Ahvenahontie 41, 150.0 m2

5h, keittiö, khh, ph, sauna, 2wc, 3vh, varasto, autokatos

348000.00 €

Velaton myyntihinta 348000.00 €

Kysy lisää:

Mikko Savolainen
050-371 0699
mikko.savolainen@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Kinkomaan rauhallisella asuinalueella vuonna 2014 valmistunut kaunis, yksitasoinen omakotitalo päättyvän tien päässä! Tilava eteinen hyvine säilytystiloineen toivottaa tervetulleeksi valoisaan asuntoon. Olohuone, keittiö ja ruokailutila ovat isoa tilaa, joten seurustelu perheen ja vieraiden kanssa onnistuu helposti. Olohuoneen sydämenä on valkoinen tyylikäs takka, ja olohuoneesta on käynti terassin kautta takapihalle. Vaalea keittiö, jossa on reilusti säilytys- ja työskentelytilaa, neljä tilavaa makuuhuonetta hyvillä säilytystiloilla sekä käytännölliset kodinhoitotilat. Pihassa riittää tilaa leikkiä ja harrastaa ja pihapiirin kruunaa pihasauna, jonka terassilla kylpypalju. Lämmitysmuotona huoleton ja edullinen kaukolämpö. Tässä uudehkossa talossa asut vailla remonttihuolia, ja tällä lapsiperheiden suosimalla alueella päiväkoti, koulu ja kauppa ovat lähellä.

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

150.0 m2

Kokonaispinta-ala

181.0

Kuvaus

Kinkomaan rauhallisella asuinalueella vuonna 2014 valmistunut kaunis, yksitasoinen omakotitalo päättyvän tien päässä!

Tilava eteinen hyvine säilytystiloineen toivottaa tervetulleeksi valoisaan asuntoon. Olohuone, keittiö ja ruokailutila ovat isoa tilaa, joten seurustelu perheen ja vieraiden kanssa onnistuu helposti. Olohuoneen sydämenä on valkoinen tyylikäs takka, ja olohuoneesta on käynti terassin kautta takapihalle.
Vaalea keittiö, jossa on reilusti säilytys- ja työskentelytilaa, neljä tilavaa makuuhuonetta hyvillä säilytystiloilla sekä käytännölliset kodinhoitotilat.

Pihassa riittää tilaa leikkiä ja harrastaa ja pihapiirin kruunaa pihasauna, jonka terassilla kylpypalju.

Lämmitysmuotona huoleton ja edullinen kaukolämpö.

Tässä uudehkossa talossa asut vailla remonttihuolia, ja tällä lapsiperheiden suosimalla alueella päiväkoti, koulu ja kauppa ovat lähellä.

Kunto

Hyvä

Lisätiedot

Pihassa idyllinen pihasauna rakennettu 2015. Saunan terassilla tilava poreilla ja valoilla varustettu puulämmitteinen kylpypalju.

Olohuoneessa ja ruokailutilassa korkeaa huonetilaa. Talossa 3 vaatehuonetta.

Talossa koneellinen ilmanvaihto, LTO.

Pihassa marjapensaita (mustaviini), 2x omenapuu, kirsikkapuu. Pihat tehty siirtonurmella.

Keittiön varusteet

Puustellin keittiö, jossa hyvin pöytä- ja kaappitilaa. Varusteina jääkaappi, pakastekaappi, induktioliesitaso, erillisuuni, liesituuletin, astianpesukone.

Kylpyhuone

Kaksi erillistä wc:tä. Kylpyhuoneessa kaksi suihkua. Sauna paneloitu, sähkökiuas. Kodinhoitohuoneessa pesukoneliitäntä. Pihasaunassa puukiuas.

Kaavatilanne

Asemakaava

Kaavatiedot

Muuramen kunta

Kattotyyppi

Harjakatto/ tiilikate

Lämmitys

Kaukolämpö, vesikiertoinen lattialämmitys, varaava takka

Rakennusvuosi

2014

Huoneiden lukumäärä

5

Myyntihinta

348000.00

Lattia

Lattiapinnat laminaattia, laattaa keittiössä ja kosteissa tiloissa

Kerros

1

Rakennusmateriaali

Puu