Ota yhteyttä välittäjään

Emännäntie 25 A, 90.0 m2

3x mh, oh, k, ph, s, erill. wc, 2x vh

119 000 €

Yksitasoinen, kodikas kolmen makuuhuoneen koti, lähellä Laajavuoren erinomaisia liikuntamaastoja, Kortepohjan puistomaisella asuinalueella!

Kulku yksitasoiseen asuntoon tapahtuu esteettömästi yhtiön rauhallisen sisäpihan kautta. Kivapohjaisen kodin sydämenä toimii reilun kokoinen olohuone, joka toimii rentoon oloiluun yhdessä perheen ja ystävien kesken. Valo tulvii olohuoneesta aina ruokailutilaan ja keittiöön saakka. Kodin pohjaratkaisua on avarrettu fiksusti poistamalla keittiön ja olohuoneen välinen seinä, jonka ansiosta ruokailutila, keittiö ja olohuone ovat nyt yhtenäistä, avaraa tilaa. Makuuhuoneet sijaitsevat omassa rauhassaan huoneiston laidalla ja niiden yhteydessä on runsaasti säilytystilaa niin kahdessa vaatehuoneessa kuin kaapistoissakin. Kylpyhuoneesta löytyvät fiksusti ryhmiteltyinä niin kodinhoitonurkkaus, suihkunurkkaus, allaskaapistot, wc kuin tunnelmallinen sauna. Erillinen wc sujuvoittaa arkea.

Yhtiön suojaisilta sisäpihoilta löytyvät kodikkaat leikki- ja grillailualueet koko perheen käyttöön. Postilaatikot ovat hauskasti rivissä. Kulkuväylät ovat kauniisti kivetetty hiljattain tehdyn salaojaremontin yhteydessä.

Kävelymatkan päästä löytyvät Kortepohjan ja Savelan palvelut, kuten ruokakauppa, Kortepohjan koulu, päiväkoti, kirjasto ja Emännäntien toimintapuisto. Rautpohjan lintutorni, Haukanniemen luonnonsuojelualue ja Laajavuori tarjoavat monipuoliset ulkoilu- ja urheilumahdollisuudet ympäri vuoden. Liikuntaa harrastavalle sijainti on erinomainen: Laajavuoren monipuoliset ulkoilumahdollisuudet frisbee-golfista lasketteluun löytyvät vierestä, sekä lähellä sijaitsee myös Buugi-liikuntakeskus.

Varaa oma esittelyaikasi!

Nina Tawast
Kiinteistönvälitys LKV Savolin Oy
0505736106
nina.tawast@savolin.fi

Kohteen perustiedot

Hinnat ja kustannukset

Kohteen muut tiedot

Tilat ja materiaalit

Kohdettä välittää:

Nina Tawast

Myyntineuvottelija

050 5736 106 Ota yhteyttä välittäjään

Kohdettä välittää:

Nina Tawast

Myyntineuvottelija

050 5736 106 Ota yhteyttä välittäjään

Haluan lisätietoja tästä kohteesta

Kohdettä välittää:

Nina Tawast

Myyntineuvottelija

050 5736 106 Ota yhteyttä välittäjään

Kysy lisätietoja kohteesta täyttämällä alla oleva lomake.

Hidden
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.