiremontin läpikäyneestä yhtiöstä! Tässä kodissa asut kotoisasti kävelyreittien, luonnon ja ulkoiluharastusten helmassa. Ikkunoista avautuvat näkymät Emännäntien rinteiden ja polveilevan asuinalueen ylitse aina Haukanniemeen saakka ja talon ohitse kulkevan kävelytien varrella voit kuunnella puron suloista solinaa. Asunnon L-mallinen keittiö on remontoitu ajattomasti v. 2018 ja remontissa keittiöön on saatu sopimaan kaikki tarpeellinen. Keittiön yhteydessä olevasta, tilavasta olohuoneesta on käynti koko asunnon levyiselle, lasitetulle parvekkeelle. Makuuhuone sijaitsee omassa rauhassaan toisella puolella asuntoa. Makuuhuoneen läheisyydessä ja välittömästi eteisen vieressä on erillinen, hyvänkokoinen vaatehuone. Kylpyhuone on remontoitu täydellisesti LVIS-saneerauksen yhteydessä kauniin harmonisin materiaali- ja sävyvalinnoin. Yhtiössä mm. ikkunat ja parvekeovet uusittu ja katto saneerattu 2010-luvulla. Lisäksi v. 2017-2018 tehtiin mittava linjasaneeraus, jossa mm. uusittiin yhtiön kaikki kylpyhuoneet, yhtiön saunaosasto, pesutupa ja kuivaushuone. Lämmitysmuotona toimii huoleton kaukolämpö. Yhtiö sijaitsee omalla tontillaan. Pihan viihtyisyyteen ja kodikkaisiin kotiintuloihin tullaan panostamaan entuudestaan uusimalla piha-alueen istutuksia sekä talon ulko-ovet. Kiva sijainti lähellä Laajavuoren ja Haukanniemen luontoalueita, ympärivuotisia urheilumahdollisuuksia ja Kortepohjan palveluita. Keskustaan matka taittuu keposasti pyöräillen tai autoillen. Lähin bussipysäkki n. 400 metrin päässä. Joko lähdetään tutustumaan? Esittelyt ja lisätiedot: Kiinteistönvälitys LKV Savolin Oy Nina Tawast 050 5736 106 / Kim Särkkä 050 3073 811

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

43.5 m2

Kokonaispinta-ala

43.5

Kuvaus

Tässäpä ostettavaksi kivankokoinen ja remontoitu kaksio v. 2018 perinteisen putkiremontin läpikäyneestä yhtiöstä!

Tässä kodissa asut kotoisasti kävelyreittien, luonnon ja ulkoiluharastusten helmassa. Ikkunoista avautuvat näkymät Emännäntien rinteiden ja polveilevan asuinalueen ylitse aina Haukanniemeen saakka ja talon ohitse kulkevan kävelytien varrella voit kuunnella puron suloista solinaa.

Asunnon L-mallinen keittiö on remontoitu ajattomasti v. 2018 ja remontissa keittiöön on saatu sopimaan kaikki tarpeellinen. Keittiön yhteydessä olevasta, tilavasta olohuoneesta on käynti koko asunnon levyiselle, lasitetulle parvekkeelle. Makuuhuone sijaitsee omassa rauhassaan toisella puolella asuntoa. Makuuhuoneen läheisyydessä ja välittömästi eteisen vieressä on erillinen, hyvänkokoinen vaatehuone. Kylpyhuone on remontoitu täydellisesti LVIS-saneerauksen yhteydessä kauniin harmonisin materiaali- ja sävyvalinnoin.

Yhtiössä mm. ikkunat ja parvekeovet uusittu ja katto saneerattu 2010-luvulla. Lisäksi v. 2017-2018 tehtiin mittava linjasaneeraus, jossa mm. uusittiin yhtiön kaikki kylpyhuoneet, yhtiön saunaosasto, pesutupa ja kuivaushuone. Lämmitysmuotona toimii huoleton kaukolämpö.

Yhtiö sijaitsee omalla tontillaan. Pihan viihtyisyyteen ja kodikkaisiin kotiintuloihin tullaan panostamaan entuudestaan uusimalla piha-alueen istutuksia sekä talon ulko-ovet.

Kiva sijainti lähellä Laajavuoren ja Haukanniemen luontoalueita, ympärivuotisia urheilumahdollisuuksia ja Kortepohjan palveluita. Keskustaan matka taittuu keposasti pyöräillen tai autoillen. Lähin bussipysäkki n. 400 metrin päässä.

Joko lähdetään tutustumaan?

Esittelyt ja lisätiedot:

Kiinteistönvälitys LKV Savolin Oy
Nina Tawast 050 5736 106 / Kim Särkkä 050 3073 811

Kunto

Hyvä

Lisätiedot

Kauppaan kuuluu: kiinteät valaisimet, sälekaihtimet, verhotangot.

Keittiön varusteet

Valoisa, toimivapohjainen keittokomero, jossa L-mallinen keittiö. Remontoitu kokonaisuudessaan v. 2018. Varusteet: jääkaappipakastin, sähköliesi, liesituuletin, astianpesukone, allas, kiinteät valaisimet. Tasot: laminaatti.

Kylpyhuone

Remontoitu kokonaisuudessaan LVIS-saneerauksen yhteydessä. Moderni, harmoninen sävymaailma ja pintamateriaalit. Varusteet: wc-istuin, bidee, allas, peilikaappi, seuihku, suihkukulma, pyykinpesukoneliitäntä. Katto: paneeli, seinät ja lattia: laatta.

Kaavatiedot

Jyväskylän kaupunki

Kattotyyppi

Tasakatto/huopakate

Lämmitys

Kaukolämpö

Rakennusvuosi

1972

Huoneiden lukumäärä

2

Myyntihinta

77920.25

Asuntojen lukumäärä

7

Taloyhtiön nimi

As Oy Emännäntie 31

Huoltoyhtiö

Antti Rontti Jyväskylän Kiinteistöpalvelu Oy

Antenni

Kaapeli-tv

Kerros

Pohjakerros/2

Rakennusmateriaali

Betoni