Äijäläntie 35 As, 93.5 m2

oh+3mh+2xkph+khh+sauna+lasitettuparveke+terassi

199000.00 €

Velaton myyntihinta 199000.00 €

Kysy lisää:

Jere Savolin
050 546 1043
jere.savolin@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Aurinkoiselle tontille vuonna 2005 valmistunut rivitaloyhtiö. Huoneiston pohjaratkaisu on tilava ja käytännöllinen. Huoneiston pintoja on uusittu tarpeiden mukaan mm. keittiötä uudistettu 2019, seinien maalausta 2019 ja parvekkeen lasitus 2017. Talo sijaitsee lapsiystävällisellä alueella päättyvän tien päässä. Tämä asunto sisältää käytännöllisiä asioita isommankin perheen tarpeisiin. Talosta löytyy kolme makuuhuonetta, kaksi kylpyhuonetta, reilun kokoinen kodinhoitohuone ja lasitettu parveke yläkerrassa sekä alakerrassa terassi. Huoneistosta upeat Päijänne näkymät. Alueen lähikaupat on Jyskässä oleva Lidl ja Äijälänrannan K-Market. Väinölän päiväkoti on lyhyen matkan päässä, sekä lähistöltä löytyy myös erittäin hyvät ulkoilumahdollisuudet kaikenlaisiin tarpeisiin. Soita ja sovi oma yksityinen esittelyaikasi: Kim Särkkä 0503073811 tai Jere Savolin 0505461043. Haluamme Kiinteistönvälitys LKV Savolinilla toimia vastuullisesti ja omalta osaltamme ehkäistä koronaviruksen leviämistä. Tästä syystä olemme toistaiseksi luopuneet myynnissä olevien kohteiden yleisesittelyistä. Kohteisiimme pääset tutustumaan edelleen tuttuun tapaan sopimalla kanssamme yksityisen esittelyajan.

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

93.5 m2

Kokonaispinta-ala

93.5

Kuvaus

Aurinkoiselle tontille vuonna 2005 valmistunut rivitaloyhtiö. Huoneiston pohjaratkaisu on tilava ja käytännöllinen. Huoneiston pintoja on uusittu tarpeiden mukaan mm. keittiötä uudistettu 2019, seinien maalausta 2019 ja parvekkeen lasitus 2017. Talo sijaitsee lapsiystävällisellä alueella päättyvän tien päässä.

Tämä asunto sisältää käytännöllisiä asioita isommankin perheen tarpeisiin. Talosta löytyy kolme makuuhuonetta, kaksi kylpyhuonetta, reilun kokoinen kodinhoitohuone ja lasitettu parveke yläkerrassa sekä alakerrassa terassi. Huoneistosta upeat Päijänne näkymät.

Alueen lähikaupat on Jyskässä oleva Lidl ja Äijälänrannan K-Market.
Väinölän päiväkoti on lyhyen matkan päässä, sekä lähistöltä löytyy myös erittäin hyvät ulkoilumahdollisuudet kaikenlaisiin tarpeisiin.

Soita ja sovi oma yksityinen esittelyaikasi:
Kim Särkkä 0503073811 tai Jere Savolin 0505461043.

Haluamme Kiinteistönvälitys LKV Savolinilla toimia vastuullisesti ja omalta osaltamme ehkäistä koronaviruksen leviämistä. Tästä syystä olemme toistaiseksi luopuneet myynnissä olevien kohteiden yleisesittelyistä. Kohteisiimme pääset tutustumaan edelleen tuttuun tapaan sopimalla kanssamme yksityisen esittelyajan.

Kunto

Hyvä

Lisätiedot

Kiinteät valaisimet, sälekaihtimet, verhotangot, naulakko ja tuulikaapin kiinteät kaapit kuuluvat kauppaan.

Keittiön varusteet

Avaraa keittiötä uudistettu 2019. Uudistuksessa tehty keittiön ja olohuoneen välistä seinää pienemmäksi, välitila vaihdettu levyksi, tasot vaihdettu ja uusittu kaikki kodinkodinkoneet. Keittiössä varusteina: jääkaappi, pakastinkaappi, sähköliesi, induktioliesi, liesituuletin ja astianpesukone.

Kylpyhuone

Ylä- ja alakerrassa on kylpyhuoneet.
Yläkerran kylpyhuoneessa varusteina: wc-istuin, allaskaappi, peilikaappi ja suihku.
Alakerran kylpyhuoneessa varusteina: wc-istuin, allaskaappi, peili ja suihku.

Kattotyyppi

Harjakatto / betonikattotiili

Lämmitys

Kaukolämpö

Rakennusvuosi

2005

Huoneiden lukumäärä

4

Myyntihinta

199000.00

Asuntojen lukumäärä

As 2

Taloyhtiön nimi

As. Oy Jyväskylän maalaiskunnan Viherkumpu

Huoltoyhtiö

Pentti Jäntti Jyväskylän Isännöintitiimi Oy ISA

Antenni

Kaapeli-tv

Rakennusmateriaali

Puu