Alalahdentie 6, 272.0 m2

4-5 mh, oh, k, khh, kph, s, 3*wc, takka/harrastehuone,var,autokatos

597000.00 €

Velaton myyntihinta 597000.00 €

Kysy lisää:

Jere Savolin
050 546 1043
jere.savolin@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Tyyliä ja kodikkuutta Ristonmaalla. Valoisa, laadukas ja kaunis koti kolmessa tasossa rauhallisella Ristonmaalla. Suojaisa pihapiiri omenapuineen kätkee sisälleen vuonna 2010 valmistuneen modernin mutta kodikkaan kivitalon. Materiaalit ovat laadukkaat, pinnat ovat siistit ja talon ratkaisut ovat mietitty hyvälla maulla mutta myös arjen sujuvuutta ajatellen. Kaunis liuskekivi ulkoportaikko tuo asujansa sisälle taloon. Keskikerroksessa on olohuone, keittiö, makuuhuone ja wc. Valo pääsee leikittelemään kodin suurista ikkunoista, olohuone on korkeaa huonetilaa. Keittiö on tilava, kaappi- ja laskutilaa on paljon. Keittiön keskellä on toimiva saareke jonka ympärillä vaihtuvat kuulumiset aamu- ja iltapalan siivittämänä. Talon yläkerrassa on kolme makuuhuonetta, aula sekä kylpyhuone ja parveke. Aula toimii kivasti vaikka arkiolohuoneena ja jotenkin voisi ajatella yläkerran olevan perheen nuorison valtakunta. Yläkerran kylpyhuone on tilava ja amme aina kiva niin lapsille kuin aikuisillekin. Alakerrassa on mukava ja rauhallinen tunnelma takkahuoneineen ja saunaosastoineen. Paneeli- ja tiiliseinä materiaaliratkaisuina tuovat kodikkaan tunnelman alakertaan ja irroittavat arjesta. Toisaalta taasen perheen pyykkihuolto toimii näppärässä alakerran kodinhoitohuoneessa. Autokatoksen kautta portaita pitkin on suora sisäänkäynti kodinhoitohuoneeseen jonne on kätevä johdattaa hikiset pikku harrastajat treenikamppeineen sekä kuraleikeistä innostuneet niin lapset kuin koiratkin. Talon pihapiiri on hoidettu ja selkeä. Nurmikenttää on mukavasti pihapeleille ja terassilla on kiva grillailla niin perheen kuin ystävienkin kesken. Etupiha on laatoitettu ja talon yhteydessä on varasto sekä kahden auton katos. Ristonmaa sijaintina on rauhallinen mutta kuitenkin lähellä palveluita ja toimivien liikenneyhteyksien päässä, Alalahdentien pihasta muutamalla polkaisulla viilletät jo fillarilla rantaraitilla. Vain noin 500 metrin päässä sijaitsee Mattilanniemen viihtyisä uimaranta sekä Sippulanniemen golfkenttä. Kun etsit muuttovalmista, laadukasta neljän makuuhuoneen taloa kivalla sijainnilla niin uusi kotisi voisi olla tässä?

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

272.0 m2

Kokonaispinta-ala

321.0

Kuvaus

Tyyliä ja kodikkuutta Ristonmaalla.

Valoisa, laadukas ja kaunis koti kolmessa tasossa rauhallisella Ristonmaalla. Suojaisa pihapiiri omenapuineen kätkee sisälleen vuonna 2010 valmistuneen modernin mutta kodikkaan kivitalon. Materiaalit ovat laadukkaat, pinnat ovat siistit ja talon ratkaisut ovat mietitty hyvälla maulla mutta myös arjen sujuvuutta ajatellen.

Kaunis liuskekivi ulkoportaikko tuo asujansa sisälle taloon. Keskikerroksessa on olohuone, keittiö, makuuhuone ja wc. Valo pääsee leikittelemään kodin suurista ikkunoista, olohuone on korkeaa huonetilaa. Keittiö on tilava, kaappi- ja laskutilaa on paljon. Keittiön keskellä on toimiva saareke jonka ympärillä vaihtuvat kuulumiset aamu- ja iltapalan siivittämänä.

Talon yläkerrassa on kolme makuuhuonetta, aula sekä kylpyhuone ja parveke. Aula toimii kivasti vaikka arkiolohuoneena ja jotenkin voisi ajatella yläkerran olevan perheen nuorison valtakunta. Yläkerran kylpyhuone on tilava ja amme aina kiva niin lapsille kuin aikuisillekin.

Alakerrassa on mukava ja rauhallinen tunnelma takkahuoneineen ja saunaosastoineen. Paneeli- ja tiiliseinä materiaaliratkaisuina tuovat kodikkaan tunnelman alakertaan ja irroittavat arjesta. Toisaalta taasen perheen pyykkihuolto toimii näppärässä alakerran kodinhoitohuoneessa. Autokatoksen kautta portaita pitkin on suora sisäänkäynti kodinhoitohuoneeseen jonne on kätevä johdattaa hikiset pikku harrastajat treenikamppeineen sekä kuraleikeistä innostuneet niin lapset kuin koiratkin.

Talon pihapiiri on hoidettu ja selkeä. Nurmikenttää on mukavasti pihapeleille ja terassilla on kiva grillailla niin perheen kuin ystävienkin kesken. Etupiha on laatoitettu ja talon yhteydessä on varasto sekä kahden auton katos.

Ristonmaa sijaintina on rauhallinen mutta kuitenkin lähellä palveluita ja toimivien liikenneyhteyksien päässä, Alalahdentien pihasta muutamalla polkaisulla viilletät jo fillarilla rantaraitilla. Vain noin 500 metrin päässä sijaitsee Mattilanniemen viihtyisä uimaranta sekä Sippulanniemen golfkenttä.

Kun etsit muuttovalmista, laadukasta neljän makuuhuoneen taloa kivalla sijainnilla niin uusi kotisi voisi olla tässä?

Kunto

Hyvä

Lisätiedot

Pintamateriaalit: Lattiat, parketti/laatta, seinät, maali/tapetti.

Keittiön varusteet

Jääkaappi, pakastin, induktioliesi, erillisuuni, liesituuletin, integroitu astianpesukone, integroitu mikro.

Kylpyhuone

Tilava kylpyhuone, jossa 2* sadesuihku, sauna.

Kaavatilanne

Asemakaava

Kaavatiedot

Jyväskylän kaupunki

Kattotyyppi

Harjakatto/peltikate

Lämmitys

Kaukolämpö

Rakennusvuosi

2010

Huoneiden lukumäärä

6

Myyntihinta

597000.00

Kerros

3

Rakennusmateriaali

Kivi / HB harkko