Emännäntie 19 B, 80.0 m2

3 makuuhuonetta, olohuone, keittiö, kylpyhuone

89312.14 €

Velaton myyntihinta 90000.00 €

Kysy lisää:

Jere Savolin
050-546 1043
jere.savolin@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Tilava, siistikuntoinen perheasunto lähellä Laajavuoren erinomaisia liikuntamaastoja! Eteisessä on hyvin tilaa ulkovaatteiden säilytykseen, ja eteisestä avautuu näkymä kauniiseen, vuonna 2016 remontoituun keittiöön. Keittiössä on valkoiset kaapistot ja lattian sävyyn sointuva, kaunis työtaso. Keittiön ja olohuoneen välillä on irrallinen saareke, joka avartaa tilaa. Olohuoneessa on reilusti tilaa yhteiseen oleskeluun. Kylpyhuone on myös remontoitu vuonna 2016 tyylikkäin sävyin, ja kylpyhuoneessa on tila myös pyykkihuollolle. Saunatilat sekä tunnelmallinen takkahuone uima-altaineen ovat tämän huoneiston vapaassa käytössä. Asunnossa on kolme hyvänkokoista makuuhuonetta korkeilla säilytyskaapeilla. Taloyhtiöllä on mukava yhteispiha keinuineen ja oleskeluryhmineen. Kortepohjan koulu, päiväkoti ja kirjasto sijaitsevat lyhyen kävelymatkan päässä, Emännäntien toimintapuisto sijaitsee aivan vieressä, näköetäisyydellä. Rautpohjan lintutorni, Haukanniemen luonnonsuojelualue ja Laajavuori tarjoavat kesällä ja talvella monipuoliset ulkoilumahdollisuudet aivan kodin läheisyydessä. Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi: Kim Särkkä p. 050 307 3811 tai Jere Savolin p. 050 546 1043.

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

80.0 m2

Kokonaispinta-ala

80.0

Kuvaus

Tilava, siistikuntoinen perheasunto lähellä Laajavuoren erinomaisia liikuntamaastoja!

Eteisessä on hyvin tilaa ulkovaatteiden säilytykseen, ja eteisestä avautuu näkymä kauniiseen, vuonna 2016 remontoituun keittiöön. Keittiössä on valkoiset kaapistot ja lattian sävyyn sointuva, kaunis työtaso. Keittiön ja olohuoneen välillä on irrallinen saareke, joka avartaa tilaa. Olohuoneessa on reilusti tilaa yhteiseen oleskeluun.
Kylpyhuone on myös remontoitu vuonna 2016 tyylikkäin sävyin, ja kylpyhuoneessa on tila myös pyykkihuollolle. Saunatilat sekä tunnelmallinen takkahuone uima-altaineen ovat tämän huoneiston vapaassa käytössä. Asunnossa on kolme hyvänkokoista makuuhuonetta korkeilla säilytyskaapeilla.

Taloyhtiöllä on mukava yhteispiha keinuineen ja oleskeluryhmineen.
Kortepohjan koulu, päiväkoti ja kirjasto sijaitsevat lyhyen kävelymatkan päässä, Emännäntien toimintapuisto sijaitsee aivan vieressä, näköetäisyydellä. Rautpohjan lintutorni, Haukanniemen luonnonsuojelualue ja Laajavuori tarjoavat kesällä ja talvella monipuoliset ulkoilumahdollisuudet aivan kodin läheisyydessä.

Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi:
Kim Särkkä p. 050 307 3811 tai Jere Savolin p. 050 546 1043.

Kunto

Tyydyttävä

Lisätiedot

Pintamateriaalit:
Seinät maali/tapetti/laatta, lattiat parketti/laminaatti/laatta.
Säilytystilat: irtainvarasto.
Muuta kauppaan kuuluvaa: kiinteät valaisimet, rullaverhot, naulakko, huoneistokohtainen jäähdytyskone.

Keittiön varusteet

Keittiö remontoitu vuonna 2016. Vaaleat kaapistot, varusteina Samsungin jääkaappi ja pakastekaappi (2016), sähköliesi, liesituuletin (suodatin), astianpesukone.

Kylpyhuone

Kylpyhuoneessa suihku, peilikaappi, kylpyhuonekaapisto, pesukoneliitäntä. Kylpyhuoneeseen asennettu sähkötoiminen lattialämmitys vuonna 2016.

Kaavatilanne

Asemakaava

Kaavatiedot

Jyväskylän kaupunki

Kattotyyppi

Tasakatto/huopakate

Lämmitys

Kaukolämmitys

Rakennusvuosi

1972

Huoneiden lukumäärä

4

Myyntihinta

89312.14

Asuntojen lukumäärä

B 8

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Emännäntie 19

Huoltoyhtiö

Juha Lehtonen Jyväskylän Isännöintipalvelu Oy

Antenni

Kaapeli-tv

Kerros

2/2

Rakennusmateriaali

Betoni