Äijäläntie 8 B, 95.0 m2

4 huonetta, avokeittiö, kylpyhuone/khh, sauna, erill. wc

269000.00 €

Velaton myyntihinta 269000.00 €

Kysy lisää:

Nina Tawast
050 5736 106
nina.tawast@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Erittäin siistikuntoinen ja hyvin varusteltu kolmen makuuhuoneen rivitalopäätyasunto vuonna 2017 valmistuneesta yhtiöstä. Yhtiökokouksessa on päätetty asuntojen terassien lasituksesta, aikataulu tarkentuu syksyn 2021 aikana. Moderni yhtiö ja asuntoon jo rakennusvaiheessa teetetyt lisätyöt tarjoavat modernia asumisen mukavuutta pitkälle tulevaisuuteen. Asunnosta löytyy mm. koneellinen ilmanvaihto, eteisen, keittiön ja märkätilojen kiinteä led-valaistus fiksuilla valo-ohjauksilla ja varaava takka-leivinuuni. Asuntoon on lisävarusteena asennettu hälytysjärjestelmä, johon ovat kytketty liiketunnistimien ja ovivahtien lisäksi palo- ja vuotovahdit. Kodin tiloina toimivat kolme makuuhuonetta, valoisa olohuoneen ja avokeittiön yhdistelmä tyylikkäällä saarekkeella, kodinhoitohuone omalla sisäänkäynnillä sekä erillinen wc ja sauna. Olohuone on halutessa avarrettavissa entistä isommaksi tilaksi poistamalla vieressä sijaitsevan makuuhuoneen seinän. Takapihan terassi ja oma piha-alue avautuvat länteen ilta-aurinkoon. Pihassa istutuksina on omena- ja kirsikkapuut sekä mustikkapensaita. Asunnon käytössä on ollut kaksi sähköpistokkeellista autopaikkaa aivan sisäänkäynnin läheisyydessä. Toimivat ja tilavat varastotilat kodin irtaimelle löytyvät talon kellarikerroksesta. Väinölässä arki sujuu mukavasti. Lähipalvelut, kuten K-market ja Lidl sijaitsevat noin kilometrin päässä. Kirjastoauto vierailee n. 50 metrin päässä sijaitsevalla kääntöpaikalla kerran viikossa ja päiväkoti sijaitsee lähes kodin vieressä. Postin palvelupiste on lyhyen ajomatkan päässä Kuokkalanpellolla ja isommille marketeille on matkaa noin kaksi kilometriä. Äijälänsalmen rantamaisemat tarjoavat kauniit maisemat ulkoiluun. Kysy lisää ja varaa oma yksityisesittelyaikasi: Nina Tawast Kiinteistönvälitys LKV Savolin Oy nina.tawast@avolin.fi 050 5736 106

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

95.0 m2

Kokonaispinta-ala

95.0

Kuvaus

Erittäin siistikuntoinen ja hyvin varusteltu kolmen makuuhuoneen rivitalopäätyasunto vuonna 2017 valmistuneesta yhtiöstä.

Yhtiökokouksessa on päätetty asuntojen terassien lasituksesta, aikataulu tarkentuu syksyn 2021 aikana.

Moderni yhtiö ja asuntoon jo rakennusvaiheessa teetetyt lisätyöt tarjoavat modernia asumisen mukavuutta pitkälle tulevaisuuteen. Asunnosta löytyy mm. koneellinen ilmanvaihto, eteisen, keittiön ja märkätilojen kiinteä led-valaistus fiksuilla valo-ohjauksilla ja varaava takka-leivinuuni. Asuntoon on lisävarusteena asennettu hälytysjärjestelmä, johon ovat kytketty liiketunnistimien ja ovivahtien lisäksi palo- ja vuotovahdit.

Kodin tiloina toimivat kolme makuuhuonetta, valoisa olohuoneen ja avokeittiön yhdistelmä tyylikkäällä saarekkeella, kodinhoitohuone omalla sisäänkäynnillä sekä erillinen wc ja sauna. Olohuone on halutessa avarrettavissa entistä isommaksi tilaksi poistamalla vieressä sijaitsevan makuuhuoneen seinän.

Takapihan terassi ja oma piha-alue avautuvat länteen ilta-aurinkoon. Pihassa istutuksina on omena- ja kirsikkapuut sekä mustikkapensaita.

Asunnon käytössä on ollut kaksi sähköpistokkeellista autopaikkaa aivan sisäänkäynnin läheisyydessä. Toimivat ja tilavat varastotilat kodin irtaimelle löytyvät talon kellarikerroksesta.

Väinölässä arki sujuu mukavasti. Lähipalvelut, kuten K-market ja Lidl sijaitsevat noin kilometrin päässä. Kirjastoauto vierailee n. 50 metrin päässä sijaitsevalla kääntöpaikalla kerran viikossa ja päiväkoti sijaitsee lähes kodin vieressä. Postin palvelupiste on lyhyen ajomatkan päässä Kuokkalanpellolla ja isommille marketeille on matkaa noin kaksi kilometriä. Äijälänsalmen rantamaisemat tarjoavat kauniit maisemat ulkoiluun.

Kysy lisää ja varaa oma yksityisesittelyaikasi:

Nina Tawast
Kiinteistönvälitys LKV Savolin Oy
nina.tawast@avolin.fi
050 5736 106

Kunto

Hyvä

Lisätiedot

Kauppaan kuuluu kiinteät valaisimet, sälekaihtimet (kaikissa ikkunoissa), Tulikiven varaava leivinuunitakka. Halutessa kauppaan voi kuulua hälytysjärjestelmä, joka on resetoitavissa tehdasasetuksille: valvoo ovia (3 kpl:tta), sisältää liiketunnistimet (2 kpl:tta), palo- (1 kpl) ja vesivahinkoanturit (2 kpl). Hälytykset annettuihin numeroihin tekstiviestillä.

Pintamateriaalit: makuuhuoneet, olohuone lattiat parkettia, seinät maali. Kylpyhuone ja erill. wc lattiat ja seinät laattaa, katto paneelia. Saunan lattia laattaa ja seinät paneelia. Keittiön välitila laattaa.

Asunnon muutostyöt on teetetty suoraan rakennutajalla rakennusvaiheessa, ei muutoksia valmistumisen jälkeen. Kaikki ulkopistorasiat (autopaikat + terassirasiat on varustettu erillisillä katkaisijoilla).

Keittiön varusteet

Kaunis, saarekkeellinen avokeittiö, jossa varusteina: jääkaappipakastin, keraaminen liesi, astianpesukone. Välitilassa tyylikäs led-valaistus, jonka ohjaus omalla valaisinkytkimellä.

Kylpyhuone

Tilava kylpyhuone/kodinhoitohuone, josta oma uloskäynti takapihalle. Varusteet: suihku, suihkuseinät, peilikaappi, allaskaappi, reilusti kaapistotilaa. Rakennusvaiheessa khh:n lattiaan asennettu erillinen mukavuuslattialämmitys kytkimellä. Huoneen valaistus automatiikalla (ohitettavissa kytkimellä).

Kaavatilanne

Asemakaava

Kaavatiedot

Jyväskylän kaupunki / kaavoitus.

Kattotyyppi

Harjakatto/tiilikate

Lämmitys

Kaukolämmitys

Rakennusvuosi

2017

Huoneiden lukumäärä

4

Myyntihinta

269000.00

Asuntojen lukumäärä

B 6

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Jyväskylän Viherpeippo

Huoltoyhtiö

Jaana Patinen Avara Isännöinti Oy

Antenni

Kaapeli-tv

Kerros

1

Rakennusmateriaali

Betoni/puu/tiili