Ala-Sallaantie 12, 151.3 m2

suunnitelman mukaan 3mh, th, oh+rt+ke,khh,psh,s,2xwc

170000.00 €

Velaton myyntihinta 170000.00 €

Kysy lisää:

Juha Niska
050 597 4745
juha.niska@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Tarjouskauppa, suurin tarjous: .Oletko haaveillut omakotitalon rakentamisesta? Nyt olisi tarjolla erinomainen aihio rauhallisella sijainnilla Ala-Sallaajärveen rajoittuvalla, yli 2 hehtaarin omalla tontilla. Kuusamo-hirsitalon rakentaminen on aloitettu vuoden 2016 loppupuolella ja se on tehty nykyiseen vaiheeseen vuoteen 2018 mennessä. Pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan mieleisesi sisäpinnat ja piharatkaisut. Pohjaratkaisu palvelee lapsiperheen tarpeita, sekä kodinhoito- että pesutiloista on käynti ulos. Iso katettu terassi kiertää talon kahdelle sivulle, ja isoimmasta makuuhuoneesta sekä olohuoneesta on käynti terassille. Keljon kauppakeskuksille ajomatkaa on noin 10 minuuttia, joten palvelut löytyvät mukavan lyhyen matkan päästä. Ehdottomasti tutustumisen arvoinen kohde ja hyvä vaihtoehto, mikäli rakentaminen on ollut haaveissa! Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi: Juha Niska p. 0505974745. KOHDE MYYDÄÄN TARJOUSKAUPALLA: Tarjous ehtoineen tulee jättää sähköpostilla osoitteeseen juha.niska@savolin.fi. Korkein voimassa oleva tarjous tulee nähtäville kohteen esittelytekstiin. Kun tarjous on vastaanotettu, välitysliike kirjaa vastaanotetun tarjouksen etuovi.com-, oikotie.fi- ja savolin.fi -verkkosivuille ns. virka-aikaan (ma-pe klo 09:00-17:00). Tarjouksen voimassaoloaika on oltava vähintään 48 h tarjouksen syöttämishetkestä. Siten, mikäli tarjous jätetään sähköpostitse lauantaina, tarjous käsitellään maanantaina aamupäivällä ja tarjouksen voimassaoloaika on vähintään keskiviikkoaamupäivään saakka. Mikäli tarjous on jätetään esimerkiksi perjantaina klo 13.00, on tarjouksen voimassaoloaika seuraavaan vähintään tiistaihin klo. 13.00 saakka. Myyjä pidättää itsellään oikeuden hyväksyä tai hylätä saatu tarjous.

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

151.3 m2

Kokonaispinta-ala

244.2

Kuvaus

Tarjouskauppa, suurin tarjous: .Oletko haaveillut omakotitalon rakentamisesta?
Nyt olisi tarjolla erinomainen aihio rauhallisella sijainnilla Ala-Sallaajärveen rajoittuvalla, yli 2 hehtaarin omalla tontilla.

Kuusamo-hirsitalon rakentaminen on aloitettu vuoden 2016 loppupuolella ja se on tehty nykyiseen vaiheeseen vuoteen 2018 mennessä. Pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan mieleisesi sisäpinnat ja piharatkaisut. Pohjaratkaisu palvelee lapsiperheen tarpeita, sekä kodinhoito- että pesutiloista on käynti ulos. Iso katettu terassi kiertää talon kahdelle sivulle, ja isoimmasta makuuhuoneesta sekä olohuoneesta on käynti terassille.

Keljon kauppakeskuksille ajomatkaa on noin 10 minuuttia, joten palvelut löytyvät mukavan lyhyen matkan päästä.
Ehdottomasti tutustumisen arvoinen kohde ja hyvä vaihtoehto, mikäli rakentaminen on ollut haaveissa!

Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi: Juha Niska p. 0505974745.

KOHDE MYYDÄÄN TARJOUSKAUPALLA:

Tarjous ehtoineen tulee jättää sähköpostilla osoitteeseen juha.niska@savolin.fi.

Korkein voimassa oleva tarjous tulee nähtäville kohteen esittelytekstiin.

Kun tarjous on vastaanotettu, välitysliike kirjaa vastaanotetun tarjouksen etuovi.com-, oikotie.fi- ja savolin.fi -verkkosivuille ns. virka-aikaan (ma-pe klo 09:00-17:00). Tarjouksen voimassaoloaika on oltava vähintään 48 h tarjouksen syöttämishetkestä. Siten, mikäli tarjous jätetään sähköpostitse lauantaina, tarjous käsitellään maanantaina aamupäivällä ja tarjouksen voimassaoloaika on vähintään keskiviikkoaamupäivään saakka. Mikäli tarjous on jätetään esimerkiksi perjantaina klo 13.00, on tarjouksen voimassaoloaika seuraavaan vähintään tiistaihin klo. 13.00 saakka.

Myyjä pidättää itsellään oikeuden hyväksyä tai hylätä saatu tarjous.

Kaavatilanne

Yleiskaava

Kaavatiedot

Jyväskylän kaupunki

Kattotyyppi

Harja/pelti

Rakennusvuosi

2016

Huoneiden lukumäärä

5

Myyntihinta

170000.00

Kerros

1

Rakennusmateriaali

Hirsi