Ailakinkatu 11 A, 92.5 m2

5 huonetta, avokeittiö, kph, s, erill.wc, lasit. p

207990.41 €

Velaton myyntihinta 209000.00 €

Kysy lisää:

Nina Tawast
050 5736 106
nina.tawast@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Uuden Kankaan asuinalueen ja Tourujokilaakson läheisyydestä, Tourulan Ailakinkadulta, on juuri vapautunut ostettavaksi kodikas 4 makuuhuoneen koti! Päätyhuoneiston suurikokoisista ikkunoista aukeavat näkymät Tourulan vehreälle asuinalueelle. Huoneistoon hiljattain tehdyssä keittiöremontissa keittiö, ruokailutila ja olohuone ovat avarrettu yhtenäiseksi tilaksi, joka sallii yhdessäolon ja seurustelun perheen ja ystävien kesken. Olohuoneesta avautuu käynti lasitetulle parvekkeelle. Perheenjäsenet löytävät jokainen oman soppensa asunnon mukavan kokoisista huoneista, jotka sijoittuvat omaan rauhaansa asunnon eri laidoille. Remontissa keittiön viereen on toteutettu yksi lisähuone, joka soveltuu niin makuuhuone- kuin työhuonekäyttöön. Tavarat kätkeytyvät katseilta piiloon mm. isomman makuuhuoneen yhteydessä olevaan, mukavan kokoiseen vaatehuoneeseen sekä kodin lukuisiin säilytyskaapistoihin. Lisäsäilytystilaa löydät tilavasta, lämpimästä kellarikomerosta. Arkea sujuvoittavat kaunis, ajaton kylpyhuone, oma sauna ja erillinen wc. Asunto Oy Jyväskylän Ailakinkukka on rakentunut omalle tontilleen v. 1994. Asukkaiden arkea ilahduttaa mm. valokuitunetti. Tourula on tunnettu, urbaani asuinalue Jyväskylän sydämessä, aivan ydinkeskustan, Kankaan ja Seppälän kattavien palveluiden äärellä. Alueella pääsee nauttimaan Tourujokilaakson luonnon läheisyydestä ja alueen halki virtaavasta, Jyväsjärveen laskevasta Tourujoesta. Lähistöllä sijaitsevat mm. Kankaan alueen K-market, Tourulan S-market, liikuntapaikat sekä Tourukeskus. Asuinalueelta on helppo liittyä mm. Jyväskylän ohittavalle nelostielle. Puistokoulu ja Puistokoulun päiväkoti sijaitsevat n. 1km etäisyydellä sekä Touhula Fabriikki n. 100 m päässä. Varaa oma esittelyaikasi: Kiinteistönvälitys LKV Savolin Oy Nina Tawast 050 5736 106 / nina.tawast@savolin.fi

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

92.5 m2

Kokonaispinta-ala

92.5

Kuvaus

Uuden Kankaan asuinalueen ja Tourujokilaakson läheisyydestä, Tourulan Ailakinkadulta, on juuri vapautunut ostettavaksi kodikas 4 makuuhuoneen koti!

Päätyhuoneiston suurikokoisista ikkunoista aukeavat näkymät Tourulan vehreälle asuinalueelle.

Huoneistoon hiljattain tehdyssä keittiöremontissa keittiö, ruokailutila ja olohuone ovat avarrettu yhtenäiseksi tilaksi, joka sallii yhdessäolon ja seurustelun perheen ja ystävien kesken. Olohuoneesta avautuu käynti lasitetulle parvekkeelle. Perheenjäsenet löytävät jokainen oman soppensa asunnon mukavan kokoisista huoneista, jotka sijoittuvat omaan rauhaansa asunnon eri laidoille. Remontissa keittiön viereen on toteutettu yksi lisähuone, joka soveltuu niin makuuhuone- kuin työhuonekäyttöön. Tavarat kätkeytyvät katseilta piiloon mm. isomman makuuhuoneen yhteydessä olevaan, mukavan kokoiseen vaatehuoneeseen sekä kodin lukuisiin säilytyskaapistoihin. Lisäsäilytystilaa löydät tilavasta, lämpimästä kellarikomerosta. Arkea sujuvoittavat kaunis, ajaton kylpyhuone, oma sauna ja erillinen wc.

Asunto Oy Jyväskylän Ailakinkukka on rakentunut omalle tontilleen v. 1994. Asukkaiden arkea ilahduttaa mm. valokuitunetti.

Tourula on tunnettu, urbaani asuinalue Jyväskylän sydämessä, aivan ydinkeskustan, Kankaan ja Seppälän kattavien palveluiden äärellä. Alueella pääsee nauttimaan Tourujokilaakson luonnon läheisyydestä ja alueen halki virtaavasta, Jyväsjärveen laskevasta Tourujoesta. Lähistöllä sijaitsevat mm. Kankaan alueen K-market, Tourulan S-market, liikuntapaikat sekä Tourukeskus. Asuinalueelta on helppo liittyä mm. Jyväskylän ohittavalle nelostielle. Puistokoulu ja Puistokoulun päiväkoti sijaitsevat n. 1km etäisyydellä sekä Touhula Fabriikki n. 100 m päässä.

Varaa oma esittelyaikasi:

Kiinteistönvälitys LKV Savolin Oy
Nina Tawast
050 5736 106 / nina.tawast@savolin.fi

Kunto

Tyydyttävä

Lisätiedot

Kauppaan kuuluu: verhotangot, sälekaihtimet (työhuoneessa ja olohuoneessa), kiinteät valaisimet eteisessä, märkätiloissa ja keittiössä, eteisen liukuovikaappi.

Pintamateriaalit:lattia laminaatti, seinät maali/tapetti. Märkätiloissa laatta.

Yhtiöjärjestyksessä poikkeuksia as oy -laista koskien osakkaan kunnossapitovastuuta, ks. YJ 9§.

Keittiön varusteet

Kokonaisuudessaan v. 2018 remontoitu avokeittiö, jossa tilaa isommallekin ruokaryhmälle. Varusteet: täyskorkeat jääkaappi ja pakastin (2017), induktioliesi, kauko-ohjattava Cube-liesituuletin (2018), allas, astianpesukone, varaus mikrolle, kiinteät valaisimet.

Kylpyhuone

Tilava, valoisa kylpyhuone, jossa varusteina: allaskaappi, peilikaappi, wc-istuin, bidee, korkea kaapisto, hylly, pyyhekoukut, suihku, varaus pesutornille.

Kaavatilanne

Asemakaava

Kaavatiedot

Jyväskylän kaupunki

Kattotyyppi

Tasakatto / huopa

Lämmitys

Kaukolämpö

Rakennusvuosi

1994

Huoneiden lukumäärä

5

Myyntihinta

207990.41

Asuntojen lukumäärä

A 3

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Jyväskylän Ailakinkukka

Huoltoyhtiö

Koukka Eija Sulun Kiinteistönhoito Oy

Antenni

Kaapeli-tv

Kerros

2/7

Rakennusmateriaali

Betoni/tiili