Asmalammentie 6 B, 62.0 m2

2 huonetta, keittiö, kylpyhuone, vaatehuone, parveke

49827.33 €

Velaton myyntihinta 79000.00 €

Kysy lisää:

Tero Tourunen
0400 967 564
tero.tourunen@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Valoisa ja siistikuntoinen, iso kaksio hyvien kulkuyhteyksien varrella Jyskässä! Eteiskäytävä on tilava, ja ulkovaatteiden säilytykseen löytyy tilaa sekä avonaulakosta että säilytyskaapeista. Olohuone on iso ja valoisa, ja olohuoneesta on käynti parvekkeelle. Keittiössä on hyvin säilytys- ja työskentelytilaa, ja ikkunan edessä on tila ruokailuryhmälle. Kylpyhuone on remontoitu LVIS-saneerauksen yhteydessä vuonna 2018 modernein, hillityin värisävyin. Kylpyhuoneessa on tila myös pyykkihuollolle. Makuuhuoneen yhteydessä on tilava vaatehuone. Taloyhtiön pesu- ja saunatilat on remontoitu talotekniikkasaneerauksen yhteydessä. Yhtiöstä löytyy myös pesutupa sekä kuivaushuone. Jyskän koulu sijaitsee noin 600 metrin päässä, lähikauppa kilometrin päässä, Vaajakosken kattavat palvelut noin 3 kilometrin päässä ja Seppälän kauppakeskuksen palveluineen noin 5 kilometrin päässä. Tämä huoneisto on heti vapaa! Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi: Tero Tourunen p. 0400967564 tai Petri Heikkilä p. 0505966705.

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

62.0 m2

Kokonaispinta-ala

62.0

Kuvaus

Valoisa ja siistikuntoinen, iso kaksio hyvien kulkuyhteyksien varrella Jyskässä!

Eteiskäytävä on tilava, ja ulkovaatteiden säilytykseen löytyy tilaa sekä avonaulakosta että säilytyskaapeista. Olohuone on iso ja valoisa, ja olohuoneesta on käynti parvekkeelle. Keittiössä on hyvin säilytys- ja työskentelytilaa, ja ikkunan edessä on tila ruokailuryhmälle.
Kylpyhuone on remontoitu LVIS-saneerauksen yhteydessä vuonna 2018 modernein, hillityin värisävyin. Kylpyhuoneessa on tila myös pyykkihuollolle. Makuuhuoneen yhteydessä on tilava vaatehuone.

Taloyhtiön pesu- ja saunatilat on remontoitu talotekniikkasaneerauksen yhteydessä. Yhtiöstä löytyy myös pesutupa sekä kuivaushuone.
Jyskän koulu sijaitsee noin 600 metrin päässä, lähikauppa kilometrin päässä, Vaajakosken kattavat palvelut noin 3 kilometrin päässä ja Seppälän kauppakeskuksen palveluineen noin 5 kilometrin päässä.

Tämä huoneisto on heti vapaa!

Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi:
Tero Tourunen p. 0400967564 tai Petri Heikkilä p. 0505966705.

Kunto

Tyydyttävä

Lisätiedot

Pintamateriaalit: lattiat laminaatti/muovimatto, seinät maalattu/tapetoitu.

Keittiön varusteet

Keraaminen liesi, jääkaappi/pakastin, varaus astianpesukoneelle, kaapistot.

Kylpyhuone

Kylpyhuone remontoitu LVIS-saneerauksen yhteydessä v.2018

Kaavatilanne

Asemakaava

Kaavatiedot

Jyväskylän kaupunki

Kattotyyppi

Harjakatto/peltikate

Lämmitys

Kaukolämpö

Rakennusvuosi

1969

Huoneiden lukumäärä

2

Myyntihinta

49827.33

Asuntojen lukumäärä

B 13

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Jyskäntupa

Huoltoyhtiö

Jouko Tervakari Yrityskonsultit Isännöinti Oy

Antenni

Yhteisantenni

Kerros

2/3

Rakennusmateriaali

Betoni