Äijälänrannantie 34 A, 85.0 m2

3h,tupak, kph, erill. wc, sauna, vh, lasitettu parveke

337000.00 €

Velaton myyntihinta 337000.00 €

Kysy lisää:

Liisa Kulmala
0409683531
liisa.kulmala@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Millaista olisikaan asua maailmanpylväässä! Kaunis, vaalea ja klassinen neljännen kerroksen maisemakoti nyt myynnissä! Olohuone ja keittiö yhtenäistä avaraa tilaa, tilaa jakamassa suuri saareke jossa oikein hyvin säilytystilaa. Muutoinkin saareke toimii kivasti arjen keskiössä, ruoan laitoin, lehden lukemisen ja kuulumisien vaihdon ympärillä. Kulmahuoneen ansiosta ikkunat ovat kahteen suuntaan tuoden luonnon valon sisälle paremmin. Olohuoneen kalustusta on helppo vaihdella tarpeen mukaan ja upealla terassilla oleskelua voi jatkaa lämpölamppujen avulla melkein ympäri vuoden. Näkymä onkin huikea Jyväsjärven ylle horisontissa siintävään kaupungin siluettiin saakka. Neljäs kerros onkin hyvä korkeus, jo asuntoon sisään astuessa katseen vangitsee edessä avautuva järvimaisema. Makuuhuoneita on asunnossa on kaksi. Toisessa makuuhuoneessa tilava vaatehuone. Koti toimii hyvin pikkuperheelle tai erillistä makuu- ja työhuonetta tarvitsevalle. Kylpyhuone ja sauna ovat laadukkaat ja siistit. Pyykkihuollon saa kätevästi liukuoven taakse ja wc on erillinen. Maailmanpylväs on valmistunut vuonna 2014. Normaalien huoltotöiden lisäksi suuria kunnostuksia ei ole vielä aikoihin tiedossa. Itse asunto on oikein siisti, ei juurikaan uutta häpeä. Asunnon yhteydessä on mahdollista ostaa autopaikka 4.000 euron kauppahintaan. Maailmanpylvään alakerrassa oleva monipuolinen kuntosali tuo ripauksen luksusta asumiseen – ainakaan salille lähtö ei jää matkasta kiinni 🙂 Äijälänrannan seutu on mukavaa aluetta tietenkin jo järvimaiseman ansiota mutta myös rantaraitin varrella asuminen helpottaa liikkumista ja läheltä löytyy ruokakauppa, päiväkoti, Viherlandia ja ulkokuntosaleja. Sovi kanssani oma yksityinen esittelysi, lähden asuntoa mielelläni esittelemään. Liisa Kulmala 040 968 3531 liisa.kulmala@savolin.fi IG liisakulmalalkv

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

85.0 m2

Kokonaispinta-ala

85.0

Kuvaus

Millaista olisikaan asua maailmanpylväässä!

Kaunis, vaalea ja klassinen neljännen kerroksen maisemakoti nyt myynnissä! Olohuone ja keittiö yhtenäistä avaraa tilaa, tilaa jakamassa suuri saareke jossa oikein hyvin säilytystilaa. Muutoinkin saareke toimii kivasti arjen keskiössä, ruoan laitoin, lehden lukemisen ja kuulumisien vaihdon ympärillä. Kulmahuoneen ansiosta ikkunat ovat kahteen suuntaan tuoden luonnon valon sisälle paremmin.

Olohuoneen kalustusta on helppo vaihdella tarpeen mukaan ja upealla terassilla oleskelua voi jatkaa lämpölamppujen avulla melkein ympäri vuoden. Näkymä onkin huikea Jyväsjärven ylle horisontissa siintävään kaupungin siluettiin saakka. Neljäs kerros onkin hyvä korkeus, jo asuntoon sisään astuessa katseen vangitsee edessä avautuva järvimaisema.

Makuuhuoneita on asunnossa on kaksi. Toisessa makuuhuoneessa tilava vaatehuone. Koti toimii hyvin pikkuperheelle tai erillistä makuu- ja työhuonetta tarvitsevalle. Kylpyhuone ja sauna ovat laadukkaat ja siistit. Pyykkihuollon saa kätevästi liukuoven taakse ja wc on erillinen.

Maailmanpylväs on valmistunut vuonna 2014. Normaalien huoltotöiden lisäksi suuria kunnostuksia ei ole vielä aikoihin tiedossa. Itse asunto on oikein siisti, ei juurikaan uutta häpeä. Asunnon yhteydessä on mahdollista ostaa autopaikka 4.000 euron kauppahintaan. Maailmanpylvään alakerrassa oleva monipuolinen kuntosali tuo ripauksen luksusta asumiseen – ainakaan salille lähtö ei jää matkasta kiinni 🙂

Äijälänrannan seutu on mukavaa aluetta tietenkin jo järvimaiseman ansiota mutta myös rantaraitin varrella asuminen helpottaa liikkumista ja läheltä löytyy ruokakauppa, päiväkoti, Viherlandia ja ulkokuntosaleja.

Sovi kanssani oma yksityinen esittelysi, lähden asuntoa mielelläni esittelemään.

Liisa Kulmala
040 968 3531
liisa.kulmala@savolin.fi

IG liisakulmalalkv

Kunto

Hyvä

Lisätiedot

Lattiat valkomattalakattua tammiparkettia, seinissä maali/tapetti

Keittiön varusteet

A la carten keittiö, Siemensin kodinkoneet; jääkaappi, pakastin, astianpesukone, keraaminen liesi, uuni sekä liesituuletin. Keittiön saarekkeessa hyvin säilytystilaa.

Kylpyhuone

Tilava kylpyhuone, suihkuseinä, suihku, pyykinpesukone liukuovien takana. Vaalean harmaa laatoitus.

Kaavatilanne

Asemakaava

Kaavatiedot

Jyväskylän kaupunki

Kattotyyppi

Tasakatto/huopakate

Lämmitys

Kaukolämpö

Rakennusvuosi

2014

Huoneiden lukumäärä

3

Myyntihinta

337000.00

Asuntojen lukumäärä

A 11

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Jyväskylän Maailmanpylväs

Huoltoyhtiö

Juha-Pekka Manninen Jyvässeudun Kiinteistöpaletti

Antenni

Kaapeli-tv

Kerros

4/13

Rakennusmateriaali

Betoni/sandwich-bet.elementti