Aittoharjuntie 1, 104.0 m2

oh+2mh+keittiö+erillinen wc+khh+ph+sauna+autokatos+varasto

229000.00 €

Velaton myyntihinta 229000.00 €

Kysy lisää:

Kim Särkkä
050 3073811
kim.sarkka@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Toivakassa tilava ja hyvällä pohjaratkaisulla oleva pienen perheen talo. Talo on rakennettu vuonna 2016 tälle aurinkoiselle paikalle. Talon pinnat ovat erinomaisessa kunnossa ja tämä kokonaisuus on erittäin hyvä vaihtoehto uuden rakentamiselle. Talon vieressä on kahdelle autolle sopiva autokatos, jonka yhteydessä on lämmin ulkovarasto. Talon 1405m2 tontti on hyvin helppohoitoinen, joten pääset tekemään siitä helposti oman mielen mukaisen. Talosta noin 500 metrin päässä on hyvä ja monipuolinen uimaranta, jossa viettää pidempiäkin aikoja lämpöisinä kesäpäivinä. Toivakka kuuluu Jyvässeutuun ja on kasvanut viime vuosina paljon, eikä täältä ole hyväkulkuisen nelostien ansiosta Jyväskylään matkaa montaakaan minuuttia. Soita ja sovi oma yksityinen esittelysi tähän kauniiseen kotiin. Kim Särkkä 0503073811, Kim.Sarkka@Savolin.fi Haluamme Kiinteistönvälitys LKV Savolinilla toimia vastuullisesti ja omalta osaltamme ehkäistä koronaviruksen leviämistä. Tästä syystä olemme toistaiseksi luopuneet myynnissä olevien kohteiden yleisesittelyistä. Kohteisiimme pääset tutustumaan edelleen tuttuun tapaan sopimalla kanssamme yksityisen esittelyajan.

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

104.0 m2

Kokonaispinta-ala

121.0

Kuvaus

Toivakassa tilava ja hyvällä pohjaratkaisulla oleva pienen perheen talo. Talo on rakennettu vuonna 2016 tälle aurinkoiselle paikalle. Talon pinnat ovat erinomaisessa kunnossa ja tämä kokonaisuus on erittäin hyvä vaihtoehto uuden rakentamiselle.

Talon vieressä on kahdelle autolle sopiva autokatos, jonka yhteydessä on lämmin ulkovarasto.
Talon 1405m2 tontti on hyvin helppohoitoinen, joten pääset tekemään siitä helposti oman mielen mukaisen.

Talosta noin 500 metrin päässä on hyvä ja monipuolinen uimaranta, jossa viettää pidempiäkin aikoja lämpöisinä kesäpäivinä. Toivakka kuuluu Jyvässeutuun ja on kasvanut viime vuosina paljon, eikä täältä ole hyväkulkuisen nelostien ansiosta Jyväskylään matkaa montaakaan minuuttia.

Soita ja sovi oma yksityinen esittelysi tähän kauniiseen kotiin.
Kim Särkkä 0503073811, Kim.Sarkka@Savolin.fi

Haluamme Kiinteistönvälitys LKV Savolinilla toimia vastuullisesti ja omalta osaltamme ehkäistä koronaviruksen leviämistä. Tästä syystä olemme toistaiseksi luopuneet myynnissä olevien kohteiden yleisesittelyistä. Kohteisiimme pääset tutustumaan edelleen tuttuun tapaan sopimalla kanssamme yksityisen esittelyajan.

Kunto

Hyvä

Lisätiedot

Kiinteät valaisimet, sälekaihtimet ja verhotangot kuuluu kauppaan.
Kokonais-sähkönkulutus on ollut 8500kWh/vuosi.

Keittiön varusteet

Avara ja valoisa Noblessa keittiö, jossa varusteina:
Jää-/pakastinkaappi, induktioliesi, erillisuuni ja astianpesukone.

Kylpyhuone

Tilava erillinen wc on eteisessä, johon valittu tyylikkäät materiaalit.

Kaavatilanne

Yleiskaava

Kaavatiedot

Toivakan kunta

Kattotyyppi

Harja/tiili

Lämmitys

Ilma-vesilämmityspumppu/vesikiertoinen lattialämmitys

Rakennusvuosi

2015

Huoneiden lukumäärä

3

Myyntihinta

229000.00

Kerros

1

Rakennusmateriaali

Puu