Äijälänrannantie 32 A, 116.0 m2

4h,k,kh,s,khh,wc,vh

150814.17 €

Velaton myyntihinta 519000.00 €

Kysy lisää:

Liisa Kulmala
0409683531
liisa.kulmala@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Huikea 12. kerroksen maisemakoti! Vuonna 2019 valmistuneen Asunto Oy Kalevanpojan tilava kerrostaloasunto josta maisemia ihailet useaan ilmansuuntaan. Terassilta aukeaa upea panoraamamaisema Jyväsjärven ylle ja horisontissa siintää Jyväskylän siluetti maamerkkeineen aina Harjun tornista Matin hyppyrimäkeen. Koti on valoisa, moderni ja käytännöllinenkin. Olohuone ja keittiö ovat yhtenäistä tilaa ja keväästä syksyyn oleskelu laajenee suurelle lasitetulle parvekkeelle jonka näkymät pitää oikeastaan paikan päällä kokea. Tuntuu kuin kotisi olisi vetten päällä ja taivas jatkuisi äärettömyyksiin. Äijälänrannantien asunnossa on lisäksi kolme makuuhuonetta. Olohuoneesta erottuu yksi makkari lasiovin, ns. päämakuuhuone on ihanan tilava ja sen yhteydessä on reilunkokoinen vaatehuone. Asunnossa on käytännöllisesti erillinen wc ja näppärä pikkuinen kodinhoitotila jossa kivana lisänä ikkuna. Pyykkejä laskostellessa voi hetkesi unohtua tuijottelemaan taivaalle. Näyttääkö tuo pilvi aivan pupulta? Kylpyhuoneessa on kaksi suihkua ja saunassa oleva lasiseinä tekee tilasta ilmavan. Tämän ikäisessä yhtiössä asuminen on vaivatonta, remonttihuolet eivät paina aikoihin. Huoneistoissa on vesikiertoinen lattialämmitys ja ilmalämpöpumput viilentämässä kesän kuumimpina päivinä. Omalla tontilla olevan Kalevanpojan alakerrassa on jopa Smartpost automaatti – kätevää! Sijainti on kiva rantaraitin varressa. Useampi lähikauppa on kävelymatkan päässä, Viherlandiasta haet viikonloppukukat hetkessä, naapurissa oleva Le Wellin kuntokeskus tarjoaa monipuolisia jumppahetkiä ja kuntoilla voit myös vieressä olevalla ulkokuntosalilla! Jyväsjärven rantamaisemat alkavat olla aika lailla rakennetut ja suurempia kerrostalokoteja on vain marginaalinen määrä. Kysy rohkeasti lisätietoja ja mennään käymään paikan päällä. Esittelen kotia sinulle mielelläni. Liisa Kulmala 040 968 3531 liisa.kulmala@savolin.fi IG liisakulmalalkv

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

116.0 m2

Kokonaispinta-ala

116.0

Kuvaus

Huikea 12. kerroksen maisemakoti!

Vuonna 2019 valmistuneen Asunto Oy Kalevanpojan tilava kerrostaloasunto josta maisemia ihailet useaan ilmansuuntaan. Terassilta aukeaa upea panoraamamaisema Jyväsjärven ylle ja horisontissa siintää Jyväskylän siluetti maamerkkeineen aina Harjun tornista Matin hyppyrimäkeen.

Koti on valoisa, moderni ja käytännöllinenkin. Olohuone ja keittiö ovat yhtenäistä tilaa ja keväästä syksyyn oleskelu laajenee suurelle lasitetulle parvekkeelle jonka näkymät pitää oikeastaan paikan päällä kokea. Tuntuu kuin kotisi olisi vetten päällä ja taivas jatkuisi äärettömyyksiin. Äijälänrannantien asunnossa on lisäksi kolme makuuhuonetta. Olohuoneesta erottuu yksi makkari lasiovin, ns. päämakuuhuone on ihanan tilava ja sen yhteydessä on reilunkokoinen vaatehuone.

Asunnossa on käytännöllisesti erillinen wc ja näppärä pikkuinen kodinhoitotila jossa kivana lisänä ikkuna. Pyykkejä laskostellessa voi hetkesi unohtua tuijottelemaan taivaalle. Näyttääkö tuo pilvi aivan pupulta? Kylpyhuoneessa on kaksi suihkua ja saunassa oleva lasiseinä tekee tilasta ilmavan.

Tämän ikäisessä yhtiössä asuminen on vaivatonta, remonttihuolet eivät paina aikoihin. Huoneistoissa on vesikiertoinen lattialämmitys ja ilmalämpöpumput viilentämässä kesän kuumimpina päivinä. Omalla tontilla olevan Kalevanpojan alakerrassa on jopa Smartpost automaatti – kätevää!

Sijainti on kiva rantaraitin varressa. Useampi lähikauppa on kävelymatkan päässä, Viherlandiasta haet viikonloppukukat hetkessä, naapurissa oleva Le Wellin kuntokeskus tarjoaa monipuolisia jumppahetkiä ja kuntoilla voit myös vieressä olevalla ulkokuntosalilla! Jyväsjärven rantamaisemat alkavat olla aika lailla rakennetut ja suurempia kerrostalokoteja on vain marginaalinen määrä.

Kysy rohkeasti lisätietoja ja mennään käymään paikan päällä. Esittelen kotia sinulle mielelläni.

Liisa Kulmala
040 968 3531
liisa.kulmala@savolin.fi

IG liisakulmalalkv

Lisätiedot

Asunnossa ilmalämpöpumppu.

Huoneiston yhteydessä myydään kaksi autopaikkaa AP 438 sekä AP 94. Autopaikkojen hinnat 5.000e/paikka. AP 438 paikassa on sähköauton lataus mahdollisuus.

Keittiön varusteet

Jääkaappi (integroitu), pakastin (integroitu), astianpesukone (integroitu), keraaminen liesi, uuni, liesituuletin

Kylpyhuone

Vaalea laatoitettu kylpyhuone, kaksi suihkua, lattialämmitys

Kaavatilanne

Asemakaava

Kattotyyppi

sisäänpäin kallistettu/huopakate

Lämmitys

kaukolämpö

Rakennusvuosi

2019

Huoneiden lukumäärä

4

Myyntihinta

150814.17

Asuntojen lukumäärä

A 64

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Kalevanpoika

Huoltoyhtiö

Juha-Pekka Manninen Jyvässeudun kiinteistöpaletti

Antenni

Kaapeli-tv

Kerros

12/13

Rakennusmateriaali

betoni