Eeronkuja 6, 103.0 m2

3 mh, olohuone, keittiö, khh, kph, sauna, erill. wc, vh, ak, terassi, var

217000.00 €

Velaton myyntihinta 217000.00 €

Kysy lisää:

Tero Tourunen
0400 967 564
tero.tourunen@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Vuonna 2005 valmistunut yksitasoinen omakotitalo Tikkakosken Tunnelimäessä omalla, puistoalueeseen rajoittuvalla 1200 m2:n tontilla! Eteinen on tilava, ja säilytystilaa ulkovaatteille on sekä tuulikaapin liukuovikaapeissa että eteisen korkeissa kaapeissa. Keittiö on kaunis vaaleine kalusteineen ja tummine työtasoineen ja välitilalaattoineen. Valoisa keittiö avautuu olohuoneeseen, joten tila on avara. Olohuoneen katseenvangitsijana toimii kaunis, valkoinen takka, joka luo tunnelmaa ja tuo kodikkuutta ja lämpöä huoneeseen. Olohuoneesta on käynti katetulle terassille, lisäksi takapihalla on reilusti kattamatonta terassitilaa. Talossa on kolme hyvänkokoista makuuhuonetta, joista yhdessä on käytännöllinen vaatehuone ja kahdessa korkeat säilytyskaapit. Kodinhoitohuoneessa on hyvin tilaa vaatehuollolle sekä säilytystilaa. Kylpyhuoneessa on suihku ja wc, lisäksi eteiskäytävästä on käynti erilliseen wc:hen. Ajoväylä on asfaltoitu, auton säilytykseen on autokatos. Autokatoksen takana on lähes 10 m2:n varastotila. Takapihan puutarhavajassa on helppo säilyttää puutarhan- ja pihanhoitoon tarkoitetut välineet. Tikkakosken kattavat palvelut lähellä, hyvät ja nopeat kulkuyhteydet Jyväskylään. Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi: Tero Tourunen p. 0400 967 564.

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

103.0 m2

Kokonaispinta-ala

132.0

Kuvaus

Vuonna 2005 valmistunut yksitasoinen omakotitalo Tikkakosken Tunnelimäessä omalla, puistoalueeseen rajoittuvalla 1200 m2:n tontilla!

Eteinen on tilava, ja säilytystilaa ulkovaatteille on sekä tuulikaapin liukuovikaapeissa että eteisen korkeissa kaapeissa. Keittiö on kaunis vaaleine kalusteineen ja tummine työtasoineen ja välitilalaattoineen. Valoisa keittiö avautuu olohuoneeseen, joten tila on avara. Olohuoneen katseenvangitsijana toimii kaunis, valkoinen takka, joka luo tunnelmaa ja tuo kodikkuutta ja lämpöä huoneeseen.
Olohuoneesta on käynti katetulle terassille, lisäksi takapihalla on reilusti kattamatonta terassitilaa. Talossa on kolme hyvänkokoista makuuhuonetta, joista yhdessä on käytännöllinen vaatehuone ja kahdessa korkeat säilytyskaapit.
Kodinhoitohuoneessa on hyvin tilaa vaatehuollolle sekä säilytystilaa. Kylpyhuoneessa on suihku ja wc, lisäksi eteiskäytävästä on käynti erilliseen wc:hen.

Ajoväylä on asfaltoitu, auton säilytykseen on autokatos. Autokatoksen takana on lähes 10 m2:n varastotila. Takapihan puutarhavajassa on helppo säilyttää puutarhan- ja pihanhoitoon tarkoitetut välineet.
Tikkakosken kattavat palvelut lähellä, hyvät ja nopeat kulkuyhteydet Jyväskylään.

Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi: Tero Tourunen p. 0400 967 564.

Kunto

Hyvä

Lisätiedot

Muuta kauppaan kuuluvaa: sälekaihtimet, lämminvesivaraaja, kaapeli-TV -liittymä, keskuspölynimuri (ei toimi).

Keittiön varusteet

Keittiötä päivitetty muutama vuosi sitten, varusteina jääkaappi, pakastekaappi, induktioliesitaso, erillisuuni, astianpesukone.

Kylpyhuone

Peilikaappi, allaskaappi, suihku, wc-pönttö.

Kaavatilanne

Asemakaava

Kaavatiedot

Jyväskylän kaupunki

Kattotyyppi

Harjakatto/peltikate

Lämmitys

Sähkölämmitys, vesikiertoinen lattialämmitys, lisäksi varaava takka ja ilmalämpöpumppu.

Rakennusvuosi

2005

Huoneiden lukumäärä

4

Myyntihinta

217000.00

Kerros

1

Rakennusmateriaali

Puurunko/puuverhous