Auvilankuja 5 A, 87.0 m2

4 huonetta, keittiö, kph, erill. wc, terassi, var

114000.00 €

Velaton myyntihinta 114000.00 €

Kysy lisää:

Tero Tourunen
0400 967 564
tero.tourunen@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Edullisesti omaksi tilava, kaksitasoinen rivitalokoti Kortepohjan idylliseltä alueelta. Huoneisto on peruskuntoinen, mutta pintoja on päivitetty vuosien varrella muun muassa keittiön ja kylpyhuoneen osalta. Sisääntulokerroksesta on käynti sekä ala- että yläkertaa. Alakerrasta löytyy ison olohuone-ruokailutilan lisäksi keittiö sekä erillinen wc. Olohuoneen keskipisteenä on jykevä tiilitakka, joka tuo kotiin lämpöä ja tunnelmaa. Olohuoneesta on myös käynti takapihalle. Yläkerrassa on kahden makuuhuoneen lisäksi kylpyhuone. Toisen makuuhuoneen saa kätevästi jaettua myös kahdeksi pienemmäksi huoneeksi, sillä huoneeseen on kaksi ovea. Taloyhtiössä on tehty esimerkiksi käyttövesi- ja lämpöjohtojen uusinta ja viemärisaneeraus. Hyvä, rauhallinen sijainti Laajavuoren ulkoilumaastojen läheisyydessä, Savelasta löytyvät lähipalvelut sujuvoittavat arkea. Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi: Tero Tourunen p. 0400967564.

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

87.0 m2

Kokonaispinta-ala

87.0

Kuvaus

Edullisesti omaksi tilava, kaksitasoinen rivitalokoti Kortepohjan idylliseltä alueelta.

Huoneisto on peruskuntoinen, mutta pintoja on päivitetty vuosien varrella muun muassa keittiön ja kylpyhuoneen osalta. Sisääntulokerroksesta on käynti sekä ala- että yläkertaa. Alakerrasta löytyy ison olohuone-ruokailutilan lisäksi keittiö sekä erillinen wc. Olohuoneen keskipisteenä on jykevä tiilitakka, joka tuo kotiin lämpöä ja tunnelmaa. Olohuoneesta on myös käynti takapihalle.
Yläkerrassa on kahden makuuhuoneen lisäksi kylpyhuone. Toisen makuuhuoneen saa kätevästi jaettua myös kahdeksi pienemmäksi huoneeksi, sillä huoneeseen on kaksi ovea.

Taloyhtiössä on tehty esimerkiksi käyttövesi- ja lämpöjohtojen uusinta ja viemärisaneeraus.
Hyvä, rauhallinen sijainti Laajavuoren ulkoilumaastojen läheisyydessä, Savelasta löytyvät lähipalvelut sujuvoittavat arkea.

Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi: Tero Tourunen p. 0400967564.

Lisätiedot

Lattiat: parketti, muovimatto.
Seinät: tapetti, maali

Keittiön varusteet

Jääkaappi/pakastin, astianpesukone, keraaminen liesi, liesituuletin, reilusti säilytystilaa, liitäntä pyykinpesukoneelle.

Kylpyhuone

Yläkerrassa kylpyhuone, jossa wc-istuin, bideesuihku, pesuallas, kylpyamme, suihku, peili.

Kaavatilanne

Asemakaava

Kaavatiedot

Jyväskylän kaupunki

Kattotyyppi

Kallistettu tasakatto/bitumikermikate

Lämmitys

Kaukolämpö

Rakennusvuosi

1968

Huoneiden lukumäärä

4

Myyntihinta

114000.00

Asuntojen lukumäärä

A 3

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Korterivi

Huoltoyhtiö

Ossi Ojanen Noste Isännöinti Oy

Antenni

Kaapeli-tv

Kerros

1-2/2

Rakennusmateriaali

Puu/Siborex