Anttoninkatu 22 A, 78.5 m2

3 h, keittiö, kylpyhuone, sauna, erill. wc, 2*vh, p

140000.00 €

Velaton myyntihinta 140000.00 €

Kysy lisää:

Petri Heikkilä
050 5966 705
petri.heikkila@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Kodikas rivitalokolmio rauhallisella sijainnilla Lohikoskella, lähellä Palokkajärven rantaa! Olohuone on valoisa ja avara. Olohuoneesta on myös käynti vehreälle takapihalle. Keittiön yhteydessä on mukavan kokoinen ruokailutila, josta pääsee liukuoven kautta myös eteiskäytävälle. Yläkerran toisen makuuhuoneen yhteydessä on käytännöllinen vaatehuone, ja toisesta on käynti takapihan puolella olevalle parvekkeelle. Yläkerrasta löytyvät lisäksi pesu- ja kodinhoitotilat sekä toinen vaatehuone. Alakerran erillinen wc sujuvoittaa arkea. Sisäänkäynnin vieressä on huoneistokohtainen varasto esimerkiksi ulkoiluvälineiden säilytykseen. Viereinen Anttonin puisto on mukava leikkipaikka lapsille. Lohikosken keskustan palvelut, kuten lähikauppa, päiväkoti ja koulu ovat lähellä. Järvenranta ja vehreät puisto- ja metsäalueet tarjoavat kauniit lenkkimaisemat Lohikosken ympäri. Keskustaan pyöräilee vain noin 5 minuutissa Tourujoen rantatöyryä pitkin eikä autoillenkaan ole keskustaan kuin hetken pyrähdys. Pinnat kaipaavat osin modernisointia, mutta remontilla tästä asunnosta saa kauniin kodin loistavalla sijainnilla! Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi: Petri Heikkilä p. 0505966705

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

78.5 m2

Kokonaispinta-ala

78.5

Kuvaus

Kodikas rivitalokolmio rauhallisella sijainnilla Lohikoskella, lähellä Palokkajärven rantaa!

Olohuone on valoisa ja avara. Olohuoneesta on myös käynti vehreälle takapihalle. Keittiön yhteydessä on mukavan kokoinen ruokailutila, josta pääsee liukuoven kautta myös eteiskäytävälle. Yläkerran toisen makuuhuoneen yhteydessä on käytännöllinen vaatehuone, ja toisesta on käynti takapihan puolella olevalle parvekkeelle. Yläkerrasta löytyvät lisäksi pesu- ja kodinhoitotilat sekä toinen vaatehuone. Alakerran erillinen wc sujuvoittaa arkea.

Sisäänkäynnin vieressä on huoneistokohtainen varasto esimerkiksi ulkoiluvälineiden säilytykseen. Viereinen Anttonin puisto on mukava leikkipaikka lapsille. Lohikosken keskustan palvelut, kuten lähikauppa, päiväkoti ja koulu ovat lähellä. Järvenranta ja vehreät puisto- ja metsäalueet tarjoavat kauniit lenkkimaisemat Lohikosken ympäri. Keskustaan pyöräilee vain noin 5 minuutissa Tourujoen rantatöyryä pitkin eikä autoillenkaan ole keskustaan kuin hetken pyrähdys.

Pinnat kaipaavat osin modernisointia, mutta remontilla tästä asunnosta saa kauniin kodin loistavalla sijainnilla!

Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi: Petri Heikkilä p. 0505966705

Kunto

Hyvä

Lisätiedot

Pintamateriaalit: lattiat mosaiikkiparketti/muovi, seinät maali/tapetti/puolipaneeli.

Keittiön varusteet

Jääkaappi (2018), pakastekaappi (2018), sähköliesi, liesituuletin, astianpesukoneliitäntä.

Kylpyhuone

Yläkerrassa kylpyhuone, jossa suihku, wc-istuin, pesuallas, bideesuihku, peili, pesukoneliitäntä.

Kaavatilanne

Asemakaava

Kaavatiedot

Jyväskylän kaupunki

Kattotyyppi

Harjakatto

Lämmitys

Kaukolämpö

Rakennusvuosi

1986

Huoneiden lukumäärä

3

Myyntihinta

140000.00

Asuntojen lukumäärä

A 2

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Anttoninmutka

Huoltoyhtiö

Risto Lehto Jyväskylän Yrityskonsultit Isännöinti Oy

Antenni

Kaapeli-tv

Rakennusmateriaali

Puu/betoni/tiili