Anttoninkatu 15 C, 121.0 m2

3 mh, pukeutumis-/työtila + oloh + keittiö + wc/khh + pesuh + s + var

220394.68 €

Velaton myyntihinta 227000.00 €

Kysy lisää:

Jere Savolin
050-546 1043
jere.savolin@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Kas tässäpä kerralla valmiiksi paketoitu paketti, harvinainen helmi ostettavaksi ikiomaksi! Huoneisto on käynyt läpi v. 2018 kattavan remontin, jossa mm. kaikki pinnat, sähköt, märkätilat ja keittiö uusittiin kokonaisuudessaan. Ajatus remontissa on ollut kohdillaan: yläkertaan saatiin iso päämakuuhuone ja pukeutumis-/työskentelytila yhdistämällä kaksi pienempää makuuhuonetta. Alakertaan ja yläkerran aulatilaan avaruutta tuo avarrettu ja U-mallisesta L-malliseksi muutettu portaikko. Arkeen helppoutta tuovat lukuisat toimivat säilytys- ja tilaratkaisut, jotka kannattaa tulla aistimaan paikan päällä. Helppohoitoisella takapihalla nautiskelet vuodenajan mukaan vaihtuvasta maisemasta ja leppoisesta grillailusta. Viherpeukalotkin on huomioitu: terassia rajaa mukavan kokoinen istutuslaatikko. Takapihan pihasuunnitelman on toteuttanut Viherrys. Tätä kaukolämmöllä lämpiävää, harjakattoista yhtiötä on huollettu säännöllisesti: mm. lämpökeskus on uusittu, katot on pinnoitettu / huoltokorjattu ja sadevesi- ja salaojajärjestelmät uusittu kaikki 2010-luvulla. Huoneiston poikkeuksellisen kattavassa, tyylikkäästi toteutetussa remontissa myös käyttövesiputket on vedetty jo valmiiksi, joten tulevassa yhtiön käyttövesiputkistoremontissa tarvitsee avata asunnon osalta vain eteisen katto. Täällä asut tyylikkäästi ja kodikkaasti aivan Lohikosken keskustan palveluiden, kuten lähikaupan, päiväkodin ja koulun kupeessa! Lähistöllä loiskuva ranta ja vehreät puisto- ja metsäalueet tarjoavat kauniit lenkkimaisemat Lohikosken ympäri ja aina luonnonkauniille Lohikosken hiekkarannalle saakka. Täältä pyöräilet keskustaan n. 5 minuutissa Tourujoen rantatöyrää pitkin eikä autoillenkaan ole keskustaan kuin hetken pyrähdys. Entäpä jos lähdettäisiin ihastumaan? Lisätiedot ja esittelyt: Kiinteistönvälitys LKV Savolin Oy / Nina Tawast 050 5736 106 / Jere Savolin 050 5461 043 — Onko oma kotisi vielä myymättä? Soita tai laita viestiä, niin sovitaan tapaaminen. Saat hinta-arvion, myyntisuunnitelman ja välitystarjouksen helposti samalla tapaamisella. Lämpimästi tervetuloa asiakkaaksemme!

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

121.0 m2

Kokonaispinta-ala

121.0

Kuvaus

Kas tässäpä kerralla valmiiksi paketoitu paketti, harvinainen helmi ostettavaksi ikiomaksi!

Huoneisto on käynyt läpi v. 2018 kattavan remontin, jossa mm. kaikki pinnat, sähköt, märkätilat ja keittiö uusittiin kokonaisuudessaan. Ajatus remontissa on ollut kohdillaan: yläkertaan saatiin iso päämakuuhuone ja pukeutumis-/työskentelytila yhdistämällä kaksi pienempää makuuhuonetta. Alakertaan ja yläkerran aulatilaan avaruutta tuo avarrettu ja U-mallisesta L-malliseksi muutettu portaikko. Arkeen helppoutta tuovat lukuisat toimivat säilytys- ja tilaratkaisut, jotka kannattaa tulla aistimaan paikan päällä.

Helppohoitoisella takapihalla nautiskelet vuodenajan mukaan vaihtuvasta maisemasta ja leppoisesta grillailusta. Viherpeukalotkin on huomioitu: terassia rajaa mukavan kokoinen istutuslaatikko. Takapihan pihasuunnitelman on toteuttanut Viherrys.

Tätä kaukolämmöllä lämpiävää, harjakattoista yhtiötä on huollettu säännöllisesti: mm. lämpökeskus on uusittu, katot on pinnoitettu / huoltokorjattu ja sadevesi- ja salaojajärjestelmät uusittu kaikki 2010-luvulla.

Huoneiston poikkeuksellisen kattavassa, tyylikkäästi toteutetussa remontissa myös käyttövesiputket on vedetty jo valmiiksi, joten tulevassa yhtiön käyttövesiputkistoremontissa tarvitsee avata asunnon osalta vain eteisen katto.

Täällä asut tyylikkäästi ja kodikkaasti aivan Lohikosken keskustan palveluiden, kuten lähikaupan, päiväkodin ja koulun kupeessa! Lähistöllä loiskuva ranta ja vehreät puisto- ja metsäalueet tarjoavat kauniit lenkkimaisemat Lohikosken ympäri ja aina luonnonkauniille Lohikosken hiekkarannalle saakka. Täältä pyöräilet keskustaan n. 5 minuutissa Tourujoen rantatöyrää pitkin eikä autoillenkaan ole keskustaan kuin hetken pyrähdys.

Entäpä jos lähdettäisiin ihastumaan?

Lisätiedot ja esittelyt:
Kiinteistönvälitys LKV Savolin Oy /
Nina Tawast 050 5736 106 / Jere Savolin 050 5461 043


Onko oma kotisi vielä myymättä? Soita tai laita viestiä, niin sovitaan tapaaminen. Saat hinta-arvion, myyntisuunnitelman ja välitystarjouksen helposti samalla tapaamisella. Lämpimästi tervetuloa asiakkaaksemme!

Kunto

Hyvä

Lisätiedot

Kauppaan kuuluu: kiinteät valaisimet, sälekaihtimet, verhotangot. Irtaimesta mahdollisuus keskustella erikseen.

Kylmävarasto sisäänkäynnin yhteydessä remontoitu valoisaksi ja toimivaksi. Eteisessä oven takana arkieteinen, jossa kuivauskaappi ja lisätilaa arjen vaatehuollolle.

Asunto remontoitu täydellisesti v. 2018. Remontissa mm. kaadettu keittiön ja eteisen välinen seinä, avarrettu portaikko U-mallista L-malliseksi, muutettu yläkerran kaksi pientä makuuhuonetta 1 isoksi mh:ksi pukeutumistilalla sekä remontoitu kaikki tilat kokonaisuudessaan.

Putki-, sähkö- ja tasoitustyöt teetetty ammattilaisilla.
Laatoitus- ja eristystyöt: Ykstuuma Oy
Remontin valvonta: Tuomo Rauhala / Keski-Suomen Tarkastustalo Oy
Sisustussuunnitelma: Sisustus Trendo
Pihasuunnitelma: Viherrys

Keittiön varusteet

Tyylikkäästi remontoitu, moderni keittiö. Tilaratkaisu avarrettu kaatamalla eteisen ja keittiön välinen seinä. Varusteet: Täyskorkeat jääkaappi ja pakastin (AEG), integroidut erillisuuni ja induktioliesitaso (AEG), integroitu mikro (AEG), liesituuletin hormiin (SAVO), integroitu astianpesukone (AEG). Tasot: kivi, huullettu allas: komposiitti, tehosteseinä: italialainen mikrosementti.

Kylpyhuone

Yläkerrassa tunnelmallinen, tyylikkäästi kokonaisuudessaan remontoitu kylpyhuone, jonka yhteydessä sauna. Varustus: seinä-wc, LED-valopeili, allaskaapisto vetolaatikoin, vesikiertoinen pyyhekuivain, sadesuihku, suihkuseinä. Materiaalit: alaslaskettu paneelikatto alasvaloin, seinät ja lattia laatta. Mukavuuslattialämmitys sähkötoiminen.

Kaavatiedot

Jyväskylän kaupunki

Kattotyyppi

A-B Harja, C pulpetti.

Lämmitys

Kaukolämpö

Rakennusvuosi

1976

Huoneiden lukumäärä

4

Myyntihinta

220394.68

Asuntojen lukumäärä

8

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Palokaisla

Huoltoyhtiö

Ossi Ojanen Yrityskonsultit Isännöinti Oy

Antenni

Kaapeli-tv

Kerros

1-2/2

Rakennusmateriaali

puu, tiili, betoni