Äijäläntie 23 A, 95.0 m2

3h,avokeittiö,s,kh,wc,vh

102603.00 €

Velaton myyntihinta 329000.00 €

Kysy lisää:

Liisa Kulmala
0409683531
liisa.kulmala@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Kaunis asunto Päijänteen rantamaisemissa. Mukavalla sijainnilla Jyskän Väinölässä avara ja valoisa 95 neliön kolmio. Avaruuden tuntee kaikilla kodissa liikuttaessa, olohuone ja keittiö ovat avointa yhtenäistä tilaa. Olohuoneesta on käynti huoneiston levyiselle lasitetulle parvekkeelle. Maisema aukeaa etelän suuntaan ja näkymää on myös Päijänteelle. Makuuhuoneita on tässä kodissa kaksi. Kylpyhuone ja sauna ovat erittäin tilavat, arjen sujuvuuden kannalta asunnossa on myös erillinen wc. Asunto Oy Väinölän Niittykukka on valmistunut vuonna 2019. Huoneiston lisäksi on mahdollista ostaa autokatospaikka hintaan 12.500 euroa. Ja jos tuntuu, että tarvetta enemmällekin säilytystilalle on mahdollista ostaa omaksi alakerrasta lämmin varasto. Äijälänranta on rauhallista ja kaunista seutua asustella. Järven läheisyys on sanomattakin kiva. Kauppa löytyy läheltä, rantaraitille ei ole pitkä matka ja Viherlandia ja fribeegolfrata ovat kiva lisä alueella. Vieressä on myös mainio Seppo Högmanin puisto missä viihtyy niin lapset kuin lapsenmielisetkin. Sovi kanssani oma esittelyaikasi tähän viehättävään kotiin. Liisa Kulmala 040 968 3531 liisa.kulmala@savolin.fi IG liisakulmalalkv

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

95.0 m2

Kokonaispinta-ala

95.0

Kuvaus

Kaunis asunto Päijänteen rantamaisemissa.

Mukavalla sijainnilla Jyskän Väinölässä avara ja valoisa 95 neliön kolmio. Avaruuden tuntee kaikilla kodissa liikuttaessa, olohuone ja keittiö ovat avointa yhtenäistä tilaa.

Olohuoneesta on käynti huoneiston levyiselle lasitetulle parvekkeelle. Maisema aukeaa etelän suuntaan ja näkymää on myös Päijänteelle. Makuuhuoneita on tässä kodissa kaksi. Kylpyhuone ja sauna ovat erittäin tilavat, arjen sujuvuuden kannalta asunnossa on myös erillinen wc.

Asunto Oy Väinölän Niittykukka on valmistunut vuonna 2019. Huoneiston lisäksi on mahdollista ostaa autokatospaikka hintaan 12.500 euroa. Ja jos tuntuu, että tarvetta enemmällekin säilytystilalle on mahdollista ostaa omaksi alakerrasta lämmin varasto.

Äijälänranta on rauhallista ja kaunista seutua asustella. Järven läheisyys on sanomattakin kiva. Kauppa löytyy läheltä, rantaraitille ei ole pitkä matka ja Viherlandia ja fribeegolfrata ovat kiva lisä alueella. Vieressä on myös mainio Seppo Högmanin puisto missä viihtyy niin lapset kuin lapsenmielisetkin.

Sovi kanssani oma esittelyaikasi tähän viehättävään kotiin.

Liisa Kulmala
040 968 3531
liisa.kulmala@savolin.fi

IG liisakulmalalkv

Kunto

Hyvä

Keittiön varusteet

Kaunis vaalea keittiö olohuoneen yhteydessä. Varusteina jääkaappi, pakastin, induktioliesi, uuni, astianpesukone sekä mikroaaltouuni. Lattia vinyylilankkua, seinässä maali, Kalusteet Topi-keittiöt.

Kylpyhuone

Tilava kylpyhuone. Varusteina wc-istuin, kaksi suihkua, lattialämmitys, pesukoneliitäntä, allaskaappi, suihkuseinä.

Kaavatilanne

Asemakaava

Kaavatiedot

Jyväskylän kaupunki

Kattotyyppi

tasakatto/bitumikermi

Lämmitys

kaukolämpö

Rakennusvuosi

2019

Huoneiden lukumäärä

3

Myyntihinta

102603.00

Asuntojen lukumäärä

A 12

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Jyväskylän Väinölän Niittykukka

Huoltoyhtiö

Jaana Patinen Avara Isännöinti Oy

Antenni

Kaapeli-tv

Kerros

2/4

Rakennusmateriaali

betoni